A House of Happiness

Met A House of Happiness gordijnen haal je elegante en duurzame gordijnen in huis van een hoge kwaliteit. Daarnaast brengt deze duurzame collectie veel sfeer met zich mee waardoor de kamer in jouw woning steeds knusser wordt. Ze zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en prints.

A House of Happiness gordijnen

Of je kiest voor inbetweens, vouwgordijnen of voor A House of Happiness vitrage, er is zoveel keuze dat er altijd iets aansluit bij jouw wensen. Je kan kiezen uit verduisterende en transparante stoffen, enkele of dubbele plooi met of zonder ringen. Met deze gordijnen op maat, kies je voor kwaliteit en kan het genieten beginnen.

In onze Thuisin winkel doe je inspiratie op. Wij adviseren, meten en monteren jouw gekozen raambekleding. Wel zo fijn!

Kom langs in onze winkel

Groene gordijnen bij Thuisin

Duurzame gordijnen

Bij A House of Happiness staat duurzaamheid voorop. Zij zijn van mening dat een beter milieu bij jezelf begint en hebben daarom een ruim assortiment aan duurzame gordijnstoffen beschikbaar. De gordijnen worden gemaakt van gerecylced materiaal. De reststoffen van T-shirt industrie worden gebruikt om gerecycled katoen te maken, geweldig! Van PET-flessen maken zij nieuwe garen; begin met duurzaam leven met de gordijnen van A house of Happiness!

Maak een afspraak