Noordwand

Noordwand is een bekend behang merk van Nederlandse bodem en bestaat al meer dan 30 jaar. Noord staat voor Noord-Nederland en wand is kort voor wandbekleding. De collecties bestaan uit fotobehang, kurkwandbekleding, vliesbehang, glasweefsels en behangcirkels. De prachtige behang collecties worden in heel Europa op wanden geplakt.

Noordwand behang

Het bedrijf Noordwand werd in 1988 opgericht door Evert Jan Prins en is gevestigd in Tynaarlo in het mooie Drenthe. Wat is kenmerkend voor behang van Noordwand? De natuurlijke dessins zijn populair vanwege de unieke uitstraling, denk aan betonlook fotobehang, of behang met bakstenen of zand. Omdat de kleuren neutraal zijn en dit behang een rustige uitstraling heeft past het in elk interieur, den namen van de collecties spreken voor zich: Pure, Raw, Infinity en Le Jardin.

Wandbekleding van fotobehang tot kurkwandbekleding

Noordwand is een echte specialist op het gebied van wandbekleding. Naast uitgebreide collecties fotobehang is er ook een collectie kurkwandbekleding, glasweefsel behang en vliesbehang. Noordwand gaat met de laatste ontwikkelingen en trends mee en zo zie je steeds weer nieuwe ontwerpen en behang producten van dit prachtige merk, zoals de populaire behangcirkels met bloemen, dieren en mooie dessins, echte pronkstukken, niet alleen voor de kinderkamer!

Noordwand behang inspiratie

Met behang kan je de sfeer en uitstraling van je slaapkamer, woonkamer of kinderkamer bepalen. Voor de slaapkamer zijn de behang collecties met natuurlijke tinten en verfijnde dessins een fantastische keuze, duik eens in de behangboeken en ontdek prachtig slaapkamer behang bijvoorbeeld in de collectie Komar Ink. Of laat je ontvoeren in een droomwereld van Into Illusions! Noordwand heeft ook prachtig kinderkamer behang, met letters, dieren, jungle en astronaut of dinosaurus motieven.

Woonkamer behang collecties

Voor je woonkamer kan je voor uitgesproken behang kiezen, bijvoorbeeld uit de collectie Munich Design. Of wat dacht je van de collectie Komar Ink vol abstracte vormen net marmer of uitgelopen inkt in grijs of roze tinten, in een handomdraai ontstaat een unieke design wand. Noordwand is ook exclusief distributeur van het merk Komar, ook een grote fotobehang producent in Europa. En wil je een statement zetten? Ga voor een behangcirkels!

Kom langs in onze winkel

Behangcirkels van Noordwand

Een behangcirkel is perfect voor iedereen die niet een hele muur of kamer wil behangen. Noordwand heeft behangcirkels met weelderige bloemen in het assortiment, en er zijn ook behangcirkels in effen kleuren of met grafische prints. Wat dacht je van de wereldbol of zelfs de maan cirkel als behang op je slaapkamer?

City Cirkles behang

Heel populair zijn ook de City Cirkles, een collectie behangcirkels met plattegronden van favoriete steden als Amsterdam, Rotterdam, New York of Antwerpen. Speciaal voor op de kinderkamer zijn er behangcirkels van Disney, met Mickey, Bambi, Ariel, Winnie Pooh, en ook van The Avengers. Met zo'n behangcirkel kan je een kinderkamer in korte tijd een unieke twist geven! Benieuwd? Kom naar de winkel, laat je verrassen wat je in de Noordwand behangboeken ontdekt.

Maak een afspraak