Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.

Thuisin Briedé

Je bent van harte welkom in onze winkel in Den Haag!

Klanten waarderen Thuisin Briedé met een
8,5 uit 23 reviews

Kom langs bij Thuisin Briedé in Den Haag

Heb je net een nieuwe woning, of ga je verbouwen in je huidige huis? Kom dan naar Thuisin Briedé in Den Haag. Daar hebben wij alles voor je woninginrichting. Zo helpen en adviseren we je graag bij het maken van een keuze over o.a. (pvc) vloeren, raamdecoratie of behang; wij weten er alles van. Onder het genot van een kop koffie nemen wij je mee in ons volledige assortiment van verf, behang, raamdecoratie en vloeren. Van gerenommeerde merken als Luxaflex®, Moduleo en Akzo Nobel.

Wil je het groter aanpakken? Woon je in Den Haag, Leidschendam, Wassenaar of Voorburg en heb je renovatieplannen? Of ben je gewoon toe aan een nieuwe badkamer of keuken? Met Briedé Bouwen en Wonen is die klus zo geklaard. Wij werken jouw huis helemaal af volgens jouw wensen.

Thuisin Briedé
Laan van Nieuw Oost-Indië 72
2593 BW
Den Haag
Vragen?
Bellen 0703838275
Mailen
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-17:00
Zondag Gesloten

Assortiment Den Haag

Vloeren

Met een vloer van Thuisin kies je voor topkwaliteit. Wij hebben enorm veel keuze in soorten vloeren. Kies je voor pvc of toch liever voor tapijt? Kom gerust eens langs in onze winkel in Den Haag dan vertellen we je graag alles over de verschillende vloeren.

Meer weten

Raamdecoratie

Raamdecoratie biedt zonwering, geeft privacy en het isoleert waar nodig. Maar raamdecoratie is bovenal een sfeervolle oplossing voor de ramen in je woning. Van vouwgordijn tot shutters, van duettes tot rolgordijnen; er is meer mogelijk dan je denkt. Ontdek de collectie bij Thuisin Briedé in Den Haag.

Meer weten

Verf

Op zoek naar verf? Of je nu de muren een frisse kleur gaat geven, of je kozijnen opnieuw wil lakken. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze winkel in Den Haag of bestel je producten gemakkelijk online.

Meer weten

Behang

Een prachtige wandposter, een hele muur of zelfs een volledige kamer. Met behang kun je ontzettend veel sfeer aanbrengen in je woning. Wij hebben dan ook ontzettend veel keuze in behang en behangbenodigdheden. Dus kom langs bij Thuisin Briedé in Den Haag of bestel direct online.

Meer weten

Gordijnen

Wij zijn hét adres voor alles op het gebied van gordijnen, voiles en inbetweens. Gordijnen brengen sfeer in je woning. Bekijk onze uitgebreide collectie in de winkel in Den Haag!

Meer weten

Horren

Wij hebben diverse soorten horren, dus voor elk raam en deur is wel een geschikte oplossing te vinden. Uiteraard meten we ook graag bij je in en monteren we de horren op de juiste plek. Horren vind je bij Thuisin Briedé in Den Haag.

Meer weten

Categorieën

Service & Ontzorging

Naast een ruim assortiment, bieden wij je ook een aantal diensten. Thuisin Briedé heeft 'alles onder 1 dak', van meet & montage service, tot het geven van volledig interieuradvies. Allerlei diensten die van jouw huis een echt thuis maken.

Meer weten

Interieuradvies

Op zoek naar inspiratie, of heb je interieuradvies nodig wat geheel gericht op je eigen stijl? Kom dan langs bij Thuisin Briedé in Den Haag. Wij adviseren je van a tot z op het gebied van interieur.

Meer weten

Contact

Routebeschrijving

Vanaf Wassenaar naar Thuisin Briedé (Laan van Nieuw Oost Indie 72-76)

  • Vanuit de richting van Wassenaar volg je de Rijksstraatweg (N44) richting Den Haag. Vervolgens sla je linksaf naar de Laan van Nieuw Oost Indie. Deze volg je tot aan de Theresiastraat, hier sla je weer linksaf. Op de Theresiastraat neem je direct weer de eerste afslag rechts. Hierna nog twee keer rechts tot je weer op de Laan van Nieuw Oost Indie bent. Je vindt Thuisin Briedé aan de rechterkant van de straat.

Vanaf Rijswijk naar Thuisin Briedé (Laan van Nieuw Oost Indie 72-76)

  • Komend vanuit de richting van Rijswijk rij je via de A4 richting Den Haag. Neem de Utrechtsebaan (A12) en neem afrit 2 naar de Juliana van Solberglaan. Sla vervolgens linksaf naar de Laan van Nieuw Oost Indie. Je vindt ons na ca. 250 meter aan de rechterkant.

Vanaf Scheveningen naar Thuisin Briedé (Laan van Nieuw Oost Indie 72-76)

  • Vanuit Scheveningen ga je richting Noord-Oost naar de Van Alkemadelaan. Deze vervolg je richting Den Haag. Vervolg naar de Laan van Nieuw Oost Indie tot aan de Theresiastraat. Op de Theresiastraat neem je direct weer de eerste afslag rechts. Hierna nog twee keer rechts tot je weer op de Laan van Nieuw Oost Indie bent. Je vindt Thuisin Briedé aan de rechterkant van de straat.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.93 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging