Binnenkijken bij Paul & Mieke

Project details
Datum
juli 2021
Opdrachtgever
Paul & Mieke
Ruimte
Woonkamer, Slaapkamer, Trap
Uitvoerder
Thuisin Dictus Zundert
Producten
Raamdecoratie, Tapijt, Trapstoffering, Gordijnen, Verf, Behang, Vloeren, PVC vloeren

Paul & Mieke hebben eindelijk een huis laten bouwen zoals zij het willen. En voor de woninginrichting hebben ze daar gelijk Thuisin bij betrokken. Met een prachtresultaat, al zeggen we het zelf! Kijk je mee?

Samenwerking Thuisin Hanneke Dictus en de Schouwenaars

Al 30 jaar hebben ze een eigen bouwbedrijf in afwerk materialen; Paul en Mieke Schouwenaars. Nu werd het na 28 jaar tijd om niet meer bij het bedrijf te wonen, maar zelf te bouwen. Het huis waar we een kijkje in mochten nemen hebben ze compleet zelf ontwerpen en over elk detail hebben ze nagedacht. Aangezien ze zelf een bouwbedrijf hebben, zijn ze nogal kritisch (geeft Mieke zelf toe) en wilden ze ook voor de inrichting gelijk een goed plan. Vandaar dat ze al vroeg in het proces van het bouwen al naar Thuisin Hanneke Dictus Mooi Wonen, zijn gegaan. Hanneke heeft het stel vanaf de start geholpen en meegedacht als het gaat om materialen en slimme oplossingen.

Thuisin Hanneke Dictus Mooi Wonen

Uitwerking van het plan

Paul en Mieke wilden een natuurlijk en industriële stijl in huis. De meubels hadden ze al en die moesten passen bij het totaal plaatje. Door het kleuren en materiaalplan van Hanneke is het nu een stijlvol geheel. Samen hebben ze bijpassende gordijnen met elektrische rail, horizontale houten jaloezieën, behang, de basis verfkleur en trapbekleding uitgezocht.

Thuisin Hanneke Dictus Mooi Wonen

De Thuisin winkel van Hanneke in Zundert staat nooit stil. Het creatieve team staat al jaren klaar in het Brabantse dorp voor iedereen die op zoek is naar nieuwe woninginrichting. Naast de kennis van producten, het creatieve plaatje (want het behang in de winkel wisselt per week) heeft Hanneke iedere vrijdag, als het uitkomt, een meesterlijke taart in de winkel staan. Die móet je proeven.

Voor het project bij Paul en Mieke Schouwenaars heeft Hanneke een kleur & materiaalplan gemaakt. Ook heeft ze het stel geadviseerd als het gaat om gemak, zoals de elektrisch bedienbare gordijnen.

Verf & behang

Qua verf heeft Hanneke het rustig gehouden en alleen gezorgd voor de basis. Naast de Ral 9016, basis wit, heeft Hanneke gekozen voor de rustige en toch warme kleur van Histor One (Pale Topaz). De kleur past perfect bij de houten balken en het behang. Het stijlvolle behang is van Arte uit de Curiosa PURO collectie.

Gordijnen & raamdecoratie

Gordijnen zijn de sfeermakers in huis. En op de slaapkamer zelfs erg praktisch. Samen met Hanneke hebben Paul en Mieke gekozen voor de Inside gordijnen van Remy Meyers (Sylva kleur 10). Deze gordijnen zijn geconfectioneerd met een waveplooi. De ramen op de slaapkamer zijn zo groots, dat ze hebben gekozen voor een elektrische rail (Forest Shuttle). Zo kunnen ze met één druk op de knop de gordijnen open of dicht doen.

De donkere houten jaloezieën in de woonkamer geven gelijk de industriële look waar ze naar op zoek waren. Deze Luxaflex® jaloezieën met lamellen van 70mm in een wood vintage tint (kleur 6233).

Trap

Inmiddels hebben ze ook de trapbekleding uitgekozen. Dat is het tapijt van onze Thuisin collectie, de Recife kleur antraciet (0205).

Wil jij dit ook?

Is je woonkamer, slaapkamer of gewoon je hele huis toe aan een opknapbeurt inclusief plan uit de handen van één van onze Thuisin professionals? Kom dan langs bij een winkel bij jou in de buurt, of neem contact met ons op!

Maak een afspraak

Sandra
Geschreven door
Sandra

Thuisin biedt alles onder 1 dak; verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren en kasten op maat. Van totaalinrichtingen tot het behangen van het kleinste kamertje, van een volledige nieuwe vloer op de benedenverdieping tot dat ene rolgordijn op de kinderkamer. In onze winkels vind je advies en inspiratie. Daarbij blijft het ook mooi om te zien hoe het eindresultaat is bij iemand anders in huis waar wij zijn geweest.

Met onze 'Binnenkijkers' laten wij jou overal lekker binnenkijken zodat jij inspiratie opdoet om zelf thuis mooi te wonen! Kijk je mee?

Lees meer over Sandra