Binnenkijken in Wierden

Binnenkijken in Wierden door Thuisin
Project details
Datum
januari 2023
Opdrachtgever
John & Manon
Ruimte
Woonkamer, Hal, Keuken
Uitvoerder
n.n.b.
Producten
PVC vloeren, Horizontale jaloezieën, Vloerverwarming, Matten

Wat hebben jaloezieën, pvc en een schuifdeurkast met elkaar gemeen? In eerste instantie niets, hoor ik je denken. Maar als je ze samenvoegt krijg je ineens een gezellig, opgeruimd en heerlijk warm huis. Tenminste... als je alles goed met elkaar weet te combineren. En dat kunnen we bij Thuisin als geen ander, al zeggen we het zelf :)!

Samenwerking met Thuisin

Wij begrijpen heel goed dat wanneer je gaat verhuizen of je huidige huis wilt opknappen, er een boel op je af komt. Want hoe weet je of jouw favoriete vloer matcht met de raamdecoratie? En kan dat behangetje wel bij de meubels? Hoe berg je exact al je spullen handig en overzichtelijk op en vooral; hoe voorkom je dat het een bij elkaar geraapt zooitje wordt? Het antwoord op al dit soort interieurvragen is eenvoudig. Vraag het Thuisin!

Deze bewoners gingen met al hun vragen over de inrichting van hun woning naar Thuisin. Samen is er gekeken naar de woonwensen, onze kwalitatieve producten én het beschikbare budget. Met als gevolg; een hele toffe pvc vloer met vloerverwarming en een volledige traprenovatie. Het plaatje is compleet doordat alle muren zijn aangepakt en er horizontale jaloezieën en inbetweens zijn gehangen. Want we geven niet alleen advies en bakken inspiratie, wij meten en monteren ook voor je!

Binnenkijken in Wierden door Thuisin
Binnenkijken in Wierden door Thuisin
Binnenkijken in Wierden door Thuisin

De vloer mét vloerverwarming

Wat altijd een goede start is, is om een nieuwe vloer over de gehele verdieping te leggen. In Wierden is gekozen voor een licht grijze Thuisin Tours pvc vloer. Dit is een steenlook pvc tegel; krasvast, waterbestendig en onderhoudsvriendelijk.

Deze pvc vloer laat zich goed combineren met verschillende woonstijlen. En doordat pvc bestand is tegen water is het direct een goede keuze in de keuken. Als je je vloer bij Thuisin koopt, leggen we hem ook voor je. Je bent direct verzekerd van de juiste ondervloer, montage en afwerking, zoals de plinten.

Als enorm pluspunt hebben we de hele begane grond voorzien van elektrische vloerverwarming. Een eenvoudig aan te leggen manier om een aangename warmte in je huis te regelen. Elektrische vloerverwarming bestaat uit een folie die onder nagenoeg elke vloer gelegd kan worden. Weg met de radiotoren, hallo warme voeten!

De vloer met vloerverwarming, traprenovatie; alles wordt op elkaar afgestemd!

Binnenkijken in Wierden door Thuisin

Traprenovatie

Heb je enig idee hoe vaak je de trap gebruikt op een dag? Geen wonder dat ook de trap af en toe een renovatie kan gebruiken. Ook daarvoor ben je bij Thuisin aan het juiste adres. Wij renoveren eerst je trap als dat nodig is en dan bekleden wij jouw trap.

Bij renovatie mag je onder meer denken aan het verwijderen van de bestaande bekleding, verwijderen van verf of uitgesleten tredes herstellen. Bij het bekleden van je trap heb je de keuze uit bijvoorbeeld verf, tapijt of een loper, marmoleum of pvc. En als je wilt brengen we zelfs verlichting in de traptredes aan.

Of je een open of een dichte trap hebt; wij draaien onze handen er niet voor! Meer weten, kom langs of maak een afspraak!

Maak een afspraak

Binnenkijken in Wierden door Thuisin
Binnenkijken in Wierden door Thuisin
Binnenkijken in Wierden door Thuisin

De keuken

In de keuken plaatsen we horizontale houten jaloezieën die we ook nog eens elektrisch bedienbaar leveren. Jaloezieën zijn op maat verkrijgbaar in vele kleuren en verschillende materialen. In deze keuken passen ze perfect qua sfeer.

Elektrisch bedienbare raamdecoratie is eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening of een app op je smartphone of tablet. Wil je meer weten over Slimmer Wonen? Vraag het ons!

Tot slot hebben we twee schuifdeuren in de keuken gemonteerd. Deze zijn van Allure in de kleur S171/BRU met zwarte profielen. Zoek je een complete kast op maat, een wasmachinekast of een wandkast voor je televisie? Ook dat hebben wij. Wij doen er alles aan om van jouw huis een thuis te maken!

Sandra
Geschreven door
Sandra

Thuisin biedt alles onder 1 dak; verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren en kasten op maat. Van totaalinrichtingen tot het behangen van het kleinste kamertje, van een volledige nieuwe vloer op de benedenverdieping tot dat ene rolgordijn op de kinderkamer. In onze winkels vind je advies en inspiratie. Daarbij blijft het ook mooi om te zien hoe het eindresultaat is bij iemand anders in huis waar wij zijn geweest.

Met onze 'Binnenkijkers' laten wij jou overal lekker binnenkijken zodat jij inspiratie opdoet om zelf thuis mooi te wonen! Kijk je mee?

Lees meer over Sandra