Binnenkijken bij Laura

Project details
Datum
april 2022
Opdrachtgever
Laura
Ruimte
Woonkamer, Keuken, Hal
Uitvoerder
Thuisin Brandsma
Producten
PVC vloeren, Vloeren

Je laminaat vloer zit vol kieren, deuken, gaten, kortom is een doorn in het oog. Wat zou jij doen? Juist, op naar Thuisin! Voor advies, inspiratie, meten en leggen. Alles onder één dak en volledige ontzorging, zodat het grote genieten kan beginnen!

Samenwerking met Thuisin Brandsma

Laura bezocht Thuisin Brandsma in Soest. Opnieuw. Want al eerder kocht ze hier ook haar raamdecoratie en verf. Het adres voor je woninginrichting. Of je op zoek bent naar een vloer, raamdecoratie, gordijnen, kasten op maat, buitenzonwering, verf of behang; ze hebben alles. Het assortiment is volledig. Laat je adviseren en inspireren, net zoals Laura deed. Want de laminaat vloer moet eruit. En wel nu!

Thuisin Brandsma

Oriëntatie met vloerstalen

In Soest kan je veel soorten vloeren bekijken. Van Marmoleum tot tapijt, van vinyl tot pvc. En pvc... daar wordt Laura behoorlijk blij van. De jacht op een pvc vloer is gestart!

Met COREtec® stalen onder haar arm ging ze terug naar huis. Want een vloer moet je beleven. Past het in je interieur, bij de meubels, welk effect heeft het op het geheel en welke kleur gaat het worden? De keuze van Laura valt op de lichte kleur Sand van de Naturals collectie.

En dat is het moment dat de vakmensen van Thuisin Brandsma bij je thuis komen. Ze inspecteren de ondervloer en zorgen er op die manier voor dat de pvc vloer uiteindelijk egaal gelegd kan worden. Het voordeel van een COREtec® pvc vloer is dat de vloer van zichzelf al een ondervloer heeft waardoor egalisatie niet nodig is. Als onze vakmensen er toch zijn, meten ze natuurlijk precies hoeveel er nodig is. En tot slot.. wij leggen de vloer graag voor je!

Wow! De vloer is prachtig en helemaal zoals ik hoopte! Strak, naadloos, comfortabel, gemakkelijk in onderhoud en geluiddempend. Bij Thuisin Brandsma hebben ze mij goed begrepen; ik ben blij!

Voordelen van pvc

Een groot voordeel is dat pvc vloeren gemakkelijk in onderhoud zijn. Regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen is meer dan genoeg.

Ze zijn ijzersterk, krasvast en geluiddempend, dus heel geschikt in een druk gezin of huishouden met dieren.

De keuze in kleuren en fraaie dessins is enorm. En weet je dat pvc prima past in vochtige ruimtes als een badkamer of keuken? De COREtec® pvc vloeren zijn zelfs 100% watervast! In 94 verschillende kleuren en dessins, zowel planken als tegels.

Daar zit ongetwijfeld de perfecte vloer voor jou bij!

Wil je dit ook?

Is jouw vloer aan vernieuwing toe? Zoek je iets moois voor de ramen? Wil je de muren tof behangen? Of word je gelukkig van inspiratie voor je huis?

Kom dan langs bij een winkel bij jou in de buurt, of neem contact met ons!

Maak een afspraak

Sandra
Geschreven door
Sandra

Thuisin biedt alles onder 1 dak; verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren en kasten op maat. Van totaalinrichtingen tot het behangen van het kleinste kamertje, van een volledige nieuwe vloer op de benedenverdieping tot dat ene rolgordijn op de kinderkamer. In onze winkels vind je advies en inspiratie. Daarbij blijft het ook mooi om te zien hoe het eindresultaat is bij iemand anders in huis waar wij zijn geweest.

Met onze 'Binnenkijkers' laten wij jou overal lekker binnenkijken zodat jij inspiratie opdoet om zelf thuis mooi te wonen! Kijk je mee?

Lees meer over Sandra