Multisol raambekleding

Hoogwaardige raamdecoratie, dat is wat Multisol al meer dan 40 jaar levert. Ze leveren een ruime collectie aan binnenzonwering en bij Thuisin verkopen we het onder ons eigen merk.

Multisol® raambekleding

Als je op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardig maatwerk raamdecoratie voor een mooie prijs, dan raden we je aan om in onze winkel te vragen naar Multisol. Multisol raambekleding verkopen wij onder onze eigen naam 'Thuisin'. Een uitgebreide en mooie collectie om jouw huis compleet te verfraaien. Helemaal op maat gemaakt, zodat het precies past voor jouw raam.

Of je nou op zoek bent naar rolgordijnen of lamellen, Multisol kan het leveren. Iets nieuws voor je ramen, dan is dit zeker een merk die je moet bekijken. In onze winkels kan je vragen naar onze Thuisin collectie raamdecoratie en daar laten we je de verrassend ruime collectie van Multisol graag zien.

Kom langs in de winkel

Bliss - Elektrische raamdecoratie

Hoe jij je Multisol raambekleding ook wilt bedienen, het is mogelijk. Ook elektrische raamdecoratie van Bliss, bedienbaar met een app op je smartphone of een afstandsbediening. Bij deze elektrische raamdecoratie zit er een motor in de bovenbak verwerkt en die motor zorgt ervoor dat je je raamdecoratie naar boven of beneden beweegt, wanneer jij het aangeeft of hebt ingesteld.

3 redenen voor Bliss

Elektrische raamdecoratie is iets wat niet meer weg te denken is in de toekomst. Maar waarom zou jij er nu voor kiezen? Simpel, daar hebben we 3 hele goede redenen voor. Zoals maximaal comfort: bedienen vanuit je luie stoel. De prijs, want voor nog geen €100,- heb jij het in huis. En de veiligheid van je huis, met je vooraf ingestelde scenes. Zo is het net alsof je thuis bent, terwijl je gewoon heerlijk aan de Spaanse Costa.

De voordelen van Bliss elektrische raamdecoratie


Collecties raamdecoratie van MultisolMaak een afspraak