Moduleo LayRed

Moduleo LayRed vloeren hebben een geïntegreerde ondervloer. Zo hoef je nooit meer te egaliseren. De vloeren van LayRed hebben een voelbare structuur dankzij het reliëf.

Geluidsabsorberend

LayRed vloeren zijn aangename en sterke vloeren. Daarnaast zijn ze ook nog eens stille vloeren. Door een akoestische laag absorberen deze het geluid wanneer je over de vloer loopt, zo heb je geen last meer van klikgeluiden of gekraak. Daarnaast zorgt deze laag ook voor een lekker warm gevoel, een vloer die het ultieme comfort biedt. Ook zijn LayRed vloeren geschikt voor vloerverwarming door de goede isolerende eigenschappen.

Maak een afspraak

Beschermend, kras-en slijtvast en waterafstotend

Maar de LayRed vloeren hebben nog meer voordelen. Zo heeft deze collectie een beschermende toplaag waardoor de vloer bestand is tegen vuil en huisstofmijt. Door de 0.4 mm dikke slijtlaag is LayRed één van de sterkste vloeren in zijn categorie. De TwinGuard PU-laag beschermt tegen krassen, vlekken en vuil wat in de vloer trekt.

Ook is hij waterbestendig, het pvc wordt versterkt door de TwinGuard PU-laag waardoor de vloer ook gelegd kan worden in vochtige ruimtes zoals de keuken of de badkamer. Je hoeft de vloer enkel te poetsen met water, meer heb je niet nodig, vlekken op de vloer zijn makkelijk te verwijderen.


Meer weten over pvc vloeren?

Mooie dessins

Moduleo LayRed vloeren bestaan uit een diverse collectie, verkrijgbaar in meerdere kleuren en dessins. Met een ruime keuze uit hout- en steenpatronen. Deze vloeren hebben weinig herhalingen in de patronen zitten en hebben een realistische details.

Moduleo gaat nog een stapje verder om de vloeren nog echter te laten lijken. Door de reliëf druk lijken én voelen de vloeren nog realistischer. Sommige planken hebben zelfs 'embossed in register'-technologie zorgt ervoor dat de textuur synchroon loopt met het dessin van de vloer. Zo krijg je een vloer die niet meer van echt is te onderscheiden.

De LayRed planken hebben fijne groeven. Zo krijgt elke plank zijn eigen afwerking en design. De LayRed tegels zijn afgeschuind waardoor ook daar een natuurgetrouwe voeg ontstaat.

Benieuwd naar de collectie? Kom langs in één van onze winkels!

Kom langs in onze winkel