Binnenkijken in Dinxperlo

Binnenkijker in Doetichem van Thuisin Van der Woude
Project details
Datum
oktober 2021
Opdrachtgever
Dinxperlo
Ruimte
Slaapkamer, Woonkamer, Keuken
Uitvoerder
Thuisin van der Woude
Producten
Gordijnen, Karpetten, Behang, PVC vloeren, Vloeren

Thuisin heeft in een geweldig huis in Dinxperlo de woonkamer, keuken en slaapkamer opnieuw mogen inrichten. Een nieuwe vloer, behang, gordijnen; de hele mikmak. Benieuwd? Dat geloven we graag!

Samenwerking met Thuisin Van der Woude

In dit huis heeft Thuisin Van der Woude veel ruimtes onder handen mogen nemen. En daar houden we van! Ook voor een enkel gordijn ben je hier aan het juiste adres, maar een vloer én behang én gordijnen én een kleed én dan ook nog meubels, daar gaan we van glimmen! De vakmensen van Thuisin Van der Woude hebben eerst goed geluisterd naar de wensen van de bewoners. Vervolgens is er een advies met mogelijke producten uitgebracht. Nadat de keuze definitief gemaakt is, is het inmeten begonnen. Want vanaf advies tot uiteindelijke oplevering, het team van Thuisin van der Woude nemen je het werk graag uit handen!

Thuisin Van der Woude

Binnenkijker in Dinxperlo van Thuisin Van der Woude
Binnenkijker in Dinxperlo van Thuisin Van der Woude
Binnenkijker in Dinxperlo van Thuisin Van der Woude

De complete woonwinkel in Doetinchem

Dat je in een woonwinkel een vloer kan kiezen, behang of de allermooiste gordijnen is niet zo verrassend. Wat in Doetinchem heel prettig is, is dat je jouw interieur in één keer compleet kan afronden met meubels en zelfs schilderijen. Zoals bijvoorbeeld deze superstoere barkrukken of de mooie eetkamerstoelen, van Keijser en Co.

Maar uiteraard starten we graag met de basis; de vloer. Wanneer je voor een harde vloer kiest kan dit prefect in combinatie met een vloerkleed. In Dinxperlo hebben we daar met plezier ook gordijnen en behang aan toe mogen voegen.

Thuisin Van der Woude is echt dé complete woninginrichter van Doetinchem en ver daarbuiten. In deze inspirerende woonwinkel kom je ogen en oren te kort. Er valt zoveel te kiezen om van je huis een droomhuis te maken!

Binnenkijker in Dinxperlo van Thuisin Van der Woude

De vloer

Wat een keuze heb je toch in vloeren! Hout, laminaat, marmoleum, tapijt... En elk soort weer in verschillende uitvoeringen en kleuren.

In Dinxperlo is op de vloer een pvc vloer van Dersimo gelegd, GT903. Geen planken maar pvc tegels die de durfals onder ons ook in verschillende kleuren kunnen combineren. Dit is een niet alledaagse vloer met een strakke en moderne uitstraling en toch ook heel stijlvol.

De pvc vloer is lekker praktisch; makkelijk in onderhoud, slijtvast en heeft een lange levensduur. De vloer is ook tegen water bestand én.. je zou het bijna vergeten; het staat prachtig.Binnenkijker in Dinxperlo van Thuisin Van der Woude

Gordijnen en behang

In de woonkamer is gekozen voor een combinatie van overgordijnen en inbetweens voor de ramen. Heel sfeervol. En praktisch.

Want met de inbetweens voorkom je inkijk en behoud je tegelijkertijd lichtinval. Ze zijn goudkleurig en heten Florie van Toppoint. En wil je dan toch de inkijk kwijt of gewoonweg verduisteren dan sluit je de overgordijnen. Mooi zijn ze he? Dit zijn de Boheme nummer 073 van JAB. Zowel de inbetweens als de overgordijnen hangen ook in de eetkamer.

En dan, tot slot, één muur met een opvallend behang als eyecatcher. Dat lukt met behang van Arte. Dit is Lush Wildflower 29541. Nou? Wat vind jij er van?

Binnenkijker in Dinxperlo van Thuisin Van der Woude

De eetkamer

In de eetkamer, keuken, is de vloer doorgelegd; wel zo handig en zeker zo rustig. Hier is onder de eettafel een vloerkleed van Brinker toegevoegd; Paulo, in de kleur antraciet. Vloerkleden, ook wel karpetten genoemd zijn van bijna elk tapijt te maken in iedere afmeting en vorm. En zeg eerlijk; dat voegt toch echt iets toe?

Ook in de eetkamer is een opvallend behang te vinden. Dit is ook van Arte, Lush Tropicala 29531. De eetkamer kan een donkerkleurig behang prima hebben, zeker naast de stoere stalen deuren.

Binnenkijker in Dinxperlo van Thuisin Van der Woude

De slaapkamer

Dit is toch een ruimte waar je echt letterlijk tot rust mag komen. En dat lukt prima in Dinxperlo. Ook hier is in de slaapkamer een muur voorzien van behang. Dit keer is het behang van Ėlitis, en wel Eclat 63184. Een stuk rustiger dan beneden en dat is wel zo prettig in de slaapkamer.

Het vloerkleed van Desso, Sense of Marble 2022, past hier perfect bij. Het breekt toch net even de harde vloer en een kleed onder je voeten als je net uit bed stapt; wij begrijpen het!

Binnenkijker in Dinxperlo van Thuisin Van der Woude
Binnenkijker in Dinxperlo van Thuisin Van der Woude
Binnenkijker in Dinxperlo van Thuisin Van der Woude

Wil jij dit ook?

Ben je op zoek naar één gordijn of is jouw woonkamer, slaapkamer of gewoon je hele huis toe aan een opfrisbeurt, inclusief plan uit de handen van één van onze Thuisin professionals? Kom dan langs bij een winkel bij jou in de buurt, of neem contact met ons op!

Maak een afspraak

Sandra
Geschreven door
Sandra

Thuisin biedt alles onder 1 dak; verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren en kasten op maat. Van totaalinrichtingen tot het behangen van het kleinste kamertje, van een volledige nieuwe vloer op de benedenverdieping tot dat ene rolgordijn op de kinderkamer. In onze winkels vind je advies en inspiratie. Daarbij blijft het ook mooi om te zien hoe het eindresultaat is bij iemand anders in huis waar wij zijn geweest.

Met onze 'Binnenkijkers' laten wij jou overal lekker binnenkijken zodat jij inspiratie opdoet om zelf thuis mooi te wonen! Kijk je mee?

Lees meer over Sandra