Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1975 beoordelingen van klanten.

Thuisin Ernes

Kom naar onze winkel in Den Bosch, we staan voor je klaar!

Kom langs bij Thuisin Ernes in Den Bosch

Heb je net een nieuwe woning, of ga je verbouwen in je huidige huis? Kom dan naar Thuisin Ernes in Den Bosch. Daar hebben wij alles voor je woninginrichting. Zo helpen en adviseren we je graag bij het maken van een keuze over o.a. (pvc) vloeren, raamdecoratie of behang; wij weten er alles van. Onder het genot van een kop koffie nemen wij je mee in ons volledige assortiment van verf, behang, raamdecoratie en vloeren. Van gerenommeerde merken als Luxaflex®Moduleo en Akzo Nobel.

Thuisin Ernes
Reitscheweg 2
5232 BZ
Den Bosch
Vragen?
Bellen 0736217997
Mailen
Openingstijden
Maandag 12:00-18:00
Dinsdag 09:00-18:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-21:00
Zaterdag 09:00-17:00
Zondag 12:00-17:00

Assortiment Den Bosch

Vloeren

Met een vloer van Thuisin kies je voor topkwaliteit. Wij hebben enorm veel keuze in soorten vloeren. Kies je voor pvc of toch liever voor tapijt? Kom gerust eens langs in onze winkel in Den Bosch dan vertellen we je graag alles over de verschillende vloeren.

Meer weten

Raamdecoratie

Raamdecoratie biedt zonwering, geeft privacy en het isoleert waar nodig. Maar raamdecoratie is bovenal een sfeervolle oplossing voor de ramen in je woning. Van vouwgordijn tot shutters, van duettes tot rolgordijnen; er is meer mogelijk dan je denkt. Ontdek de collectie bij Thuisin Ernes in Den Bosch.

Meer weten

Verf

Op zoek naar verf? Of je nu de muren een frisse kleur gaat geven, of je kozijnen (binnen of buiten) opnieuw wil lakken. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze winkel in Den Bosch of bestel je producten gemakkelijk online.

Meer weten

Behang

Een prachtige wandposter, een hele muur of zelfs een volledige kamer. Met behang kun je ontzettend veel sfeer aanbrengen in je woning. Wij hebben dan ook ontzettend veel keuze in behang en behangbenodigdheden. Dus kom langs bij Thuisin Ernes in Den Bosch of bestel direct online.

Meer weten

Gordijnen

Wij zijn hét adres voor alles op het gebied van gordijnen, voiles en inbetweens. Gordijnen brengen sfeer in je woning. Bekijk onze uitgebreide collectie in de winkel in Den Bosch!

Meer weten

Horren

Wij hebben diverse soorten horren, dus voor elk raam en deur is wel een geschikte oplossing te vinden. Uiteraard meten we ook graag bij je in en monteren we de horren op de juiste plek. Horren vind je bij Thuisin Ernes in Den Bosch.

Meer weten

Categorieën

Service & Ontzorging

Naast een ruim assortiment, bieden wij je ook een aantal diensten. Thuisin Ernes 'alles onder 1 dak', van meet & montage service, tot het geven van volledig interieuradvies. Allerlei diensten die van jouw huis een echt thuis maken.

Meer weten

Interieuradvies

Op zoek naar inspiratie, of heb je interieuradvies nodig wat geheel gericht op je eigen stijl? Kom dan langs Thuisin Ernes in Den Bosch. Wij adviseren je van a tot z op het gebied van interieur.

Meer weten

Contact

Routebeschrijving

Vanaf Vlijmen naar Thuisin Ernes (Reitscheweg 2 5232 BZ Den Bosch)

  • Vanaf Vlijmen ga je naar de A59 naar ’s Hertogenbosch. Rij deze gedurende de 6,6 kilometer. Neem afslag20-Rosmalen richtingRosmalen/’s-Hertogenbosch-Centrum. Houdlinks aan bij de splitsing en volg de borden voor‘s-Hertogenbosch/De Herven. Neem op de rotonde de2e afslag naar de  SlarechtsafnaardeTinnegieterstraat en dan ga je linksafnaar de Reitscheweg. Je vindt ons aan de rechterkant.

Vanaf Nuland naar Thuisin Ernes (Reitscheweg 2 5232 BZ Den Bosch)

  • Vanaf Nuland rij je via de A59 richting ’s-Hertogenbosch. Neem afslag 49 Rosmalen-Oostrichting Rosmalen-Oost/Maliskamp. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Deken van Roestellaan en op de twee rotonde de 3e afslag naar de Oude Baan en dan bij de derde rotonde ga je rechtdoor naar de Burgemeester Mazairaclaan. Weg vervolgen naar de  Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Tivoliweg. Ga rechtdoor op de Aziëlaan. Volg de Reitscheweg naar de Tinnegieterstraat. Sla linksaf naar de Tinnegieterstraat en sla direct weer linksaf naar de Reitscheweg. Je vindt ons aan de rechterkant. Je vindt ons aan de rechterkant.

Vanaf Berlicum naar Thuisin Ernes (Reitscheweg 2 5232 BZ Den Bosch)

  • Vertrekkend vanaf de Hoogstraat ga je richting de Raadhuisplein/Hasseltsedijk/Wamberg. Ga rechtdoor op de Berlicumseweg en vervolg deze tot naar de Molenstraat. Neem op de rotonde de3e afslag naar de Burgemeester Mazairaclaan en ga verder op de Empelseweg. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Tivoliweg en ga rechtdoor op de Aziëlaan. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de  Vervolg de weg naar de Reitscheweg. Sla linksaf naar de Tinnegieterstraat en sla direct weer linksaf naar de Reitscheweg. Je vindt ons aan de rechterkant. Je vindt ons aan de rechterkant.

Vanaf Maaskantje naar Thuisin Ernes (Reitscheweg 2 5232 BZ Den Bosch)

  • Vertrekkend vanaf Maaskantje ga je richting de straat Maaskantje/Heilig Harplein. Ga rechtdoor op de Litserstraat en vervolg je weg naar de Hooidonk/Poeldonk/de N616. Neem op de rotonde de1ste afslag naar de Beusingsedijk en ga vervolgens linksaf naar de  Ga rechtdoor op de Berlicumseweg. Vervolg je weg naar de Molenstraat. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Burgemeester Mazairaclaan. Weg vervolgen naar de Empelseweg. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Tivoliweg en ga rechtdoor richting de Aziëlaan. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Reitscheweg. Sla rechtsaf naar de Tinnegieterstraat en dan ga je linksaf naar de Reitscheweg. Je vindt ons aan de rechterkant.

Vanaf Vught naar Thuisin Ernes (Reitscheweg 2 5232 BZ Den Bosch)

  • Vertrekkend vanuit de Boxtelseweg gaan we richting de Grote Gent. Rij deze uit en vervolg je weg richting de Randweg. Na 1,2 kilometer sla je rechtsaf naar de Magistratenlaan/Parrallelweg /Nelson Mandelalaan. Volg de 2 rechterrijstroken om rechtsaf te slaan naar de  Ga rechtdoor op de Hervensebaan. Aan het eind sla je rechtsaf richting de Balkweg. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Reitscheweg. Sla rechtsaf naar de Tinnegieterstraat en dan ga je linksaf naar de Reitscheweg. Je vindt ons aan de rechterkant.

Vanaf Nieuwkuijk naar Thuisin Ernes (Reitscheweg 2 5232 BZ Den Bosch)

  • Afkomstig uit de richting Nieuwkuijk ga je richting de Nieuwkuijksestraat/Onsenoortsestraat. Neem op de rotonde de 2e afslag de oprit naar de A59 op richting ’s Hertogenbosch en voeg hierop in gedurende 9 kilometer. Volg de 2 linkerrijstroken om de afrit richtingde A59 te nemen. Weg vervolgen naar de  Neem afslag 20-Rosmalen richting Rosmalen/’s-Hertogenbosch-Centrum. Houd links aan bij de splitsing en volg de borden voor ‘s-Hertogenbosch/De Herven. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Reitscheweg. Sla rechtsaf naar de Tinnegieterstraat en dan ga je linksaf naar de Reitscheweg. Je vindt ons aan de rechterkant.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9291139240506 op basis van 1975 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging