LOOKin

LOOKin verf en raamdecoratie bij Thuisin. Raamdecoratie op maat en verrassende en verfijnde kleuren verf met een bite, die we mengen in jouw Thuisin winkel!

LOOKin verf

Ons eigen verfmerk van de beste kwaliteit verf en kleurpasta’s. Helemaal passend bij de trends van nu. Het zijn in totaal 70 kleuren waar we ons hele interieur mee opfrissen. Verfijnde combinaties met toch een verrassende bite. Kleuren zijn gewoon net iets anders dan anders. Vandaar dat je ze ook kan laten mengen door de vakmensen bij Thuisin.

En dat gaat simpel! Jij kiest je kleur, je kiest het soort verf en wij mengen het ter plekke voor je. Durf je nog niet gelijk een keuze te maken? Neem dan een kleurstaal van je ideale kleur mee naar huis om goed te bekijken of deze bij je interieur past.

Om onze 70 trendy kleuren het beste aan jullie te laten zien, hebben we in de winkel een grote kleurenwand staan waar je alle kleuren duidelijk kunt zien. Daarbij horen ook kleurenstalen en één kleurenkaart: die je hiernaast ziet. Om het effect van de kleur goed weer te geven, hebben we kleine staaltjes ‘geplakt’ op een witte en een zwarte achtergrond. Zo zie je precies wat omgevingskleur met jouw favoriete kleur doet.

LOOKin behang

Naast onze LOOKin verf hebben wij een uitgebreide collectie LOOKin behang, raamdecoratie, gordijnen en vloeren. Deze producten zijn eindeloos te combineren zodat jouw smaak optimaal tot zijn recht komt.

Waan je in Oosterse landschappen, geniet van de grafische vormen of kom tot rust tussen de bloemen. Tranquility, Hip to be Square en Flourish, zomaar een paar collecties van LOOKin behang. Kom alle LOOKin behang bekijken en voelen in jouw Thuisin winkel. Je keuze gemaakt? Laat een behanger het vakwerk doen voor het beste resultaat.

Alle behang

LOOKin raamdecoratie

Grote ramen, smalle ramen, ronde ramen, draai- kiep ramen, dakramen, openslaande deuren, serres of erkers. Wat je ook maar hebt, er is altijd LOOKin raamdecoratie dat past bij jouw wensen. Kies voor horizontale jaloezieën, plisse gordijnen, rolgordijnen of vouwgordijnen. Altijd op maat gemaakt en voor jou geïnstalleerd door Thuisin vakmensen. Weet je niet welke raamdecoratie je moet kiezen? Wij helpen je kiezen in onze Alle raamdecoratie

Alle raamdecoratie

LOOKin elektrische bediening raamdecoratie

Comfort staat bij ons voorop, daarom kan je naast de standaard bedieningssystemen voor slimme bediening kiezen. Jouw LOOKin raamdecoratie wordt dan aangedreven door MotionBlinds.

Wat is MotionBlinds?

Het bedieningssysteem MotionBlinds bestaat uit een kleine motor die je amper ziet, oplaadbaar via USB-C. Jouw smartphone maakt verbinding met dit systeem en je kan jouw LOOKin raamdecoratie vervolgens via een app op je smartphone, tablet of pc besturen.

Hoe werkt de gratis MotionBlinds app?

Stel in de gratis MotionBlinds app in wanneer de rolgordijnen op jouw slaapkamer 's ochtends open gaan en ook hoe laat de jaloezieën in je woonkamer 's avonds dicht gaan. Of bepaal met de Wi-Fi bridge (optioneel) waar je ook bent, de stand van je raambekleding. De slimme LOOKin raamdecoratie werkt ook via systemen zoals Google, Alexa en SmartThings, dan kan je 'goedemorgen rolgordijntjes' zeggen en ze gaan keurig open. Spraakbediening of besturing per app, dat betekent maximaal comfort voor jou!

Alle voordelen van de slimme automatische raamdecoratie:

 • Geen bekabeling nodig voor installatie
 • Gratis MotionBlinds app
 • App bediening via Bluetooth, Wi-Fi bridge (optioneel)
 • Spraakbediening via Google, Alexa, SmartThings (optioneel)
 • Stel vooraf scenes in of bedien de app vanuit waar je bent
 • Regel het binnenklimaat, speel in op het weer door MotionBlinds met slimme ecosystemen te verbinden
 • Bespaar energie en beperk in de winter het warmteverlies via ramen
 • Zorg voor een aangename temperatuur in huis tijdens warm weer

Naast deze voordelen en een heleboel comfort draagt elektrisch bedienbare raamdecoratie ook een stuk bij aan je veiligheid. Wanneer raambekleding automatisch open of dicht gaat dan lijkt het alsof er altijd iemand thuis is, dat maakt het voor onbekenden minder interessant om binnen te sluipen.

Welke raamdecoratie combineer je met MotionBlinds?

Het systeem is geschikt voor deze soorten LOOKin raamdecoratie:

 • Slimme dupligordijnen
 • Slimme houten jaloezieën
 • Slimme aluminium jaloezieën
 • Slimme rolgordijnen

Nu wil je natuurlijk meer weten over dit slimme systeem, kom gewoon langs, wij vertellen je er graag meer over!

Maak een afspraak

LOOKin gordijnen

Kies voor sfeermakers, kies voor LOOKin gordijnen. Bij Thuisin hebben we een ruime collectie aan gordijnen. Denk aan overgordijnen, vitrage, in betweens maar ook vouwgordijnen en paneelgordijnen. Voor elke ruimte en iedere wens een gordijn. Gordijnen zijn sfeer verhogend, maar ook functioneel. Ze bieden namelijk privacy, maar hebben ook een isolerende werking. Bij Thuisin kun je gerust langskomen om allerlei gordijnstoffen te bekijken en te voelen. Krijg je hier keuzestress van? Snappen we! Maak je keuze met onze blog.

En nog meer...

Wist je dat LOOKin ook jouw merk is voor vloeren? Voor een pvc vloer of tapijt ben je bij Thuisin aan het juiste adres. Kies je vloer in de winkel bij jou in de buurt en laat 'm leggen door de Thuisin vakmensen. Zo ben je verzekerd van het beste.

Kom langs in onze winkel