Thuisin Fransen

Welkom bij Thuisin Fransen. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar in onze winkel.

Kom langs in Oldenzaal

Wij helpen en adviseren je graag bij het maken van je keuzes. Of het nou gaat om een vloer, raamdecoratie of behang; wij weten er alles van. Onder het genot van een kopje koffie nemen wij je mee in het assortiment dat wij bieden.
Wij hebben een ruime collectie verf, behang, raamdecoratie, vloeren en buitenzonwering.

Thuisin Fransen
Zandbreeweg 4
7577 BZ
Oldenzaal
Vragen?
Bellen (0541) 358979
Mailen
Openingstijden
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Assortiment

Vloeren

Met een vloer van Thuisin kies je voor topkwaliteit. Wij hebben enorm veel keuze in soorten vloeren. Kies je voor pvc of toch liever voor tapijt? Kom gerust eens langs dan vertellen we je graag alles over de verschillende vloeren.

Meer weten

Raamdecoratie

Raamdecoratie biedt zonwering, geeft privacy en het isoleert waar nodig. Maar raamdecoratie is bovenal een sfeervolle oplossing voor de ramen in je woning. Van vouwgordijn tot shutters, van Duettes tot rolgordijn; er is meer mogelijk dan je denkt.

Meer weten

Verf

Op zoek naar verf? Of je nu de muren een frisse kleur gaat geven, of je kozijnen (binnen of buiten) opnieuw wil lakken. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze winkel of bestel je producten gemakkelijk online.

Meer weten

Categorieën

Behang

Een prachtige wandposter, een hele muur of zelfs een volledige kamer. Met behang kun je ontzettend veel sfeer aanbrengen in je woning. Wij hebben dan ook ontzettend veel keuze in behang en behangbenodigdheden. Dus kom eens langs in de winkel of bestel direct online.

Meer weten

Categorieën

Gordijnen

Wij zijn hét adres voor alles op het gebied van gordijnen, voiles en inbetweens. Gordijnen brengen sfeer in je woning. Bekijk onze uitgebreide collectie in de winkel!

Meer weten

Buitenzonwering

Laat de zon maar schijnen! Onze buitenzonwering houdt het binnen lekker koel. En jij kunt lekker lang van het mooie weer genieten.

Meer weten

Contact

Routebeschrijving

Vanaf De Lutte naar Thuisin Fransen (Zandbreeweg 4 7577 BZ Oldenzaal)

 • Vertrek uit Noordelijke richting op de Plechelmusstraat naar de Dorpsstraat. Slalinksaf naar de Bentheimerstraat/de N735 en ga hierop verder. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Provinciale Rondweg/de  Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Essenlaan. Sla rechtsaf naar de Zandbreeweg. Je vindt ons aan de rechterkant.

Vanaf Rossum naar Thuisin Fransen (Zandbreeweg 4 7577 BZ Oldenzaal)

 • Afkomstig uit de richting Rossum ga je naar de Thijstraat. Sla rechtsaf naar de Grotestraat en sla vervolgens weer rechtsaf naar de Oldenzaalsestraat/deN736. Ga verder op de N736. Sla na 2,6 kilometer linksaf naar deOliemolenstraat/de  Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Thorbeckestraat/de N343. Flauwe bocht naar rechts richting de Essenlaan. Sla rechtsaf naar de Essenlaan en sla rechtsaf naar de Zandbreeweg. Je vindt ons aan de rechterkant.

Vanaf Losser naar Thuisin Fransen (Zandbreeweg 4 7577 BZ Oldenzaal)

 • Vertrekkend uit de richting Losser ga je richting de Oldenzaalsestraat. Ga bij de rotonde rechtdoor en vervolg deze weg. (verandert tussendoor in de Losseresestraat). Sla linksaf naar de Enschedesestraat en vervolgens weer naar rechts richting de Eektestraat. Vervolg je weg naarde  Volg de rechterrijstrook om de verbindingsweg naar de Provinciale Rondweg/de N342 te nemen. Houd links aan en blijf op de Provinciale Rondweg/de N342. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Essenlaan. Sla rechtsaf naar de Zandbreeweg. Je vindt ons aan de rechterkant.

Vanaf Weerselo naar Thuisin Fransen (Zandbreeweg 4 7577 BZ Oldenzaal)

 • Komend vanuit de richting Weerselo ga je richting de Bisschopstraat/deN343. Na 3,9 km neem je op de rotonde de 3e afslag richting de Lemselosestraat/deN343. Neem op de rotonde de2e afslag en rijd door op de  Deze weg verandert een paar keer van naam. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Thorbeckestraat/de N343. Flauwe bocht naar rechts richting de Essenlaan en sla vervolgens rechtsaf naar de Zanbreeweg. Je vindt ons aan de rechterkant op nummer 4.

Wie is Thuisin?

Thuisin is een interieur winkel voor jouw interieur. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. In onze winkels vind je alle producten voor de basis van je interieur. Zo hebben wij een ruim assortiment vloeren, raamdecoratie, behang, verf en maken wij naar jouw wens kasten op maat. Onze interieur adviseurs staan in de winkel voor je klaar om een plan te maken voor jouw persoonlijke wensen. Daarnaast ontzorgen wij je op het gebied van het inmeten en leggen, plaatsen of monteren. Dat doen wij namelijk voor je! Alles voor jouw interieur onder 1 dak! Meer weten en benieuwd naar ons assortiment? Kom dan langs in één van onze winkels!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8,4 op basis van 475 beoordelingen van klanten.

Jouw woning tot in de puntjes verzorgd

 • icon huis
  Bij jou in de buurt

  Met meer dan 40 winkels door heel Nederland, zitten wij altijd bij jou in de buurt.

 • icon beste kwaliteit
  Beste kwaliteit

  Wij hebben een brede, actuele productkennis over de nieuwste producten van de beste merken.

 • icon leg en montage
  Leg & Montage service

  Onze goed opgeleide en ervaren stoffeerders voeren het leg en montage werk graag voor je uit.

 • Scherpe prijzen icon
  Scherpe prijzen

  Wij leveren kwalitatief goede producten voor een heldere prijs.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging