Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.

Jabo

Op zoek naar een karpet? Laat je dan inspireren door de collecties van Jabo.

Jabo

Met een tapijt van Jabo geef je elke ruimte het juiste karakter. Door de authentieke materialen waar gebruik van wordt gemaakt, zijn deze tapijten zo sprekend en is de collectie breed toepasbaar. Voor elke ruimte hebben ze kleurconcepten om de juiste uitstraling te bepalen.

Kernwaarden

Alle tapijtcollecties zijn gefundeerd op de kernwaarden van het bedrijf. De tapijten zijn authentiek, gemaakt met Nederlands vakmanschap en met oog voor detail. De collecties zijn vooruitstrevend, ze leveren innoverende producten met levenslange duur. Tot slot levert Jabo eerlijke tapijten, van hoogwaardige kwaliteit en met pure materialen.

Karpet op maat

De missie van Jabo is het creëren van verrassende producten en afgepaste kleurconcepten om elke ruimte de juiste uitstraling te geven. En om elke ruimte van die unieke uitstraling te voorzien zijn er legio maatwerk mogelijkheden. Zo is bijvoorbeeld elk tapijt ook te vervaardigen als karpet. Met een hele subtiele randafwerking of juiste een luxueuze aanwezige bandering. In onze winkels kun je terecht voor een mooi maatwerk karpet en kun je alle stalen bekijken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.93 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging