Jabo

Op zoek naar een karpet? Laat je dan inspireren door de collecties van Jabo.

Jabo

Met een tapijt van Jabo geef je elke ruimte het juiste karakter. Door de authentieke materialen waar gebruik van wordt gemaakt, zijn deze tapijten zo sprekend en is de collectie breed toepasbaar. Voor elke ruimte hebben ze kleurconcepten om de juiste uitstraling te bepalen.

In 1953 ontwikkelde jan Bosman een machine waarmee stoffen verwerkt konden worden tot kamerbreed tapijt. Jabo werd geboren, bekend en beroemd. Nu is Jabo een prachtig merk met een ruime collectie karpetten en tapijt. Jabo staat voor duurzaamheid en ontwikkeld haar tapijt en karpetten vanuit een natuurlijke basis met duurzame materialen.

Warme vloeren in de koude maanden

Kernwaarden

Alle tapijtcollecties zijn gefundeerd op de kernwaarden van het bedrijf. De tapijten zijn authentiek, gemaakt met Nederlands vakmanschap en met oog voor detail. De collecties zijn vooruitstrevend, ze leveren innoverende producten met levenslange duur. Tot slot levert Jabo eerlijke tapijten, van hoogwaardige kwaliteit en met pure materialen. Wil je meer weten? Maak een afspraak!

Maak een afspraak

Karpet op maat

De missie van Jabo is het creëren van verrassende producten en afgepaste kleurconcepten om elke ruimte de juiste uitstraling te geven. En om elke ruimte van die unieke uitstraling te voorzien zijn er legio maatwerk mogelijkheden. Zo is bijvoorbeeld elk tapijt ook te vervaardigen als karpet. Met een hele subtiele randafwerking of juiste een luxueuze aanwezige bandering.

In onze winkels kun je terecht voor een mooi maatwerk karpet en kun je alle stalen bekijken.

Kom langs in onze winkel