Alle voordelen van Interfloor tapijt

Je bent op zoek naar een kamerbreed tapijt voor in je woon- of slaapkamer, want dat is behaaglijk en sfeervol. Maar waar begin je dan? Wij helpen je. Heb jij die leuke nieuwe commercial met Dick Zeelenberg al gezien? 3 keer raden waar jij jouw nieuwe Interfloor tapijt koopt. Bij Thuisin! De vloeren van Interfloor zijn divers, luxe, duurzaam en ook eens erg sfeervol en snel gelegd door onze Thuisin vakmensen. Lees hier alle voordelen!

Voordeel 1; Kamerbreed tapijt is geschikt voor bijna elke ruimte

Dat is toch wel fijn he, dat je dit lekkere tapijt in bijna elke ruimte kan laten leggen. Van studeerkamer tot woonkamer en van slaapkamer tot overloop. De badkamer en het toilet kun je beter overslaan, no explanation needed toch? De tapijten van Interfloor worden allemaal op maat voor je gemaakt en gelegd, zo kun jij lekker relaxt je nieuwe bank uitzoeken, of alvast bedenken wat je wel in je badkamer en het toilet laat leggen?

Tapijt laten leggen

Voordeel 2; Tapijt als trap bekleding? Geen probleem!

Wil je de behaaglijkheid doortrekken vanuit de woonkamer naar de trap? Snappen we. Wel zo prettig aan je voeten. Ook erg handig, Interfloor tapijten zijn veilig tegen uitglijden, want dat moet je natuurlijk niet doen op de trap. Nog een voordeel, de tapijten zijn door en door gekleurd, dus niet alleen het buitenste laagje. Zo blijft je tapijt kleurvast, is het vlekbestendig en slijt niet af!

Inspiratie: keuzes voor je trapbekleding

Voordeel 3; Vintage tapijt als vloerbedekking in je woonkamer, ook dat kan!

Wist je dat tapijt en vloerbedekking eigenlijk hetzelfde zijn? Het is alleen een andere benaming, weer wat geleerd! Je kan wel kiezen voor verschillende eigenschappen die je woonkamer prettiger maken. Kies bijvoorbeeld een ‘extra soft’ tapijt dat extra fijn voelt aan je voeten. Of ga voor een vintage tapijt, denk dan aan een tapijt met een vintage look. Zo creëer je gelijk je eigen woonstijl in je woonkamer.

Bekijk vloerkleden

Voordeel 4; Tapijt reinigen doe je zonder gedoe.

Oeps! Je wijntje of frisje omgestoten op je nieuwe tapijtvloer? Geen probleem. De tapijten van Interfloor zijn enorm onderhoudsvriendelijk. Doordat het tapijt een echte volle kleur heeft, zal dit niet zomaar verbleken tijdens het schoonmaken. Alleen water is voldoende om je vlek te verwijderen. Mocht dit toch niet lukken, kun je zelfs met bleek aan de slag. De tapijten zijn bleekmiddelbestendig, wel zo handig.

Trends en tips volgen? Met onze nieuwsbrief!

Heb je een kind dat zit te kruimelen? No worries, deze kruimeltjes blijven ‘op’ het tapijt liggen in plaats van dat ze erin verdwijnen. Praktisch met stofzuigen! Zo, met deze voordelen kun jij met een gerust hart naar de dichtstbijzijnde winkel om je nieuwe kamerbrede tapijt uit te zoeken. Veel plezier met kiezen!

Kom langs in één van onze winkels