Binnenkijken in Aadorp

Project details
Datum
augustus 2023
Opdrachtgever
Mark & Tamara
Ruimte
Woonkamer, Keuken, Slaapkamer
Uitvoerder
n.n.b.
Producten
Vloeren, Behang, Raamdecoratie, Gordijnen

Welkom in Aadorp! Daar waar we dit prachtige project mochten verwezenlijken. We hebben de wensen van onze klant omgezet in een harmonieuze woonkamer, een strakke keuken en een stijlvolle slaapkamer. Drie ruimtes die van top tot teen zijn omgetoverd tot een supermodern geheel. Van gordijnen tot vloeren en met oog voor detail; afgewerkt met plinten. Ook in dit project hebben we aan elk aspect gedacht om de gewenste woonstijl van onze klant te realiseren.

Samenwerking met Thuisin

Het mooie eindresultaat van dit project in Aadorp komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Hier hebben we met veel passie aan gewerkt, in nauwe samenwerking met de klant.

Het proces begint met een adviesgesprek. Om een woonstijl naar wens te kunnen realiseren, is het essentieel om te begrijpen wat de klant precies voor ogen heeft. Zijn er bijvoorbeeld specifieke kleuren die absoluut terug moeten komen op de muren? Verkiest de klant natuurlijke tinten voor de vloer? Gaat de voorkeur uit naar een strakke en moderne uitstraling voor de raambekleding? Door al deze details te verzamelen, kunnen we het droominterieur van de klant stap voor stap vormgeven. Op deze manier heeft dit stijlvolle project tot stand kunnen komen!

Zwarte jaloezieën? Doen!

Zwarte jaloezieën hebben de kracht om een strakke uitstraling te creëren. In dit project vormen ze een fantastische combinatie met een lichte pvc-vloer van de Thuisin collectie, warme okergele meubels en zwarte horizontale jaloezieën.

Het is niet alleen een sfeervolle toevoeging, maar ook een functionele keuze. Met horizontale jaloezieën kun je namelijk zowel de lichtinval als de privacy regelen! Zo kun je tijdens het koken af en toe naar buiten kijken, maar ze sluiten wanneer je aan tafel gaat om te eten. Of als de zon net iets te fel in je gezicht schijnt terwijl je de afwas doet, kun je ze gewoon dichtdoen!

Het grootste voordeel is dat jij kunt genieten van jouw raamdecoratie zonder de stress van inmeten en monteren, want dat doen wij voor je.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw huis?

Maak een afspraak

Wil jij jouw huis ook omtoveren met Thuisin? Wij hebben er nu al zin in!

Match jouw vloer, behang én gordijnen

Je wilt een nieuwe vloer, gordijnen en stoer behang. Bij Thuisin maken we dat uiteraard mogelijk! En niet zomaar, maar als een harmonieus trio dat naadloos samensmelt en resulteert in een prachtige uitstraling.

De pvc-vloer komt uit de Thuisin-collectie, in de kleur Vredig Beige, die perfect past bij het behang van Casadeco in de kleur Wood 8601-25-32. Deze twee natuurlijke, zachte kleuren vullen elkaar aan tot een neutraal en warm geheel. Om ook de inbetweens tot hun recht te laten komen, hebben we gekozen voor de Kiezelkleur van Toppoint Basic Matiz.

Zo hebben we woonkamer omgetoverd tot een rustgevende ruimte om lekker te ontspannen.

Wil jij ook interieuradvies?


Een knusse en hippe slaapkamer

Ten slotte hebben we ook de slaapkamer een verfrissende make-over gegeven. Hier hebben we gekozen voor overgordijnen wat zorgt voor een extra donkere nachtrust. Als achtergrond voor het bed hebben we Linen Stories denim gekozen en als laatste detail de Vinyl IF Dynamic van Interfloor in de kleur Marmo.

Hierdoor hebben we een knusse sfeer gecreëerd in de slaapkamer, volledig in lijn met de woonstijlwensen van onze klant.

Ontdek jouw woonstijl


Wil jij dit ook?

We begrijpen dat je na het zien van deze Binnenkijker kriebels hebt gekregen om jouw interieur volledig aan te pakken of op te frissen. En daar helpen wij jou heel graag bij!

Of je nou droomt van een nieuwe pvc-vloer met vloerverwarming, zwarte jaloezieën, stoer behang of prachtige gordijnen; wij adviseren je graag. En vergeet niet dat het jou nul stress gaat kosten. Wij komen alles inmeten, monteren en leggen.

Ben jij er klaar voor om jouw droominterieur waar te maken?

Annemiek
Geschreven door
Annemiek

Thuisin biedt alles om van jouw huis een heerlijk thuis te maken. Denk daarbij aan verf, behang, raamdecoratie, gordijnen en kasten op maat. Of je nou een nieuw likje verf op je muur wilt of je hele beneden- en/of bovenverdieping wil omtoveren tot iets nieuws: bij ons kun je voor alles terecht!

Met onze 'Binnenkijkers' hopen we jou te inspireren met toffe projecten die wellicht ideeën bij jou aanwakkeren! Kom d'r in, kijk lekker even rond.

Lees meer over Annemiek