Binnenkijken bij Annemarie & Sjaak

Project details
Datum
juli 2021
Opdrachtgever
Annemarie & Sjaak
Ruimte
Woonkamer, Hal
Uitvoerder
Thuisin Driessen
Producten
Gordijnen, Karpetten, Raamdecoratie, Vloeren, PVC vloeren

Al járen komen Annemarie & Sjaak bij Thuisin. Vaak voor een potje verf. Maar nu voor een bijna volledige nieuwe inrichting. Met een top ontwerp, inclusief meubels! Benieuwd?

Samenwerking met Thuisin Driessen

Vandaag mogen we digitaal binnenkijken bij Annemarie en Sjaak die een bezoekje hebben gebracht aan Thuisin Driessen. En dat was niet het eerste bezoekje. In 2000, toen ze dit huis net hadden, zijn ze al eens bij Thuisin Driessen geweest voor de raamdecoratie en gordijnen. Later hebben ze nog een verbouwing laten doen en een nieuw bankstel daar uitgezocht. Ook als er een verfklusje op het programma staat komen ze in de winkel en ze kunnen het dan niet laten om zich even te verlekkeren op de inspirerende woninginrichting én de trendy meubels.

Thuisin Driessen

Op ontdekkingstocht bij Thuisin Driessen

Vandaar dat ze ook bij hun zoektocht naar nieuwe raambekleding verder zijn gaan kijken in de winkel. Want eigenlijk was de teakhouten tafel ook aan vervanging toe. En het karpet wat ze hadden al helemaal. Stefan Driessen is gelijk bij ze op bezoek gegaan om te kijken wat ging passen qua raamdecoratie en kleur. Annemarie is gek op licht en met de vele raampartijen wilde ze het wel licht houden. Daar was Stefan het mee eens en heeft ze de tip gegeven om het meer ruimtelijk te maken met een andere bank en bijpassende stoel. Wat uiteindelijk 2 stoelen in de erker zijn geworden. Op eigen inzicht van Annemarie en Sjaak.

Samen met de raamdecoratie en de meubels, heeft Arno een 3D-ontwerp gemaakt met bijpassende kleuren, behang en een nieuw karpet. Uiteindelijk hebben ze nog meer nieuwe meubels aangeschaft bij bij Thuisin Driessen, die gelijk zijn meegenomen in de complete styling.

Thuisin Driessen is al 25 jaar dé speciaalzaak voor je complete woninginrichting in Beek en Donk en omgeving. Met Stefan en Arno aan het roer weet je zeker dat je, naast veel inspiratie, ook de beste adviezen krijgt over je woning. Van verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren, meubels en accessoires; bij Thuisin Driessen kom je ogen te kort.

Raamdecoratie en gordijnen

De reden dat Annemarie & Sjaak naar Thuisin Driessen zijn gegaan was om nieuwe raamdecoratie en gordijnen uit te zoeken. Die hebben ze gevonden. Ze hebben gekozen voor houten jaloezieën, die veel licht doorlaten en toch de privacy geven die je nodig hebt bij deze raampartijen. Daarvoor hangen in-between gordijnen van de Ploeg (vliet 54) die gelijk sfeer geven aan de kamer en zorgen voor een betere akoestiek. De rail roede waar het gordijn aan hangt is van Interstil.

Karpet, entreemat & meubels

Het karpet was echt aan vervanging toe. Op advies van Stefan hebben Annemarie & Sjaak gekozen voor een grijs, blauw, groen karpet van Perletta (Gravel 343). Om de huidige vloer goed te houden hebben ze bij de voordeur een entreemat gelegd van Ambiant (Cotap).

Waar de kamer volledig van is opgeknapt zijn de nieuwe meubels. Zo hebben ze gekozen voor een eettafel, bijzettafel, bartafel, hoekbank en twee Caruzzo stoelen met poef van Leolux. Samen met de eetkamerstoelen en de barkrukken van Mobitec is het interieur compleet.

Wil jij dit ook?

Heb jij al 20 jaar dezelfde inrichting en loop je je ook altijd te verlekkeren op iets nieuws? Wil je een compleet plan, inclusief animatie en volledig advies van één van onze Thuisin professionals? Kom dan langs bij een winkel bij jou in de buurt, of neem contact met ons op!

Maak een afspraak

Sandra
Geschreven door
Sandra

Thuisin biedt alles onder 1 dak; verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren en kasten op maat. Van totaalinrichtingen tot het behangen van het kleinste kamertje, van een volledige nieuwe vloer op de benedenverdieping tot dat ene rolgordijn op de kinderkamer. In onze winkels vind je advies en inspiratie. Daarbij blijft het ook mooi om te zien hoe het eindresultaat is bij iemand anders in huis waar wij zijn geweest.

Met onze 'Binnenkijkers' laten wij jou overal lekker binnenkijken zodat jij inspiratie opdoet om zelf thuis mooi te wonen! Kijk je mee?

Lees meer over Sandra