Interfloor

Laat je verrassen door de mooiste tapijtvloeren van puur wol tot duurzaam Econyl. Of vinylvloeren van marmer tot visgraat look, slijtvast en geschikt voor vloerverwarming. Benieuwd naar het merk Interfloor en de collecties? Hier laten wij je graag de prachtige Interfloor vloeren zien.

Interfloor vinyl en tapijtcollecties zijn prachtig!

Een van de toonaangevende leveranciers van vinyl- en tapijtvloeren is Interfloor. Het bedrijf bestaat al sinds 1828 en de passie voor vloeren zie je terug in unieke producten en eigentijdse dessins. Dankzij de jarenlange ervaring van Interfloor Tapijt Vinyl Project op het gebied van vloerbedekking heb je de keuze uit een ruim assortiment aan hoogwaardige vinyl- en tapijtvloeren.

Alle voordelen van Interfloor tapijt

Top kwaliteit vinyl en tapijt van Interfloor

Deze marktleider op het gebied van betaalbare en hoogwaardige vloerbedekkingen heeft hoge eisen aan de vinyl en tapijt producten. Uitgaanspunt zijn hierbij de eisen die klanten hebben wat betreft het gebruik van een vinylvloer of tapijt. Wat onderstaande punten betreft gaat Interfloor voor hoge kwaliteit:

  • Brandwerendheid
  • Slijtage
  • Kleurechtheid
  • Duurzaamheid
  • Eindcontrole
  • Specificaties, o.a. Stichting Promotie en Informatie Tapijt

Ook de keuze aan kleuren, dessins en uitvoeringen is groot. Er worden bij Interfloor steeds nieuwe producten ontwikkeld en toegevoegd aan het assortiment. Hierdoor hebben klanten een ruime keuze uit eigentijdse en klassieke collecties vinyl en tapijt.

Zijn Interfloor vinyl en tapijtvloeren duurzaam?

Hier twee voorbeelden voor duurzame vloeren van Interfloor.

De Dynamic collectie is ecologisch verantwoord en duurzaam, geproduceerd met alle aandacht voor hergebruik en milieu. Deze collectie is 100% Ftalaatvrij en geproduceerd zonder weekmakers.

De Care Wool tapijtcollectie is gemaakt van 100% scheerwol en geproduceerd zonder toegevoegde kleurstoffen. Deze vloerbedekking voelt lekker zacht aan je voeten, is veerkrachtig, slijtvast, vlekafstotend. Care Wool is en gemaakt van duurzaam scheerwol en eenvoudig te recyclen. Heb je vragen? Maak eenvoudig een afspraak.

Maak een afspraak

Tapijt collecties van Interfloor

Wat is kenmerkend voor een Interfloor tapijt? Je kan kiezen uit verschillende toepassingen, van licht woongebruik tot zwaar intensief projectgebruik. Aan de hand van de gebruiksclassificatie herken je snel of een tapijtvloer geschikt is voor jou woonsituatie.

Materialen en dessins tapijtvloeren

En natuurlijk is er voor elke woonstijl een passend tapijt, alleen al de keuze aan kleuren is groot, van populaire grijs- en beigetinten tot kamerbreed tapijt met een speels patroon in diverse kleuren. Wat de materialen betreft kies je uit wol, katoen, Polyamide en meer. Of anders gezegd, alles is mogelijk: van zacht hoogpolig tot veerkrachtig duurzaam 100% Econyl Regenarated Nylon tapijt gemaakt van SDN garens.

Vinyl collecties van Interfloor

Laat je verrassen door de betonlook en houtlook vinyl vloeren van Interfloor. Ze zijn niet te onderscheiden van echte hout- of tegelvloeren. Naast steenlook vinylvloeren kan je ook voor erg stijlvolle marmer vinylvloeren of visgraat vinyl kiezen. Je profiteert van het makkelijke onderhoud en de lange levensduur van vinyl, ten opzichte van een echt houten vloer of vlekgevoelige tegel.

Voordelen vinylvloeren

Dankzij een beschermlaag kan je de pvc vinylvloeren makkelijk onderhouden. Gewoon regelmatig stof en zand verwijderen met je stofzuigen en eens in de 2 weken dweilen, dan gaan de meeste vinylvloeren jaren mee. Ook de vormvastheid en stabiliteit van vinyl pvc zijn grote voordelen. Vinylvloeren voelen niet koud aan, je kan ze combineren met vloerverwarming en zelfs in vochtige ruimtes leggen omdat ze waterbestendig zijn en niet uitzetten of krimpen.

Kom langs in onze winkel