Dutch Wallcoverings

Dé specialist op het gebied van wandbekleding, fotowanden, zelfklevende randen, posters en folie.

Dutch Wallcoverings

Dutch Wallcoverings is een vooruitstrevend en creatief behangmerk dat kwalitatief Nederlands behang produceert. Met behang van Dutch Wallcoverings kies je voor een creatieve en zeer inspirerende leefomgeving. Het behang brengt muren tot leven.

Bekijk ons behang

Vol inspiratie

Bij Dutch Wallcoverings is het huidige aanbod verdeeld over verschillende thema’s, van klassiek tot modern behang. Ook het licentie behang, zoals Disney behoort tot het assortiment!

Ben je op zoek naar stoer behang voor een echte jongenskamer, vrolijk behang voor een prachtige prinses of wandbekleding voor inspirerende woonkamers? Met behang uit de collectie van Dutch Wallcoverings raak je bijna niet uitgekeken. Met de ruimte collecties in alle mogelijke thema’s behoort Dutch Wallcoverings tot één van de meest inspirerende behangleveranciers.

Maak een afspraak

Dutch Wallcoverings behang collectie

Naast de ruime collecties biedt Dutch Wallcoverings verschillende varianten behang, zoals fotobehang, decoratiefolie en Canvas. Laat je muren tot leven komen met een prachtige foto, inspirerend behang of een sprekende Canvas.

Benieuwd geworden naar de collectie van Dutch Wallcoverings?

Kom langs in onze winkel