Moduleo Moods

Mix en match jouw unieke pvc vloer! Moduleo Moods geeft je de mogelijkheid je eigen vloer te ontwerpen. Kies uit verschillende collecties, kleuren en patronen.

Kies jouw Moduleo Moods

Met een keuze uit meerdere patronen stel jij je eigen unieke vloer samen. Elk patroon heeft zijn eigen kleuren, vormen en dessins. Ga voor een unieke print en kies een houten vloer met een visgraat motief of kies de Hexagon vloer in verschillende kleuren. Het is helemaal aan jou met Moduleo Moods. Creëer jouw eigen unieke pvc vloer, in jouw persoonlijke stijl. Van modern tot dynamisch of excentriek!

Meer over onze woonstijlen

Moods vloeren veerkrachtig, stil en warm aan je voeten

De vloeren van Moduleo Moods zijn stuk voor stuk kwalitatief goede vloeren. Ze zijn stil, zacht en aangenaam. Door de veerkrachtige laag voelt deze comfortabel aan je voeten.

De vloeren beschikken over isolerende eigenschappen. Zo heb je ultiem comfort in elke tijd van het jaar. Daarnaast zijn ze geschikt voor vloerverwarming. Moduleo Moods vloeren zijn ook stille vloeren door het unieke design. Fijn voor jou en je onderburen.

Maak een afspraak

Kras- en watervaste pvc vloeren

Moduleo vloeren hebben een speciale Protectonite PU-laag die ervoor zorgt dat je vloer beschermt is tegen krassen, vlekken, vuil en huisstofmijt. Het schoonmaken van je vloer wordt door deze laag nóg makkelijker, je hebt enkel nog water nodig en je vloer is zo schoon.

PVC vloeren van Moduleo stoten water af waardoor ze ook zeker geschikt zijn voor vochtige ruimtes zoals de keuken en de badkamer.

Nieuwsgierig geworden naar onze Moduleo Moods vloeren collectie? Kom langs in onze winkel!

Kom langs in onze winkel