Moduleo® Moods collectie

Een unieke designvloer? Een kunstwerk, niet voor aan de muur maar op je vloer? Dat is wat Moduleo® je biedt met de Moods collectie. Voor een expressieve, levendige vloer.

Moduleo® Moods pvc vloeren; mix & match!

Vloerpatronen, ze bestaan al sinds de vorige eeuw. Toen hoorde een houten visgraatvloer bij luxe herenhuizen, mega prijzig, toen. Gelukkig zijn de mogelijkheden nu onbegrensd.

3x HOERAAA op de Moduleo® pvc vloeren! Geen herenhuis nodig, ook geen fortuin. Kies maar het vloerpatroon dat jij leuk vindt!

Moods betekent stemmingen. Jouw stemming bepaalt welke Moduleo® Moods pvc vloer je creëert. Hoe dan; je eigen vloer samenstellen?! Het zit zo simpel in elkaar als een blokkendoos. Combineer kleuren, hout- of steenlooks tot jouw speelse, verfijnde of gedurfde Moduleo® pvc vloer.

Perfect match: vloeren geschikt voor vloerverwarming

Je stemming is de spelmaker, speel met Moods pvc designs

Laten we helemaal los gaan op z’n Moduleo®’s. Ken je nog het Tangram spel? Een puzzel bestaande uit stukjes in verschillende vormen, bijvoorbeeld een driehoek, trapeze, vierkant en rechthoek. Doel: combineer tot een vierkant, lukte mij nooit ;-)

De Moduleo® Moods pvc vloer tegels zijn net een eindeloze Tangram, combineer smalle en brede plankjes, zeskantjes, vierkantjes tot je eigen unieke pvc vloer.

Alles kan: de hele vloer vol Diamond kubussen, verfijnde Hexagon zeskantjes of het zigzaggende Chevron patroon, creëer jouw unieke vloerdesign, raak je nooit op uitgekeken! Het geheel klopt natuurlijk, op basis van de vierkante meters van je kamer. Het rekenwerk laat je lekker aan de vakmensen over!

Vloer inclusief leggen? Zeker! Lees meer

100+ unieke Moods designs = 1001 pvc vloerpatronen

Moduleo® Moods bestaat uit meer dan 100 vloerdesigns! Laat de pvc vloer van je dromen leggen. Naast steen- en houtlook tegels zijn er ook prachtige kleuren verkrijgbaar: zwart, wit, donkergroen, turkoois, koraal, beige en meer. Ik zeg: HEBBEN! Het spel is nog niet gespeeld.

Inspiratie? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief?

Game, set, match: Moods Arrow, Diamond, Wicker en meer patronen

Met de Moduleo® Moods Big Diamond pvc leg je een illusie van diepte op je vloer. Je ziet op elkaar gestapelde, vierkante kubussen. Net een M.C. Escher tekening. Elke Big Diamond kubus heeft lichte en donkere vlaktes. Door het 3D-effect is jouw vloer de grootste blikvanger van het interieur. Het lijkt, alsof je zo kan dobbelen met de kubussen.

Handje helpen? Kom langs voor interieuradvies

Luxe Moduleo® Moods pvc; klassieke vloerpatronen 3.0

Liever een klassiek patroon in een modern jasje? Dat zijn de Moduleo® Moods Chevron en Arrow. Twee eigentijdse houtlook pvc vloeren. Chevron is de traditionele visgraatvloer in moderne kleurcombinaties.

Een stapje out of the box? Ga voor het verfijnde patroon van de Arrow, de Moduleo® houtlook pvc vloer die - zoals de naam al zegt - op subtiele pijltjes lijkt.

Keuzes genoeg! Jouw favoriete Moduleo® Moods gevonden? Voor het laatste, of juist alle stukjes van de puzzel laat je adviseren in de winkel.

Kom naar onze winkel

Karin
Geschreven door
Karin

De fantastische wereld van interieur, woontrends, design klassiekers en innovatieve producten is? Verrassend, zorgt voor comfort, maakt je leven leuker! Laat je vermaken, lees de blogs en pluk er de leukste, beste, duurzame of meest toekomstgerichte producten uit. Net als uit een bonbondoosje met erin de mooiste creaties om bij weg te smelten, hmmm. Welke blog laat jou smelten voor iets moois in je interieur?

Lees meer over Karin