Binnenkijken in Bleiswijk

Binnenkijken in Bleiswijk door Thuisin Rubi
Project details
Datum
mei 2023
Opdrachtgever
n.n.b.
Ruimte
Woonkamer, Keuken, Hal
Uitvoerder
Thuisin Rubi
Producten
PVC vloeren

In Bleiswijk woont Ashley Willems met haar jonge gezin in een heerlijk huis. Ashley is moeder van twee spelende jongens en staat regelmatig in de keuken te koken en te bakken. Bij de zoektocht naar een nieuwe vloer was het dus direct duidelijk. Het moest een vloer zijn die zeker tegen een stootje kan, hygiënisch is én tegelijkertijd bestand is tegen water en vlekken en dus makkelijk in onderhoud. Bestaat dat? Zeker weten. Nog mooi ook? Nou nee... wél geweldig mooi!

Samenwerking met Thuisin Rubi

Ga je verhuizen naar een nieuwe woning of verbouwen in je huidige huis? Ben je op zoek naar een enkel vouwgordijn, blik verf of naar een nieuwe vloer zoals Ashley? Ga dan naar Thuisin Rubi! Je vindt hier advies en inspiratie en een ruime collectie met kwalitatief goede vloeren, raamdecoratie, gordijnen, horren en buitenzonwering. Ook voor kasten op maat, verf en behang ben je bij Thuisin Rubi aan het juiste adres.

In Bleiswijk werd het tijd voor een nieuwe vloer. Gezien het intensieve gebruik is gekozen voor een gebruiksvriendelijke pvc vloer. Weet je dat een pvc vloer lang mee gaat en ook geluiddempend is? In de ruime collectie tref je hout-, steen- en betonlook vloeren in allerlei kleuren en bijzondere dessins. Je kan kiezen voor een rechte vloer of een hip patroon zoals Hongaarse punt of visgraat.

Dat laatste werd het in Bleiswijk; een pvc click vloer met visgraat patroon. Mooi he? Oh... Ashley koos ook nog voor een paar blikken LOOKin verf. Verkrijgbaar in zoveel mooie kleuren in onze winkel. Wie weet kunnen we dat resultaat later nog laten zien!

Thuisin Rubi

Binnenkijken in Bleiswijk door Thuisin Rubi
Binnenkijken in Bleiswijk door Thuisin Rubi

Die brede planken maken de vloer net even iets anders dan alle andere visgraat vloeren.

Binnenkijken in Bleiwsijk door Thuisin Rubi

Visgraat, maar net even anders

De hele benedenverdieping werd voorzien van een nieuwe pvc clickvloer. Een clickvloer legt makkelijker en sneller dan een vloer die geplakt wordt. De stroken klik je namelijk in elkaar zonder dat je lijm nodig hebt of de ondervloer moet egaliseren. Nog een voordeel; je kan de vloer meenemen naar een volgend huis!

Ashley zocht een koele, matte en lichte vloer. Doordat ze koos voor extra brede planken in visgraat patroon, heb je toch alle voordelen van een pvc vloer, maar dan net even iets anders dan alle andere populaire visgraat vloeren.

In Bleiswijk ligt een COREtec pvc vloer; H71 Texas Oak. Gelegd door de vakmensen van Thuisin Rubi, want ook dat doen we voor je! Inmeten, leggen en monteren. Zo heb je alles prettig onder één dak.

Binnenkijken in Bleiswijk door Thuisin Rubi

Wil jij dat ook?

Dat begrijpen wij maar al te goed! En dat kan! Weet je al precies wat je mooi vindt of wil je eerst inspiratie op doen? In beide gevallen helpen wij je op weg. In onze winkel kan je een groot deel van de pvc collectie bewonderen. Wij adviseren je ook over je ondervloer en nemen het werk uit handen als je dat wilt.

Want voor een nieuwe vloer, iets voor de ramen of op de wanden? Bij Thuisin kan je terecht voor advies en inspiratie en met hetzelfde gemak voeren wij al het inmeten en monteren voor je uit.

Zoek je een totale woninginrichting of een enkel gordijn; Thuisin heeft het. Kom naar onze winkel, we helpen je graag!

Sandra
Geschreven door
Sandra

Thuisin biedt alles onder 1 dak; verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren en kasten op maat. Van totaalinrichtingen tot het behangen van het kleinste kamertje, van een volledige nieuwe vloer op de benedenverdieping tot dat ene rolgordijn op de kinderkamer. In onze winkels vind je advies en inspiratie. Daarbij blijft het ook mooi om te zien hoe het eindresultaat is bij iemand anders in huis waar wij zijn geweest.

Met onze 'Binnenkijkers' laten wij jou overal lekker binnenkijken zodat jij inspiratie opdoet om zelf thuis mooi te wonen! Kijk je mee?

Lees meer over Sandra