Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.

Thuisin van Brederode

Kom langs in onze winkel in Den Helder, we staan voor je klaar!

Klanten waarderen Thuisin van Brederode met een
9,1 uit 383 reviews

Kom langs bij Thuisin van Brederode in Den Helder

Heb je net een nieuwe woning, of ga je verbouwen in je huidige huis? Kom dan naar Thuisin van Brederode in Den Helder. Daar hebben wij alles voor je woninginrichting. Zo helpen en adviseren we je graag bij het maken van een keuze over o.a. (pvc) vloeren, raamdecoratie zoals duettes en vouwgordijnen of behang; wij weten er alles van. Onder het genot van een kop koffie nemen wij je mee in ons volledige assortiment van verf, behang, raamdecoratie, traprenovatie en vloeren. Van gerenommeerde merken als Luxaflex®Moduleo en Akzo Nobel. Overigens ben je bij Thuisin van Brederode aan het juiste adres voor interieuradvies. Tot ziens!

Thuisin van Brederode
Ravelijncenter 1
1785 LX
Den Helder
Vragen?
Bellen 0223660013
Mailen
Openingstijden
Maandag 10:00-17:30
Dinsdag 09:00-17:30
Woensdag 09:00-17:30
Donderdag 09:00-17:30
Vrijdag 09:00-17:30
Zaterdag 09:00-17:00
Zondag Gesloten

Maandag 29 november gesloten.

Maak een afspraak
Afspraak maken

Assortiment Den Helder

Vloeren

Met een vloer van Thuisin kies je voor topkwaliteit. Wij hebben enorm veel keuze in soorten vloeren. Kies je voor pvc of toch liever voor tapijt? Kom gerust eens langs in onze winkel in Den Helder dan vertellen we je graag alles over de verschillende vloeren.

Meer weten

Raamdecoratie

Raamdecoratie biedt zonwering, geeft privacy en het isoleert waar nodig. Maar raamdecoratie is bovenal een sfeervolle oplossing voor de ramen in je woning. Van vouwgordijn tot shutters, van duettes tot rolgordijnen; er is meer mogelijk dan je denkt. Ontdek de collectie bij Thuisin van Brederode in Den Helder.

Meer weten

Verf

Op zoek naar verf? Of je nu de muren een frisse kleur gaat geven, of je kozijnen (binnen of buiten) opnieuw wil lakken. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze winkel in Den Helder of bestel je producten gemakkelijk online.

Meer weten

Behang

Een prachtige wandposter, een hele muur of zelfs een volledige kamer. Met behang kun je ontzettend veel sfeer aanbrengen in je woning. Wij hebben dan ook ontzettend veel keuze in behang en behangbenodigdheden. Dus kom langs bij Thuisin van Brederode in Den Helder of bestel direct online.

Meer weten

Gordijnen

Wij zijn hét adres voor alles op het gebied van gordijnen, voiles en inbetweens. Gordijnen brengen sfeer in je woning. Bekijk onze uitgebreide collectie in de winkel in Den Helder!

Meer weten

Horren

Wij hebben diverse soorten horren, dus voor elk raam en deur is wel een geschikte oplossing te vinden. Uiteraard meten we ook graag bij je in en monteren we de horren op de juiste plek. Horren vind je bij Thuisin van Brederode in Den Helder.

Meer weten

Categorieën

Kasten op maat

Opbergruimte kun je nooit genoeg hebben. Daarom maken wij graag voor jou de perfecte kast. Laat je kast uittekenen in onze winkel in Den Helder.

Meer weten

Buitenzonwering

Laat de zon maar schijnen! Onze buitenzonwering houdt het binnen lekker koel. En jij kunt lekker lang van het mooie weer genieten. Vind passende zonwering bij Thuisin van Brederode in Den Helder.

Meer weten

Wandbekleding

Wil je een echte blikvanger in jouw ruimte? Bekleed je wand dan met iets bijzonders zoals leer. Bekijk de collecties in onze winkel in Den Helder.

Meer weten

Houten vloeren

Bij Thuisin van Brederode hebben we nu een ruime collectie houten vloeren van Lindura en PPC. Ontdek ze nu in onze winkel in Den Helder.

Meer weten

Trapstoffering

Wil je net even iets anders op jouw trap? Dat kan! Trendy, een hoge slijtageweerstand en ruime keuze in patronen en kleuren. Ontdek de mogelijkheden in onze winkel in Den Helder.

Meer weten

Service & Ontzorging

Naast een ruim assortiment, bieden wij je ook een aantal diensten. Thuisin van Brederode heeft 'alles onder 1 dak', van meet & montage service, tot het geven van volledig interieuradvies. Allerlei diensten die van jouw huis een echt thuis maken.

Meer weten

Interieuradvies

Op zoek naar inspiratie, of heb je interieuradvies nodig wat geheel gericht op je eigen stijl? Kom dan langs bij Thuisin van Brederode in Den Helder. Wij adviseren je van a tot z op het gebied van interieur.

Meer weten

Onze stylisten

Elke dag staan onze stylisten en verkoopmedewerkers voor je klaar in onze winkel in Den Helder. Heb je een vraag over een product of juist over de styling; leg je vraag aan ons voor!

Monteur Gerard
Ik ben sinds februari 2008 in dienst bij Thuisin van Brederode. Mijn specialiteit is dat ik van alle markten thuis ben. Van behangen tot het monteren van gordijnen en binnenzonwering, klussen is mijn passie. Met topmerken als Luxaflex en Roma is het een feestje om klanten te bedienen. Het plaatsen van buitenzonwering vind ik ook super leuk om te doen. Ook onze textiele overkappingen zijn een genot in elke tuin. In mijn vrije tijd ben ik met regelmaat te vinden aan de pokertafel. Af en toe een weekendje in een visbootje vind ik ook geen straf.
Verkoopstyliste Inge
Ik ben sinds februari 2008 in dienst bij Thuisin van Brederode. Het is een genoegen om te werken met mooie materialen en om mensen blij te maken. Mijn specialiteit: het aankleden van de hele woning, nieuwbouwwoning of bestaande kamers. Ik kom graag bij de klant thuis om de sfeer en de beleving in het echt te ervaren. Onder het genot van een kop koffie komen we samen altijd tot een prachtig resultaat. In de weinige vrije tijd die ik heb vind ik het gaaf om te bootcampen en ook rijd ik nog altijd paard. Met een eigen schildersbedrijf is het thuis best druk.
Stoffeerder Jeroen
Ik ben sinds januari 2016 werkzaam als stoffeerder en plaats ook met grote regelmaat binnen- en buitenzonwering. Samen met mijn collega's vind ik het geweldig om mooie opdrachten af te ronden en te zien dat klanten blij zijn met het eindresultaat. Mijn specialiteit is het bekleden van trappen. Door de grote afwisseling in het werk en het contact met klanten ga ik iedere dag met heel veel plezier naar mijn werk. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn jonge gezin, familie en vrienden.
Bedrijfsleider Jean-Pierre
Ik ben sinds maart 2007 in dienst bij Thuisin van Brederode. Ik werk hier het langst en ben van plan om ook nog een hele tijd te blijven. Een mooie winkel met een uitstekend assortiment. Mijn specialiteit is het adviseren van buitenzonwering. Met een klimaat waarbij het steeds warmer wordt is het fijn om mensen hierin van het juiste advies te voorzien. Daarnaast ben ik als bedrijfsleider verantwoordelijk voor alle bestellingen binnen ons bedrijf. Ik mijn vrije tijd ben ik graag te vinden op de tennisbaan. Het schijnt dat ik met name in de derde helft goed presteer.
Eigenaar Siegfried
Ik heb in 2007 het familiebedrijf van Wally en Wil van Brederode overgenomen. Met alle liefde en passie steek ik samen met mijn collega's alle energie en tijd erin om een zo mooi mogelijk resultaat neer te zetten. Elke dag is een uitdaging om te doen wat we beloven. Met een geweldig team zetten we ons in om dit waar te maken. Kleur is mijn passie en mooie dingen maken is de uitdaging. alle dagen blije mensen zien in onze prachtige winkel is waar we het voor doen. In mijn vrije tijd speel ik graag een rondje golf en soms ga ik een weekend vissen. Natuurlijk heb ik als grootste hobby leuke dingen doen met mijn twee dochters en vrouw waar ik vreselijk trots op ben.
Verkoopstyliste Lianne
Ik ben sinds juni 2020 werkzaam bij Thuisin van Brederode. Het is allemaal nieuw voor mij omdat ik uit de "bloemenwereld" vandaan kom. Als dochter van een hele bekende Helderse bloemist heb ik gelukkig veel verstand van het combineren van kleuren. Het is weliswaar geen boeket maar een palet waar ik nu mee werk. Ik heb het echt enorm naar mijn zin en dat komt vooral door de leuke sfeer en gezellige collega's. Ik leer elke dag en mijn collega's helpen mij daar enorm goed bij.
Stoffeerder Marko
Ik ben sinds januari 2014 in dienst bij Thuisin van Brederode en ik vind het geweldig om ook een steentje bij te mogen dragen, vloeren leggen is mijn passie. Mijn hele leven ben ik al werkzaam "in de vloeren". Er is geen type vloer die ik niet in mijn handen heb gehad. De tijd van kilometers tapijt leggen heeft plaats gemaakt voor pvc vloeren, van houtlook tot steenlook. Pvc is een fijn en mooi product om mee te werken. Ik ga elke dag met onwijs veel plezier naar mijn werk en dus naar onzen klanten toe. Iedere dag is weer anders en het opleveren van een mooi product en het gezicht van een tevreden klant geven mij enorm veel voldoening. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn retro campertje.
Verkoopstyliste Daniëlle
Ik ben sinds maart 2018 in dienst bij Thuisin van Brederode. Met mijn collega's heb ik het vanaf dag 1 enorm naar mijn zin en ervaar het als een feestje om in deze mooie winkel te werken. Mijn specialiteit is het adviseren van het merk Luxaflex. Hier heb ik mede door de vele trainingen vanuit het merk zoveel kennis mee opgedaan dat ik elke uitdaging graag aanga voor wat betreft sfeer en functionaliteit van raambekleding. Mijn grote hobby is mijn gezin, met 2 pubers is het alle dagen gezellig in druk. Daarnaast mag ik me graag een paar keer per week in het zweet werken tijdens de spinninglessen in de sportschool.

Contact

Routebeschrijving

Vanaf Julianadorp naar Thuisin van Brederode (Ravelijncenter 1, 1785 LX Den Helder)

  • Vanaf Julianadorp rij je over de Langevliet/ Nieuweweg naar Den Helder. Ga bij de rotonde rechtdoor en linksaf naar de Waddenzeestraaat. Sla linksaf naar de Schootenweg en rechtsaf nar de Industrieweg. U kunt ons vinden aan de linkerkant.

Vanaf Wieringerwaard naar Thuisin van Brederode (Ravelijncenter 1, 1785 LX Den Helder)

  • Vanaf Wieringerwaard volg je de Kerkweg naar Anna Poulwna.
  • Vanaf Anna Poulowna volg je de Molenvaart/ Zandvaart naar Breezand.
  • Vanaf Breezand volg je de Burgermeester Lovinkstraat en sla je linksaf naar de Balgweg richting De Kooy.
  • Vanaf De Kooy volg je de N50 naar Den Helder. Neem bij de rotonde de 2e afslag naar de Ravelijnweg en bij de rotonde de eerste afslag naar de Torplaan/ Industrieweg. Je vindt ons aan de linkerkant.

Vanaf Den Oever naar Thuisin van Brederode (Ravelijncenter 1, 1785 LX Den Helder)

  • Vanaf den Oever volgt u de N99 langs Hippolytushoed/ Wieringen/ De haukes/ Westerland naar De Kooy. Vanaf de Kooy volg je de N50 naar Den Helder. Neem bij de rotonde de 2e afslag naar de Ravelijnweg en bij de rotonde de eerste afslag naar de Torplaan/ Industrieweg. Je vindt ons aan de linkerkant.

Vanaf ‘t Zand naar Thuisin van Brederode (Ravelijncenter 1, 1785 LX Den Helder)

  • Vanaf ’t Zand volgt u de N9/ N50 naar Den Helder. Neem bij de rotonde de 2e afslag naar de Ravelijnweg en bij de rotonde de eerste afslag naar de Torplaan/ Industrieweg. Je vindt ons aan de linkerkant.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.93 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging