Binnenkijken bij Marc & Diony

Project details
Datum
juli 2021
Opdrachtgever
Marc & Diony
Ruimte
Woonkamer
Uitvoerder
Thuisin Driessen
Producten
Raamdecoratie, PVC vloeren, Behang, Gordijnen, Vloeren

Van een second opinion bij een grote woninginrichter (wij dus), tot een volledig uitgewerkt plan! Zó verrassend en creatief is Arno van Thuisin. En Marc en Diony zijn onwijs blij met hun unieke huis. Daar wordt je nieuwsgierig van! Kijk je mee?

Een leeg canvas bij Marc & Diony

Wat als je een huis laat bouwen, maar totaal nog niet nadenkt over de binnenkant? Dat is wat Marc & Diony uit Lieshout hebben gedaan. De architect is losgegaan op de buitenkant en heeft ervoor gezorgd dat de binnenkant van het huis geen kaders had. Geen beperkingen in iets, gewoon wit. Meubels van het vorige huis hadden ze nog, die konden in het nieuwe huis nog prima even staan. Basis was af, vanuit dat punt kon het verdere inrichten beginnen.

Thuisin Driessen

Op ontdekkingstocht

Het enige wat ze echt nodig hadden waren gordijnen, zeker voor de bovenverdieping. Zoals Marc het zelf zei hebben ze boven nogal ‘vervelende’ ramen. Schuine ramen waar je niet gelijk een standaard gordijntje voor kunt hangen. Zoektocht naar ‘rare’ gordijnen was begonnen. En na een aantal bezoekjes bij verschillende winkels, zijn ze toch voor een second opinion gegaan naar Thuisin Driessen. Met de winkel waren ze al een tijdje bekend. Zo’n 3 huizen terug zijn ze voor verf bij Thuisin Driessen geweest en eigenlijk zitten ze zo dichtbij, dan de keuze snel was gemaakt. Daarbij had Arno, van Thuisin Driessen, ook de beste oplossing voor de schuine ramen.

En geloof het of niet, maar Marc & Diony hebben het hele plan van Arno overgenomen. Inclusief zelfontworpen kastje. Het sloot gewoon volledig aan op hun wensen. Het voelt goed en ze voelden zich thuis met het plan, zeker na de uitwerking hiervan.

Thuisin Driessen is al 25 jaar zijn ze dé speciaalzaak voor je complete woninginrichting in Beek en Donk en omgeving. Met Stefan en Arno aan het roer weet je zeker dat je, naast veel inspiratie, ook de beste adviezen krijgt over je woning. Van verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren, meubels en accessoires; bij Thuisin Driessen kom je ogen te kort.

Het resultaat

Arno heeft gekozen voor schuine shutters (Jasno) en plissés (LOOKin) voor de lage ramen. Het geheel is strak en past perfect bij de pvc vloer (Moduleo Mountain Oak) die ze gelijk hebben uitgekozen. Want laten we niet vergeten, door alleen langs te gaan voor de ramen boven, hebben ze Arno een heel interieur plan laten maken. Al was het eigenlijk de ‘schuld’ van een bank voor in de woonkamer die ze in de winkel hadden gezien

Een complete inrichting

Door die bank, in de kleur grijs/blauw, wilden ze toch meer kleur in hun witte huis. Volgens Marc was het zo wit, dat je er praktisch een zonnebril voor nodig had om er een rondje te lopen. Maar goed, kleur wilden ze, en laat Arno daar nu een heel plan voor gemaakt hebben.

Naast het missen van kleur in huis, hadden ze ook last van de akoestiek in huis. Gordijnen (Kendix) zijn altijd een goede oplossing, maar Arno heeft iets creatiefs bedacht. Een mos-wand aan de muur, wat naast kleur ook de weerkaatsing van het geluid reduceert.

Wil jij dit ook?

Kan jouw woonkamer, slaapkamer of gewoon je hele huis toe aan een opknapbeurt inclusief plan uit de handen van één van onze Thuisin professionals? Kom dan op afspraak langs bij een winkel bij jou in de buurt, of neem contact met ons op!

Maak een afspraak

Sandra
Geschreven door
Sandra

Thuisin biedt alles onder 1 dak; verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren en kasten op maat. Van totaalinrichtingen tot het behangen van het kleinste kamertje, van een volledige nieuwe vloer op de benedenverdieping tot dat ene rolgordijn op de kinderkamer. In onze winkels vind je advies en inspiratie. Daarbij blijft het ook mooi om te zien hoe het eindresultaat is bij iemand anders in huis waar wij zijn geweest.

Met onze 'Binnenkijkers' laten wij jou overal lekker binnenkijken zodat jij inspiratie opdoet om zelf thuis mooi te wonen! Kijk je mee?

Lees meer over Sandra