Interieuradvies bij Thuisin Wico in Nijmegen

Ben jij toe aan wat nieuws? Kom dan naar Thuisin Wico in Nijmegen voor passend interieuradvies.

Interieuradvies

We zullen je hier alles uitleggen over interieuradvies. Namelijk wat interieuradvies nou eigenlijk is, waarom je interieuradvies wilt en hoe het resultaat eruitziet. Eigenlijk kan iedereen wel interieuradvies gebruiken, want of je nou in Nijmegen woont of in een andere grote stad, je wilt je huis graag mooi, gezellig en knus ingericht hebben. Je wilt graag inspiratie. Je zoekt toch altijd wel even op internet naar de laatste trends, de kleuren die bij elkaar passen of bekijkt de folders van de woninginrichting winkels.

.Iedereen kan zijn of haar huis aankleden, of kleine dingetjes aanpassen. Een muurtje schilderen, wat nieuwe accessoires kopen en zo nu en dan de tafel een kwartslag draaien. Gaat het om grotere dingen? Dan heb je echt wel interieuradvies nodig. Het is superleuk om op Instagram en Pinterest te kijken, maar je hebt echt veel meer aan één iemand die alle tijd voor je neemt. Vooral als het gaat om een compleet nieuwe woninginrichting voor je huis in Nijmegen.

Interieuradvies bij Thuisin Wico in Nijmegen, hoe gaat dat nou precies in z’n werk?

Het beste is om een afspraak in de winkel of bij je thuis te plannen. Neem een plattegrond van je huis mee, of van de kamer die je graag wilt aanpakken. Je zult vragen krijgen als;

  • Om welke ruimte gaat het?
  • Wat is de functie van die ruimte?
  • Wat heb je nodig om daar je ding te doen?
  • Welke voorkeur heb je voor kleur, sfeer, stijl en structuur?

Het is dus wel handig om je van tevoren voor te bereiden en te bedenken wat je leuk vindt. Op basis van de antwoorden die jij geeft, kan de interieuradviseur bepalen wat bij je past. Vervolgens maakt hij of zij een plan voor je, inclusief moodboard.

Dit scheelt je veel tijd, werk en inbeeldingsvermogen wat best wel lastig is voor een nieuweling, vooral als je een nieuw huis hebt gekocht. Om door te gaan op het vorige punt, het moodboard. Eigenlijk wordt het een soort knutselmiddag, maar dan voor professionals. Na het vragenlijstje van de interieuradviseur wordt dus het moodboard gemaakt, of een uitgebreide tekening. Wat wij zo fijn vinden aan interieuradvies, is dat je gelijk een voorstelling kan maken van hoe het eruit komt te zien! Je kan de stoffen alvast bekijken en voelen, de kleuren bij elkaar kiezen en ga zo maar door. Nog een voordeel van interieuradvies in Nijmegen, is dat de interieuradviseur gelijk een tekening voor je kan maken. Het is super prettig, je wordt volledig ontzorgd op deze manier.

Het resultaat na het interieuradvies, hoe ziet dat eruit?

Tekeningen klaar, stoffen uitgezocht en alles ingemeten? Dan komen de vakmensen je vloer leggen, je (elektrische) raamdecoratie monteren en eventueel nog je wanden verven en/of behangen. De interieuradviseur komt ook nog even op bezoek, om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten. Een kleedje hier, een schilderijtje daar. Helemaal ingericht naar jouw stijl en leefwijze. Appeltje eitje!

We kunnen ons goed voorstellen dat je na het lezen hiervan, nu echt klaar bent voor interieuradvies. Dus hup, zoek je dichtstbijzijnde winkel, zoals bijvoorbeeld Thuisin Wico in Nijmegen aan de Energieweg 5, pak die telefoon en bel naar de winkel voor een afspraak. Veel plezier en hopelijk tot ziens in onze winkel!