Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1975 beoordelingen van klanten.

Dutch Wallcoverings

Dé specialist op het gebied van wandbekleding, fotowanden, zelfklevende randen, posters en folie.

Dutch Wallcoverings is een vooruitstrevend en creatief behangmerk dat kwalitatief Nederlands behang produceert. Met behang van Dutch Wallcoverings kies je voor een creatieve en zeer inspirerende leefomgeving. Het behang brengt muren tot leven.

Vol inspiratie

Bij Dutch Wallcoverings is het huidige aanbod verdeeld over verschillende thema’s, van klassiek tot modern behang. Ook het licentie behang, zoals Disney behoort tot het assortiment!

Ben je op zoek naar stoer behang voor een echte jongenskamer, vrolijk behang voor een prachtige prinses of wandbekleding voor inspirerende woonkamers? Met behang uit de collectie van Dutch Wallcoverings raak je bijna niet uitgekeken. Met de ruimte collecties in alle mogelijke thema’s behoort Dutch Wallcoverings tot één van de meest inspirerende behangleveranciers.

Soorten behang

Naast de ruime collecties biedt Dutch Wallcoverings verschillende varianten behang, zoals fotobehang, decoratiefolie en Canvas. Laat je muren tot leven komen met een prachtige foto, inspirerend behang of een sprekende Canvas.

Collectie

Benieuwd geworden naar de collectie van Dutch Wallcoverings? Kom dan gerust langs bij één van onze Thuisin vestigingen bij jouw in de buurt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9291139240506 op basis van 1975 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging