Binnenkijken bij Milou & Rienk

Project details
Datum
april 2022
Opdrachtgever
Milou & Rienk
Ruimte
Slaapkamer, Woonkamer, Hal, Werkkamer
Uitvoerder
Thuisin Boer Staphorst
Producten
Marmoleum, Vloeren

Een ruim 80 jaren huis in Ommen. Wat een heerlijk vetrekpunt! Een volledige renovatie, alles eruit van boven naar beneden. Vloeren, een wand in de keuken, het plafond in de uitbouw. Alles moest er aan geloven. En dan volgt het aller allerleukste; de opbouw!

Samenwerking met Thuisin Boer Staphorst

Behalve flink verbouwen, werd boven alles behangen, gesausd en gestuukt. Er werd beneden vloerverwarming aangelegd en zowel beneden als boven kwam een volledig nieuwe vloer. En daarvoor ga je naar Thuisin. Milou en Rienk gingen naar Thuisin Boer Staphorst om precies te zijn. Daar vind je alles voor je woninginrichting. Hulp en advies bij het kiezen van je nieuwe vloer bijvoorbeeld. Maar ze helpen je ook graag bij traprenovatie, raamdecoratie, gordijnen, kasten op maat, horren, buitenzonwering, verf én behang.

Thuisin Boer Staphorst

Op ontdekkingstocht bij Thuisin Boer Staphorst

Marmoleum moest het worden in Ommen. Prettig wanneer de bewoners weten wat ze willen. En een goede keuze want Marmoleum is sterk, stoot vuil goed af, is krasbestendig en dempt geluid, super handig met kleine kinderen en een hond in huis.

Gekozen is voor Marmoleum uit de Respectables collectie. Weet je dat dat Marmoleum juist heel duurzaam is, milieuvriendelijk wordt vervaardigd (CO2 neutraal) en bijna volledig hergebruikt kan worden?

Bovendien is er een ruime keuze in 20 kleuren en dessins in een hout- of tegellook. Moet gek gaan of je vindt er wel iets tussen dat bij jouw smaak en interieur past.


Onze wens was een strakke en mooie vloer. Duurzaam en onderhoudsvriendelijk is fijn meegenomen. Bij Thuisin Boer Staphorst konden we de vloer van onze dromen vinden en zijn we volledig ontzorgt. Het meten en leggen doen ze ook, hoe top?!

Click Marmoleum

Boven is deze Marmoleum in de click variant. Niets verlijmen door het handige kliksysteem. Mocht je weer gaan verhuizen; de click variant kan je gewoon meenemen!

In Ommen ligt de warm grijze Liquid Clay. We leggen panelen van 30x90 cm; superstrak! Maar dan ook echt want deze vloer is vrijwel naadloos gelegd.

Doordat over de hele bovenverdieping dezelfde vloer is gelegd, ontstaat een sfeervolle basis. Heel mooi in combinatie met 9 cm hoge witte muurplinten en plakplinten in dezelfde kleur als het Marmoleum.

Bijkomend voordeel voor de slaapkamers is, is dat deze vloer antistatisch is. Het stoot hierdoor vuil en stof af. Wel zo prettig voor huisgenoten met allergieën.De beelden op deze pagina zijn ook van Milou.

Wil jij dit ook?

Word je ook zo blij van een vrijwel naadloze en oersterke vloer? Ga je verhuizen of verbouwen of allebei? Of heb je gewoon al jaren dezelfde inrichting en loop je je ook altijd te verlekkeren op iets nieuws? Wil je een compleet plan, inclusief animatie en volledig advies van één van onze Thuisin professionals? Of zoek je een enkel nieuw rolgordijn? Kom dan langs bij een winkel bij jou in de buurt, of neem contact met ons op!

Maak een afspraak

Sandra
Geschreven door
Sandra

Thuisin biedt alles onder 1 dak; verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren en kasten op maat. Van totaalinrichtingen tot het behangen van het kleinste kamertje, van een volledige nieuwe vloer op de benedenverdieping tot dat ene rolgordijn op de kinderkamer. In onze winkels vind je advies en inspiratie. Daarbij blijft het ook mooi om te zien hoe het eindresultaat is bij iemand anders in huis waar wij zijn geweest.

Met onze 'Binnenkijkers' laten wij jou overal lekker binnenkijken zodat jij inspiratie opdoet om zelf thuis mooi te wonen! Kijk je mee?

Lees meer over Sandra