Pure & Original

Natuurlijke verven met een krachtige uitstraling. Dat zijn de verven van Pure & Original. Mooie matte kalk of krijtverven met betonlook. Geschikt voor je muren en voor het houtwerk.

Natuurlijke pigmenten

Je hebt verf en je hebt verf van Pure & Original. De decoratieve verven van Pure & Original zijn gemaakt met natuurlijke 100% minerale pigmenten van alleen de beste grondstoffen. Wat de verven naast een prachtige kleur, goede dekking en een unieke uitstraling ook voldoet aan alle milieueisen.

Kom langs in onze winkel


Pure & Original heeft verschillende verven voor muren, houtwerk (kozijnen én meubels), gevels en voor vloeren. De soorten zijn onder andere: Fresco (kalkverf), Classico (krijtverf), Marrakech Walls (betonlook), Licetto (afwasbaar) en Carazzo (matte lak); stuk voor stuk bijzondere verven met een eigen unieke uitstraling. Voorkeur voor een bepaalde kleur? In onze mengmachine mengen wij alle kleuren, ook de kleur die het beste past bij jouw smaak en woning. Al onze Pure & Original verven zijn uit voorraad leverbaar óf worden direct voor je op kleur gemengd.

Verfsoorten

Kalkverf

De Fresco kalkverf is 100% ecologisch gemaakt van natuurlijke pigmenten en gebluste kalk. Overal toepasbaar, zoals in de keuken en in de badkamer. Het product is zeer ademend is en de muur niet afsluit. Zo voorkomt het vochtproblemen.

Krijtverf

De Classico krijtverf is zacht en poederachtig. Intens en krachtige kleuren, of juist romige en poederachtige pastel kleuren. De verf is supermat, heeft geen glans en is fluweelzacht.

Betonlook

De Marrakech Walls geeft je muren een stoere betonlook, of juist een luxueuze sfeer. Creëer extra diepte en reliëf met twee lagen verf.

Bekijk onze verf


Verftoebehoren

Naast alle verven van Pure & Original hebben we ook de verftoebehoren die bij dit merk passen. Denk aan de primer voor je muren of houtwerk, speciale sealer en passende kwasten. Kom naar de winkel voor meer inspiratie en laat je verwonderen door de fijne en natuurlijke verven van Pure & Original.

Maak een afspraak