Thuisin Ernes

Welkom bij Thuisin Ernes. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar in onze winkel.

Kom langs in Den Bosch

Wij helpen en adviseren je graag bij het maken van je keuzes. Of het nou gaat om een vloer, raamdecoratie of behang; wij weten er alles van. Onder het genot van een kopje koffie nemen wij je mee in het assortiment dat wij bieden.
Wij hebben een ruime collectie verf, behang, raamdecoratie, vloeren, buitenzonwering en kasten op maat.

Thuisin Ernes
Reitscheweg 2
5232 BZ
Den Bosch
Vragen?
Bellen (073) 6217997
Mailen
Openingstijden
Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Assortiment

Vloeren

Met een vloer van Thuisin kies je voor topkwaliteit. Wij hebben enorm veel keuze in soorten vloeren. Kies je voor pvc of toch liever voor tapijt? Kom gerust eens langs dan vertellen we je graag alles over de verschillende vloeren.

Meer weten

Raamdecoratie

Raamdecoratie biedt zonwering, geeft privacy en het isoleert waar nodig. Maar raamdecoratie is bovenal een sfeervolle oplossing voor de ramen in je woning. Van vouwgordijn tot shutters, van Duettes tot rolgordijn; er is meer mogelijk dan je denkt.

Meer weten

Verf

Op zoek naar verf? Of je nu de muren een frisse kleur gaat geven, of je kozijnen (binnen of buiten) opnieuw wil lakken. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze winkel of bestel je producten gemakkelijk online.

Meer weten

Categorieën

Behang

Een prachtige wandposter, een hele muur of zelfs een volledige kamer. Met behang kun je ontzettend veel sfeer aanbrengen in je woning. Wij hebben dan ook ontzettend veel keuze in behang en behangbenodigdheden. Dus kom eens langs in de winkel of bestel direct online.

Meer weten

Categorieën

Gordijnen

Wij zijn hét adres voor alles op het gebied van gordijnen, voiles en inbetweens. Gordijnen brengen sfeer in je woning. Bekijk onze uitgebreide collectie in de winkel!

Meer weten

Horren

Vliegende insecten buiten houden, maar toch frisse lucht binnen krijgen. Met onze horren is dat geen enkel probleem! Wij hebben diverse soorten horren, dus voor elk raam en deur is wel een geschikte oplossing te vinden. Uiteraard meten we ook graag bij je in en monteren we de horren op de juiste plek.

Meer weten

Categorieën

Buitenzonwering

Laat de zon maar schijnen! Onze buitenzonwering houdt het binnen lekker koel. En jij kunt lekker lang van het mooie weer genieten.

Meer weten

Categorieën

Contact

Routebeschrijving

Vanaf Vlijmen naar Thuisin Ernes (Reitscheweg 2 5232 BZ Den Bosch)

 • Vanaf Vlijmen ga je naar de A59 naar ’s Hertogenbosch. Rij deze gedurende de 6,6 kilometer. Neem afslag20-Rosmalen richtingRosmalen/’s-Hertogenbosch-Centrum. Houdlinks aan bij de splitsing en volg de borden voor‘s-Hertogenbosch/De Herven. Neem op de rotonde de2e afslag naar de  SlarechtsafnaardeTinnegieterstraat en dan ga je linksafnaar de Reitscheweg. Je vindt ons aan de rechterkant.

Vanaf Nuland naar Thuisin Ernes (Reitscheweg 2 5232 BZ Den Bosch)

 • Vanaf Nuland rij je via de A59 richting ’s-Hertogenbosch. Neem afslag 49 Rosmalen-Oostrichting Rosmalen-Oost/Maliskamp. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Deken van Roestellaan en op de twee rotonde de 3e afslag naar de Oude Baan en dan bij de derde rotonde ga je rechtdoor naar de Burgemeester Mazairaclaan. Weg vervolgen naar de  Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Tivoliweg. Ga rechtdoor op de Aziëlaan. Volg de Reitscheweg naar de Tinnegieterstraat. Sla linksaf naar de Tinnegieterstraat en sla direct weer linksaf naar de Reitscheweg. Je vindt ons aan de rechterkant. Je vindt ons aan de rechterkant.

Vanaf Berlicum naar Thuisin Ernes (Reitscheweg 2 5232 BZ Den Bosch)

 • Vertrekkend vanaf de Hoogstraat ga je richting de Raadhuisplein/Hasseltsedijk/Wamberg. Ga rechtdoor op de Berlicumseweg en vervolg deze tot naar de Molenstraat. Neem op de rotonde de3e afslag naar de Burgemeester Mazairaclaan en ga verder op de Empelseweg. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Tivoliweg en ga rechtdoor op de Aziëlaan. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de  Vervolg de weg naar de Reitscheweg. Sla linksaf naar de Tinnegieterstraat en sla direct weer linksaf naar de Reitscheweg. Je vindt ons aan de rechterkant. Je vindt ons aan de rechterkant.

Vanaf Maaskantje naar Thuisin Ernes (Reitscheweg 2 5232 BZ Den Bosch)

 • Vertrekkend vanaf Maaskantje ga je richting de straat Maaskantje/Heilig Harplein. Ga rechtdoor op de Litserstraat en vervolg je weg naar de Hooidonk/Poeldonk/de N616. Neem op de rotonde de1ste afslag naar de Beusingsedijk en ga vervolgens linksaf naar de  Ga rechtdoor op de Berlicumseweg. Vervolg je weg naar de Molenstraat. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Burgemeester Mazairaclaan. Weg vervolgen naar de Empelseweg. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Tivoliweg en ga rechtdoor richting de Aziëlaan. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Reitscheweg. Sla rechtsaf naar de Tinnegieterstraat en dan ga je linksaf naar de Reitscheweg. Je vindt ons aan de rechterkant.

Vanaf Vught naar Thuisin Ernes (Reitscheweg 2 5232 BZ Den Bosch)

 • Vertrekkend vanuit de Boxtelseweg gaan we richting de Grote Gent. Rij deze uit en vervolg je weg richting de Randweg. Na 1,2 kilometer sla je rechtsaf naar de Magistratenlaan/Parrallelweg /Nelson Mandelalaan. Volg de 2 rechterrijstroken om rechtsaf te slaan naar de  Ga rechtdoor op de Hervensebaan. Aan het eind sla je rechtsaf richting de Balkweg. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Reitscheweg. Sla rechtsaf naar de Tinnegieterstraat en dan ga je linksaf naar de Reitscheweg. Je vindt ons aan de rechterkant.

Vanaf Nieuwkuijk naar Thuisin Ernes (Reitscheweg 2 5232 BZ Den Bosch)

 • Afkomstig uit de richting Nieuwkuijk ga je richting de Nieuwkuijksestraat/Onsenoortsestraat. Neem op de rotonde de 2e afslag de oprit naar de A59 op richting ’s Hertogenbosch en voeg hierop in gedurende 9 kilometer. Volg de 2 linkerrijstroken om de afrit richtingde A59 te nemen. Weg vervolgen naar de  Neem afslag 20-Rosmalen richting Rosmalen/’s-Hertogenbosch-Centrum. Houd links aan bij de splitsing en volg de borden voor ‘s-Hertogenbosch/De Herven. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Reitscheweg. Sla rechtsaf naar de Tinnegieterstraat en dan ga je linksaf naar de Reitscheweg. Je vindt ons aan de rechterkant.

Wie is Thuisin?

Thuisin is een interieur winkel voor jouw interieur. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. In onze winkels vind je alle producten voor de basis van je interieur. Zo hebben wij een ruim assortiment vloeren, raamdecoratie, behang, verf en maken wij naar jouw wens kasten op maat. Onze interieur adviseurs staan in de winkel voor je klaar om een plan te maken voor jouw persoonlijke wensen. Daarnaast ontzorgen wij je op het gebied van het inmeten en leggen, plaatsen of monteren. Dat doen wij namelijk voor je! Alles voor jouw interieur onder 1 dak! Meer weten en benieuwd naar ons assortiment? Kom dan langs in één van onze winkels!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8,4 op basis van 520 beoordelingen van klanten.

Jouw woning tot in de puntjes verzorgd

 • icon huis
  Bij jou in de buurt

  Met meer dan 40 winkels door heel Nederland, zitten wij altijd bij jou in de buurt.

 • icon beste kwaliteit
  Beste kwaliteit

  Wij hebben een brede, actuele productkennis over de nieuwste producten van de beste merken.

 • icon leg en montage
  Leg & Montage service

  Onze goed opgeleide en ervaren stoffeerders voeren het leg en montage werk graag voor je uit.

 • Scherpe prijzen icon
  Scherpe prijzen

  Wij leveren kwalitatief goede producten voor een heldere prijs.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging