Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1578 beoordelingen van klanten.

Luxaflex® PowerView®

Met de PowerView® stel je eenvoudig met de Pebble® Afstandsbediening je raamdecoratie in op de gewenste positie. Elektrische bediening van je raamdecoratie geeft gemak en is kindvriendelijk. Stel je ideale scene in met Luxaflex® PowerView®.

Gemak vanaf de bank met Luxaflex® PowerView®

Luxaflex® speelt goed in op het gemak van de mens met de elektrische bediening van Luxaflex® PowerView® Motorisation. Met de PowerView® stel je eenvoudig met de Pebble® Afstandsbediening je raamdecoratie in op de gewenste positie. Ook kan je je raamdecoratie vooraf programmeren en bedienen met de PowerView® App vanaf je smartphone of tablet.

Je raamdecoratie elektrisch bedienen. Met één druk op de knop bepaal je de lichtinval in de woonkamer, slaapkamer of keuken. Van één enkel raam tot het hele huis. Niet alleen is het Luxaflex PowerView® systeem handig vanaf de bank, ook voor ramen die te hoog zitten zoals een schuin dakraam, of bij een serre of glazen dak.

Slimme en elekrische raamdecoratie

De mooiste raamdecoratie is nu ook de slimste. Dit innovatieve draadloze systeem is volledig vooraf instelbaar. Vanaf het moment dat je uit bed komt, tot je weer naar bed gaat. Ook op de momenten dat je niet in huis bent, zoals met vakanties. Daarvoor bestaat de RemoteConnect®, die biedt de mogelijkheid vanaf elke plaats in de wereld je raamdecoratie te bedienen met je persoonlijke account in de PowerView® App.

Luxaflex PowerView® is geschikt voor de collectie raamdecoratie van Luxaflex®, zoals plissés, duettes, multishades, horizontale jaloezieën en rolgordijnen.

Voordelen Luxaflex® PowerView®

  • Batterij aangedreven
  • Flexibele programmering
  • Kindvriendelijk
  • Nauwkeurige bediening
  • Energiezuinig

Kom bij ons in de winkel langs voor meer informatie over Luxaflex® PowerView®.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging