Somfy Connexoon

Bedien met je smartphone alles in je woning. Dat kan met de Somfy Connexoon RTS-app.

Dé slimme oplossing om je leefwijze binnenshuis makkelijker te maken

De Somfy Connexoon RTS-app is een nieuwe manier om je raamdecoratie te bedienen. Wie wil dat gemak nou niet? Alles in je huis bedienbaar vanaf je smartphone met de gemotoriseerde oplossingen van Somfy. Met de Somfy Connexoon app profiteer maximaal van alle voordelen in je woning zoals je persoonlijke licht voorkeuren, het creëren van meer privacy én je zorgt voor meer comfort.

Smartphone

Je hebt al je gemotoriseerde Window RTS-producten nu letterlijk zelf in handen met je smartphone, zoals gordijnen en raamdecoratie. Je huis krijgt een upgrade en je leven was nog nooit zo luxe en aangenaam.

Stel de timer in om je raamdecoratie en gordijnen te openen op het tijdstip dat jou uitkomt. Of dat nu in de ochtend vanuit bed is om het licht alvast naar binnen te laten komen. Of juist ‘s avonds als je in de trein terug naar huis zit je de gordijnen vast dicht wilt hebben voor meer privacy op de bank. Het was nog nooit zo gemakkelijk om vanaf je smartphone je raamdecoratie en gordijnen te bedienen!

Maak een afspraak

Hebben?

Overstag? Laat dan deze kans niet liggen en ga voor de Somfy Connexoon inclusief RTS app. Connexoon RTS is alleen geschikt voor gebruik met raamdecoratie en gordijnen met een Somfy RTS motor, Somfy RTS verlichting en/of RTS afstandbedienbare stopcontacten en Philips Hue.

Meer weten?

Wil jij meer weten over dit gemak in je huis? Vraag in de winkel naar meer informatie.

Kom langs in onze winkel