Luxaflex® bij Thuisin Briedé in Den Haag

Raamdecoratie van Luxaflex® biedt zonwering, geeft privacy en het isoleert waar nodig. Ontdek de collectie bij Thuisin Briedé in Den Haag

Luxaflex® in Den Haag

Bij Thuisin Briedé hebben wij een uitgebreide keuze in raamdecoratie van het merk Luxaflex®. Luxaflex® is een merk die iedereen wel kent en een brede doelgroep aanspreekt. Met handgemaakte producten en oog voor veiligheid, kunnen zij van elk raam iets moois creëren. Daarnaast is Luxaflex® continue bezig om niet alleen prachtige raamdecoratie, maar ook de perfecte bediening ervan te maken! Zo hebben ze de PowerView® Automation bediening, waarmee je ook met je smartphone je Luxaflex® Raamdecoratie kunt bedienen.

Collecties raamdecoratie van Luxaflex®

  • Plissé® Shades
  • Horizontale Jaloezieën
  • Twist® Shades
  • Roman® Shades
  • Verticale Jaloezieën®
  • Rolgordijnen®
  • Duette® Shades
  • Silhouette® Shades

Naast deze collectie raamdecoratie, hebben we ook horren van Luxaflex®. Raam- en deurhorren die ervoor zorgen dat vliegen en muggen geen kans hebben om in je huis te komen.

Van alle gemakken voorzien bij Thuisin Briedé Den Haag

Natuurlijk hebben wij bij Thuisin Briedé in Den Haag ook andere producten van Luxaflex®, denk hierbij aan deur- en raamhorren, die ervoor zorgen dat vliegen en muggen geen kans hebben om in je huis te komen.

Luxaflex® is met haar handgemaakte producten een zeer exclusief merk dat garant staat voor kwaliteit. Zo is het merk Luxaflex® van alle gemakken voorzien, naast hun grote zorg voor veiligheid, kunnen zij met hun producten van iedere ruimte wat moois creëren. En niet te vergeten, ook de gebruiksvriendelijkheid staat bij Luxaflex® hoog in het vaandel. Met de Powerview® bediening maken zij het mogelijk om je raamdecoratie (met je smartphone) op afstand te bedienen.

Welke producten je ook hebt gevonden van Luxaflex® bij ons in de winkel in Den Haag, wij meten, monteren en hangen de raamdecoratie precies zoals jij het wenst. Met onze kennis, ervaring en zeer vriendelijke personeel maken wij het onderscheid in onze regio.

Specialist in Luxaflex® van Den Haag, Scheveningen, Rijswijk en Delft

Wij bij Thuisin Briedé in Den Haag staan garant voor kwaliteit en afspraak is afspraak. Wij komen op tijd met de juiste materialen en mensen en leveren iedere klus op tijd op. Service en garantie is bij ons in goede handen, zodat jij ultiem kan genieten van je Luxaflex® Raamdecoratie of Horren.

Ben jij toe aan nieuwe producten van Luxaflex®, bijvoorbeeld de raamdecoratie of een hor voor het weren van insecten en vliegen? Wij van Thuisin Briedé in Den Haag denken graag met je mee over alle mogelijkheden tot het creëren van jouw ultieme droomhuis.

Wij komen graag bij je langs om je kozijnen op te meten. Of je nu je Luxaflex® producten in de dag, of op de dag wilt. Alle plekken rondom Den Haag zijn ons gebied wat reikt van Schevingen tot Rijswijk en Delft tot Zoetermeer. Woon je in onze regio? Maak dan een afspraak voor volledig advies, of kom langs aan de Laan van Nieuw Oost-Indië 72 in Den Haag.