Desso Airmaster, ga voor duurzaam!

Na een lange dag werken of lopen komt eindelijk het bevrijdende moment; je schoenen mogen uit! Er is niets beter dan lekker op jouw blote voeten door het huis te kunnen lopen. En hoe fijn is het dan als je vloer ook nog eens duurzaam, comfortabel, warm en zacht is. Ga voor Desso Airmaster, ga voor duurzaam! Naast een geweldige sfeer in jouw woning zorgt deze collectie ook voor een geweldig gevoel onder de voetjes. Nieuwsgierig? Lees verder!

Cradle to Cradle; wat is dat?

Simpel gezegd is Cradle to Cradle een tapijt wat goed is voor het milieu en jouw gezondheid. Waarom? Het tapijt is volledig gemaakt van gerecyclede producten! Desso Airmaster maakt hier deel van uit en is zo ontwikkeld dat zelfs jouw lucht in het huis schoner wordt.

Desso airmaster

Op zoek naar een tapijt die opdwarrelend stof sterk vermindert? Dan zit je bij de Desso Airmaster tapijten collectie op het juiste adres! Deze tapijten verminderen de concentratie van fijnstof in jouw woning waardoor de luchtkwaliteit in het huis verbeterd wordt. Desso Airmaster is de eerste en het enige tapijt product die bekroond is met GUI Gold Plus-label. Het is een tapijt die speciaal ontwikkeld is voor binnen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen.


Duurzaam met Desso

Een oude tapijttegel weggooien? Nee, dat doet onze producent niet! De producent uit Waalwijk verwerkt de afgedankte tapijttegels in Desso tapijten. Nu denk je al snel dat er kwaliteitsverlies optreedt, maar daar is niks van waar. De kwaliteit komt namelijk overeen met de kwaliteit van een volledig nieuwe tapijt; geweldig toch?

Of je nou kiest voor de Desso Airmaster collectie of voor een andere collectie van Desso tapijten, dat het een duurzaam product is, is gegarandeerd!

Trends en tips volgen? Met onze nieuwsbrief!

Voordelen van Desso tapijten

Dat een tapijt lekker is voor de voetjes, dat is nu wel duidelijk, maar Desso tapijten hebben nog meer voordelen, namelijk:

  • Het werkt geluiddempend;
  • Het is geschikt voor vloerverarming en koelingssystemen;
  • Er is een ruim assortiment; verkrijgbaar in veel kleuren, dessins en structuren!

Ben jij op zoek naar een duurzaam, comfortabel, warm en zacht tapijt? Dan zijn de duurzame Desso collecties precies wat jij zoekt! Kom eens een kijkje nemen in onze winkel en ontdek deze collecties, wij helpen je graag verder!

Kom naar onze winkel!

Bo
Geschreven door
Bo

Blogger bij Thuisin. Ik inspireer je met mijn blogs op het gebied van interieur en trends! Lees je mee?

Lees meer over Bo