Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1975 beoordelingen van klanten.

Service & Ontzorging

Naast een ruim assortiment, bieden wij je ook een aantal diensten. Thuisin heeft 'alles onder 1 dak', van meet & montage service, tot het geven van volledig interieuradvies. Allerlei diensten die van jouw huis een echt thuis maken.

Extra’s van Thuisin

Naast ons ruime assortiment voor je complete woninginrichting, bieden wij je ook de service die je van jouw woninginrichter verwacht. Met daarbij volledige ontzorging. Een geheel concept om van jouw huis een echt thuis te maken.

Complete ontzorging

Hoe kan je nou het beste zien wat wij voor jou doen? Precies: met een commercial! Kijk mee hoe een tevreden klant proost met een vriendin op ons afgeleverde werk. Wil je zelf ook proosten op een compleet afgewerkt resultaat in je woning? Kom dan naar Thuisin!

Thuisin regelt het voor je!

Interieuradvies

Thuisin staat voor kwaliteit. Kwaliteit van producten én kwaliteit van advies, ook technisch advies. Zo hebben al onze mensen kennis over de producten en over styling van deze producten. Of je nu op zoek bent naar volledig nieuwe woninginrichting, of alleen naar een nieuwe kleur voor op de wand. Gelet op eigen stijl en voorkeur adviseren we jou op maat. Meer weten over interieuradvies? Kijk dan snel hier!

Raamdecoratie Stylisten Thuisin - nieuwe website, bohemian

Alles onder 1 dak

Thuisin weet dat jij het liefst geniet van een huis dat af is, of het nu nieuwbouw of bestaande bouw is. Dat is ook de reden dat wij al het werk wat moet gebeuren om je huis af te maken graag voor je uit handen nemen. Zodat je echt nog maar één ding hoeft te doen; genieten. Dat is ons ‘alles onder één dak’ principe, inclusief volledige ontzorging. Meer weten over deze service? Kijk dan hier verder!

Alles onder 1 dak - bece plisse grijs - plisses - Thuisin

Meten & Monteren

Nooit meer te korte gordijnen of te weinig pakken vloer met onze meet & monteer service. Wij komen bij je thuis opmeten. Zo weet je zeker dat we het juiste formaat bestellen en dat deze ook perfect past.

Ook voor het monteren van je raamdecoratie, het ophangen van je gordijnen of het leggen van je vloer draaien onze vakmannen hun hand niet voor om. Alles voor de volledige ontzorging. Je huis helemaal tot in de puntjes verzorgd. Meer weten? Kijk dan op onze meet & montage pagina.

Meet & montage Monteur monteren Thuisin in gordijnrails - Alles onder één dak
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging