Interstil

Prachtig design, techniek tot in de kleinste details en het ophangsysteem voor jouw gordijnen! Gordijnrails en roedes van Interstil zetten jouw gordijnen centraal, met recht een A-merk onder de leveranciers voor ophangsystemen.

Wat voor roedes en gordijnstangen biedt Interstil?

Gordijnroedes van modern tot klassiek, Interstil heeft het allemaal in het assortiment voor je! Of je lichte vitrages, klassieke fluwelen overgordijnen of paneelgordijnen op maat hebt, bij Interstil kan je altijd slagen voor een bijpassende gordijnroede of rails.

Passend bij de gordijnstof die jij hebt gekozen en natuurlijk jouw woonstijl zijn er roedes uit verschillende materialen:

  • Edelstaal
  • Messing
  • IJzer
  • Hout
  • Spankabel

Ga je voor modern edelstaal of kies je natuurlijk hout voor je nieuwe gordijnroedes? Dat is helemaal aan jou. Edelstaal past mooi bij paneelgordijnen. Of wat dacht je van die warme sfeer van houten gordijnstangen passend bij jouw landelijke overgordijnen ? Alles is mogelijk bij Interstil! De hoogwaardige producten worden op maat gemaakt zodat je zeker weet dat de afmetingen kloppen.

Maak een afspraak

Perfecte en hoogwaardige roedes van Interstil

Een product dat door vakmensen ontworpen wordt klopt tot in het kleinste detail. Die passie zie je zeker terug in de verfijnde roedes en gordijnrails die Interstil op de markt brengt. Naast de steeds vernieuwde ontwerpen zijn er ook klassieke ophangsystemen in het assortiment.

Omdat de designers van Interstil heel goed naar de beweging en functionaliteit van de gordijnstof kijken hebben ze uitgekiende systemen ontwikkeld om jouw inbetweens gordijnen, vitrages of paneelgordijnen helemaal in de spotlight te zetten!

De gordijnroedes worden op maat gemaakt, denk hierbij ook aan hoekoplossingen of gordijnrails met bocht.

Welk systemen hebben de experts van Interstil ontwikkeld?

Precisie en design staan voorop bij de hoogwaardige gordijnrails en roedes van dit merk. Ook de techniek en functie is tot in de puntjes onderzocht, de ideale ophangsystemen zijn ontworpen, doorgevoerd en op de markt gebracht. Uit deze ophangsystemen kan je kiezen:

  • Binnenloopsysteem
  • F1 paneelsysteem
  • W-golfplooi
Welke gordijnen zijn voor welke ruimte geschikt?

Design roedes? Het Interstil binnenloopsysteem!

Bij dit systeem zie je aan de buitenkant de prachtige gordijnrails. Het design en het materiaal, aluminium of verchroomd edelstaal, komen volledig tot hun recht. Je ogen worden niet afgeleid door haakjes, ringen of glijders. Hoezo? De naam zegt het al: binnenloopsysteem betekent, dat de glijders in het profiel van je gordijnrails zitten. En dus zijn ze onzichtbaar. Dit maakt dat jouw vitrages of overgordijnen alle aandacht krijgen. Heb je extra brede ramen of wil je met jouw raambekleding de bocht om? Ook dat is met dit systeem mogelijk want deze rails zijn op maat gemaakt.

Wave gordijnen? Kies voor Interstil W-golfplooi

De gordijnstof komt zo prachtig uit dat dit het meest populaire systeem is. Want wave gordijnen behoren tot de meest verkochte soorten raamdecoratie, ze passen perfect bij elke woonstijl, van klassiek tot Scandinavisch. Maar waarom zijn de golven van de gordijnstof zo gelijkmatig als je voor het W-golfplooi systeem van Interstil kiest? De geleiders hebben automatisch altijd dezelfde afstand tot elkaar. Perfectie tot in de kleinste plooi!

Paneelgordijnen? Het F1 paneelsysteem van Interstil!

Wat een uniek systeem is dit! De stoffen banen hangen aan paneelwagens. Die wagens zweven onzichtbaar binnen de rails heen en weer. Een technisch hoogstandje van Interstil, zo kan je de rails wel noemen die de designers van Interstil hebben ontworpen. Of je nou extra brede ramen hebt, een schuifpui waar je met paneelgordijnen de inkijk wilt weren of wanneer je paneelgordijnen midden in de kamer ophangt als roomdivider – alles is mogelijk!

Gordijnrails inmeten en plaatsen? Doen we!

Bij Thuisin koop je niet alleen de mooiste gordijnstoffen. Wij komen je gordijnen en het bijpassende ophangsysteem graag bij je thuis inmeten. Zijn je inbetweens of overgordijnen op maat klaar? Dan kan je ervoor kiezen om je raamdecoratie door onze vakmensen te laten monteren. Zo weet je zeker dat straks alles mooi in de plooi valt en je jaren kan genieten van Interstil roedes, bijpassende accessoires als embrasses of trekstangen, en jouw prachtige gordijnen. Ben je benieuwd en wil je meer weten over rails, roedes of gordijnen op maat?

Kom langs in onze winkel