Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1999 beoordelingen van klanten.

Thuisin Bunte Kleur en Interieur

Je bent van harte welkom in onze winkel in Hengelo, Overijssel!

Klanten waarderen Thuisin Bunte Kleur en Interieur met een
9,3 uit 116 reviews

Kom langs bij Thuisin Bunte Kleur en Interieur in Hengelo

Heb je net een nieuwe woning, of ga je verbouwen in je huidige huis? Kom dan naar Thuisin Bunte Kleur en Interieur in Hengelo. Daar hebben wij alles voor je woninginrichting. Zo helpen en adviseren we je graag bij het maken van een keuze over o.a. (pvc) vloeren, raamdecoratie, traprenovatie of behang; wij weten er alles van. Onder het genot van een kop koffie nemen wij je mee in ons volledige assortiment van verf, behang, raamdecoratie en vloeren. Van gerenommeerde merken als Luxaflex®Moduleo en Akzo Nobel.

Thuisin Bunte Kleur en Interieur
Sloetsweg 246
7556 HW
Hengelo (ov.)
Vragen?
Bellen 0742914155
Mailen
Openingstijden
Maandag 12:30-18:00
Dinsdag 09:00-18:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-18:00
Zaterdag 09:00-17:00
Zondag Gesloten

Assortiment Hengelo (ov.)

Vloeren

Met een vloer van Thuisin kies je voor topkwaliteit. Wij hebben enorm veel keuze in soorten vloeren. Kies je voor pvc of toch liever voor tapijt? Kom gerust eens langs in onze winkel in Hengelo dan vertellen we je graag alles over de verschillende vloeren.

Meer weten

Raamdecoratie

Raamdecoratie biedt zonwering, geeft privacy en het isoleert waar nodig. Maar raamdecoratie is bovenal een sfeervolle oplossing voor de ramen in je woning. Van vouwgordijn tot shutters, van duettes tot rolgordijnen; er is meer mogelijk dan je denkt. Ontdek de collectie bij Thuisin Bunte Kleur en Interieur in Hengelo.

Meer weten

Verf

Op zoek naar verf? Of je nu de muren een frisse kleur gaat geven, of je kozijnen (binnen of buiten) opnieuw wil lakken. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze winkel in Hengelo of bestel je producten gemakkelijk online.

Meer weten

Behang

Een prachtige wandposter, een hele muur of zelfs een volledige kamer. Met behang kun je ontzettend veel sfeer aanbrengen in je woning. Wij hebben dan ook ontzettend veel keuze in behang en behangbenodigdheden. Dus kom langs bij Thuisin Bunte Kleur en Interieur in Hengelo of bestel direct online.

Meer weten

Gordijnen

Wij zijn hét adres voor alles op het gebied van gordijnen, voiles en inbetweens. Gordijnen brengen sfeer in je woning. Bekijk onze uitgebreide collectie in de winkel in Hengelo!

Meer weten

Horren

Wij hebben diverse soorten horren, dus voor elk raam en deur is wel een geschikte oplossing te vinden. Uiteraard meten we ook graag bij je in en monteren we de horren op de juiste plek. Horren vind je bij Thuisin Bunte Kleur en Interieur in Hengelo.

Meer weten

Categorieën

Interieuradvies

Op zoek naar inspiratie, of heb je interieuradvies nodig wat geheel gericht op je eigen stijl? Kom dan langs bij Thuisin Bunte Kleur en Interieur in Hengelo. Wij adviseren je van a tot z op het gebied van interieur.

Meer weten

Service & Ontzorging

Naast een ruim assortiment, bieden wij je ook een aantal diensten. Thuisin Bunte Kleur en Interieur heeft 'alles onder 1 dak', van meet & montage service, tot het geven van volledig interieuradvies. Allerlei diensten die van jouw huis een echt thuis maken.

Meer weten

Trapstoffering

Wil je net even iets anders op jouw trap? Dat kan! Trendy, een hoge slijtageweerstand en ruime keuze in patronen en kleuren. Ontdek de mogelijkheden in onze winkel in Hengelo.

Meer weten

Contact

Routebeschrijving

Vanaf Borne naar Thuisin Bunte (Sloetsweg 246, 7556 HW Hengelo (ov))

  • Komend vanuit de richting Borne pak je de Europastraat. De Europastraat draait iets naar rechts en wordt de  Sla rechtsaf naar de Rondweg/de N743 en vervolg de weg naar de Bornsestraat. Sla linksaf naar het Meester P.J. Troelstraplein. Weg vervolgen naar de Meester P.J. Troelstrastraat. Volg de Beukweg en Uitslagsweg naar de Sloetsweg tot aan nummer 246. Je vindt ons aan de linkerkant.

Vanaf Deurningen naar Thuisin Bunte (Sloetsweg 246, 7556 HW Hengelo (ov))

  • Komend vanuit Deurningen neem je de N738 richting de Deurningestraat. Bij de rotonde neem je de tweede afslag richting de Deurningestraat. Rij deze straat helemaal uit. Neem op de rotonde de 1e afslag naar de Sloetsweg. Na ongeveer 350 meter vind je ons aan de rechterkant.

Vanaf Saasveld naar Thuisin Bunte (Sloetsweg 246, 7556 HW Hengelo (ov))

  • Komend vanuit de richting Saasveld ga je richting de Drosteweg die later overgaat in de Saterslastraat. Ondanks de vele bochten blijf je op deze straat rijden. Aan het einde van de Saterslostraat ga je naar rechts richting de N738. Bij de rotonde neem je de tweede afslag richting de Deurningestraat. Rij deze straat helemaal uit. Neem op de rotonde de 1e afslag naar de Sloetsweg. Na ongeveer 350 meter vind je ons aan de rechterkant.

Vanaf Almelo naar Thuisin Bunte (Sloetsweg 246, 7556 HW Hengelo (ov))

  • Komend vanuit de richting Almelo neem je de N349 Van Rechteren Limpurgsingel. Onderweg verandert de N349 in de N743. Bij de rotonde neem je de tweede afslag rechtdoor. De N743 verandert na een tijdje in de Rondweg en later in de Bornestraat. Slalinksaf naar het Meester P.J. Troelstraplei, vervolg je weg naar de Meester P.J. Troelstrastraat. Volg de Beukweg en Uitslagsweg naar de Sloetsweg. Je vindt ons aan de linkerkant.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9294647323662 op basis van 1999 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging