Binnenkijken in Wezep

Project details
Datum
april 2022
Opdrachtgever
Gasterij De Zeuven Heuvels
Ruimte
Woonkamer
Uitvoerder
n.n.b.
Producten
PVC vloeren, Vloeren

Het zal je gebeuren. Je hebt een horeca zaak in corona tijd. Noodgedwongen moest je maanden de deuren sluiten. Je vloer is hard aan vernieuwing toe, terwijl deze tijd er behoorlijk heeft ingehakt. Hoe bijzonder is het dat je juist dan een nieuwe vloer wint?

Graag een nieuwe vloer in Wezep

Gasterij De Zeuven Heuvels is een gezellig restaurant. Van ontbijt, lunch, High tea, diner tot aan themafeesten; hier kan alles! Het is een bijzonder bedrijf. Want hier werken beroepskrachten samen met jongeren en volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Doormiddel van dagritme en structuur te bieden krijgen ze weer een toekomst perspectief.

Dit alles op een bijzondere locatie in Wezep. Een prachtig pand met een oeroude, versleten vloer. Dat kan toch niet? Dus daar is wat aan gedaan!

Thuisin

Je zal het winnen!

In 2021 had Thuisin samen met COREtec een toffe actie. Wij vonden dat de horeca wel wat steun kon gebruiken en daarom gaven we samen een vloer weg.

Gasterij De Zeuven Heuvels werd als uiteindelijke winnaar geholpen door Thuisin. De wensen en voordelen zijn gebundeld in een hele mooie, praktische pvc vloer. Want in een restaurant wordt de vloer intensief gebruikt. Het mag een sterke vloer zijn, want er wordt niet alleen veel over gelopen, en wordt ook met stoelen geschoven. Vanzelfsprekend mag het een hygiënische vloer zijn en die niet al te veel onderhoud kost.

Aan al deze wensen voldoen de pvc vloeren van COREtec met gemak. En, niet geheel onbelangrijk, ze zijn nog mooi ook!


Bij Thuisin is de keuze in vloeren enorm. Van advies, inpiratie tot het meten en monteren; alles doen ze voor je! Ook voor raamdecoratie, verf, behang, buitenzonwering en kasten op maat zit je bij Christiaan & Corrien goed!

Voordelen van pvc

Een groot voordeel van pvc is dat het erg gemakkelijk in onderhoud is. In principe is stofzuigen voldoende. In de Gasterij is het vanzelfsprekend dat er ook gedweild wordt, dat kan heel goed bij een pvc vloer. Wij raden je aan hiervoor geen agressieve, maar daarvoor bestemde, schoonmaakmiddelen te gebruiken. Zo geniet je extra lang van de nieuwe vloer.

Deze COREtec pvc vloer is ook nog eens vuilafstotend, krasbestendig en akoestisch dempend. En weet je dat ie ook 100% watervast is? Ideaal in een restaurant waar nog wel eens iets omgestoten of grondig gepoetst wordt.

COREtec heeft maar liefst 94 verschillende dessins. Waaronder hout- en steenmotieven als tegels of planken. En wees gerust; bij Thuisin adviseren we niet alleen, we meten en leggen ook direct je gloednieuwe pvc vloer. Ontzorgen noemen we dat!

Wil jij dit ook?

Heb jij ook een zaak, kantoor of winkel die wel een restyling kan gebruiken? Of is je keuken, badkamer, slaapkamer of gewoon je hele huis toe aan een opknapbeurt? Wil je graag advies en inspiratie opdoen? Kom dan langs bij een winkel bij jou in de buurt, of neem contact met ons op!

Maak een afspraak

Sandra
Geschreven door
Sandra

Thuisin biedt alles onder 1 dak; verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren en kasten op maat. Van totaalinrichtingen tot het behangen van het kleinste kamertje, van een volledige nieuwe vloer op de benedenverdieping tot dat ene rolgordijn op de kinderkamer. In onze winkels vind je advies en inspiratie. Daarbij blijft het ook mooi om te zien hoe het eindresultaat is bij iemand anders in huis waar wij zijn geweest.

Met onze 'Binnenkijkers' laten wij jou overal lekker binnenkijken zodat jij inspiratie opdoet om zelf thuis mooi te wonen! Kijk je mee?

Lees meer over Sandra