Service & Ontzorging

Naast een ruim assortiment, bieden wij je ook een aantal diensten. Thuisin heeft 'alles onder 1 dak', van meet & montage service, tot het geven van volledig interieuradvies. Allerlei diensten die van jouw huis een echt thuis maken.

Extra’s van Thuisin

Naast ons ruime assortiment voor je complete woninginrichting, bieden wij je ook de service die je van jouw woninginrichter verwacht. Met daarbij volledige ontzorging. Een geheel concept om van jouw huis een echt thuis te maken.

Meten & Monteren

Meet & montage Monteur monteren Thuisin in gordijnrails - service en ontzorgingNooit meer te korte gordijnen of te weinig pakken vloer met onze meet & monteer service. Wij komen bij je thuis opmeten. Zo weet je zeker dat we het juiste formaat bestellen en dat deze ook perfect past.

Ook voor het monteren van je raamdecoratie, het ophangen van je gordijnen of het leggen van je vloer draaien onze vakmannen hun hand niet voor om. Alles voor de volledige ontzorging. Je huis helemaal tot in de puntjes verzorgd. Meer weten? Kijk dan op onze meet & montage pagina.

Alles onder 1 dak

Alles onder 1 dak - bece plisse grijs - plisses - Thuisin - service en ontzorgingThuisin weet dat jij het liefst geniet van een huis dat af is, of het nu nieuwbouw of bestaande bouw is. Dat is ook de reden dat wij al het werk wat moet gebeuren om je huis af te maken graag voor je uit handen nemen. Zodat je echt nog maar één ding hoeft te doen; genieten. Dat is ons ‘alles onder één dak’ principe, inclusief volledige ontzorging. Meer weten over deze service? Kijk dan hier verder!

Interieuradvies

Raamdecoratie Stylisten Thuisin - nieuwe website - service en ontzorging

Thuisin staat voor kwaliteit. Kwaliteit van producten én kwaliteit van advies, ook technisch advies. Zo hebben al onze mensen kennis over de producten en over styling van deze producten.

Of je nu op zoek bent naar volledig nieuwe woninginrichting, alleen alleen naar een nieuwe kleur voor op de wand. Gelet op eigen stijl en voorkeur adviseren we jou op maat.

Op zoek naar inspiratie, of heb je stijladviezen en de nodige productinformatie nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Meer weten over interieuradvies? Kijk dan snel hier!

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging