Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1983 beoordelingen van klanten.

Thuisin Heeman

We zien je graag in onze winkel in Almere!

Kom langs bij Thuisin Heeman in Almere

Heb je net een nieuwe woning, of ga je verbouwen in je huidige huis? Kom dan naar Thuisin Heeman in Almere. Daar hebben wij alles voor je woninginrichting. Zo helpen en adviseren we je graag bij het maken van een keuze over o.a. (pvc) vloeren, raamdecoratie of behang; wij weten er alles van. Onder het genot van een kop koffie nemen wij je mee in ons volledige assortiment van verf, behang, raamdecoratie en vloeren. Van gerenommeerde merken als Luxaflex®Moduleo, Sikkens en Wijzonol.

Wees van harte welkom in onze woonwinkel!

Thuisin Heeman
Washingtonstraat 36
1334 LT
Almere
Vragen?
Bellen 0365321416
Mailen
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 09:30-17:00
Zondag 12:00-17:00

Assortiment Almere

Vloeren

Met een vloer van Thuisin kies je voor topkwaliteit. Wij hebben enorm veel keuze in soorten vloeren. Kies je voor pvc of toch liever voor tapijt? Kom gerust eens langs in onze winkel in Almere dan vertellen we je graag alles over de verschillende vloeren.

Meer weten

Raamdecoratie

Raamdecoratie biedt zonwering, geeft privacy en het isoleert waar nodig. Maar raamdecoratie is bovenal een sfeervolle oplossing voor de ramen in je woning. Van vouwgordijn tot shutters, van duettes tot rolgordijnen; er is meer mogelijk dan je denkt. Ontdek de collectie bij Thuisin Heeman in Almere.

Meer weten

Verf

Op zoek naar verf? Of je nu de muren een frisse kleur gaat geven, of je kozijnen (binnen of buiten) opnieuw wil lakken. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze winkel in Almere of bestel je producten gemakkelijk online.

Meer weten

Behang

Een prachtige wandposter, een hele muur of zelfs een volledige kamer. Met behang kun je ontzettend veel sfeer aanbrengen in je woning. Wij hebben dan ook ontzettend veel keuze in behang en behangbenodigdheden. Dus kom langs bij Thuisin Heeman in Almere of bestel direct online.

Meer weten

Gordijnen

Wij zijn hét adres voor alles op het gebied van gordijnen, voiles en inbetweens. Gordijnen brengen sfeer in je woning. Bekijk onze uitgebreide collectie in de winkel in Almere!

Meer weten

Horren

Wij hebben diverse soorten horren, dus voor elk raam en deur is wel een geschikte oplossing te vinden. Uiteraard meten we ook graag bij je in en monteren we de horren op de juiste plek. Horren vind je bij Thuisin Heeman in Almere.

Meer weten

Categorieën

Buitenzonwering

Laat de zon maar schijnen! Onze buitenzonwering houdt het binnen lekker koel. En jij kunt lekker lang van het mooie weer genieten. Vind passende zonwering bij Thuisin Heeman in Almere.

Meer weten

Service & Ontzorging

Naast een ruim assortiment, bieden wij je ook een aantal diensten. Thuisin Heeman heeft 'alles onder 1 dak', van meet & montage service, tot het geven van volledig interieuradvies. Allerlei diensten die van jouw huis een echt thuis maken.

Meer weten

Interieuradvies

Op zoek naar inspiratie, of heb je interieuradvies nodig wat geheel gericht op je eigen stijl? Kom dan langs bij Thuisin Heeman in Almere. Wij adviseren je van a tot z op het gebied van interieur.

Meer weten

Onze stylisten

Onze medewerkers staan altijd voor je klaar in onze winkel. Ze helpen en adviseren je graag bij het maken van je keuze. Of het nou gaat om een nieuwe vloer, raamdecoratie of kast; zij weten er alles van.

Contact

Routebeschrijving

Vanaf Naarden naar Thuisin Heeman (Washingtonstraat 36, 1334 LT Almere)

  • Vanaf Naarden ga je richting de Amsterdamsestraatweg richting de A1. Voeg in op de A1 en volg deze gedurende 1,1 kilometer. Neem de afslag A6 richting Lelystad/Almere en vervolg de weg richting A6. Neem afslag 6 Almere Buiten-West naar s104 richting Almere Buiten-West/Almere Stad-Oost. Weg vervolgen naar de Tussenring/de  Neem op de rotonde de 1ste afslag en rijd door op de Tussenring/de s104. Sla vervolgens rechtsaf naar de Buitenhoutsedreef/de s105. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Koppeldreef. De Koppeldreef draait naar links en wordt de Polderdreef. Sla rechtsaf naar de Bostonweg en sla vervolgens weer  rechtsaf naar de Washingtonstraat. Je vindt ons aan de linkerkant

Vanaf Muiden naar Thuisin Heeman (Washingtonstraat 36, 1334 LT Almere)

  • Komend uit de richting Muiderberg ga je richting de Tesselschadelaan. Vanaf hier ga je richting de IJsselmeerweg. Slarechtsaf en voeg in op de A6 richting Almere/Lelystad.  Na 12,3 kilometer neem je afslag 6-Almere Buiten-West naar s104 richting Almere Buiten-West/Almere Stad-Oost. Weg vervolgen naar de Tussenring/de  Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Koppeldreef. De Koppeldreef draait naar links en wordt de Polderdreef. Sla vervolgens rechtsaf naar de Bostonweg. Als laatste sla je rechtsaf naar de Washingtonstraat. Je vindt ons aan de linkerkant.

Vanaf Eemdijk naar Thuisin Heeman (Washingtonstraat 36, 1334 LT Almere)

  • Vanaf Eemdijk volg je de A1 langs Eemnes/ Blaricum/ Huizen richting Eembrugge hier neemt je de A27 richting Blaricum, Almere. Je  neemt vervolgens afrit 6 naar Almere Buiten West. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de S105. Ga rechtdoor en ga bij de 3e rotonde linksaf naar de Koppeldreef. Volg Polderdreef/ Bostonweg/ Washingtonstraat. Je vindt ons aan de linkerkant.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9314170448815 op basis van 1983 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging