Binnenkijken bij kledingwinkel Qinn

Project details
Datum
juli 2021
Opdrachtgever
Kledingwinkel Qinn
Ruimte
Woonkamer
Uitvoerder
Thuisin Leferink
Producten
PVC vloeren, Behang, Verf, Vloeren

Kledingzaak Qinn was toe aan een flinke restyling. Laat Thuisin daar een kei in zijn. Ze hebben er weer een prachtzaak van gemaakt.

Samenwerking tussen Thuisin Leferink en Wim & Simone

Voor eigenaren Wim en Simone werd het tijd voor een update van hun kledingwinkel in het centrum van Goor. Een flinke update, daar zat namelijk een kleine verbouwing bij. Ze wilden graag de balie verplaatsen en een plek maken voor meer beleving in de winkel voor klanten. Tijd om de hulp in te schakelen van Mariëlle en Patrick van Thuisin Leferink.

Voor dit project hebben ze min of meer de hele organisatie van de restyling uit handen genomen. Planning en regelen van interieurbouwer (kleine aanpassing in bestaand interieur), installatiebedrijf (aanpassingen ivm verhuizen balie etc) en de schilder.

Thuisin Leferink

Qinn Goor

Uitwerking van het plan

Om een compleet interieurplan te maken, zijn Mariëlle en Patrick een avond in de winkel van Simone en Wim geweest. Simone had al kleuren in haar hoofd en ze wilden graag een mooie vloer erin. Met het aanpassen van de balie moest het ook anders. Met al deze wensen is Mariëlle aan de slag gegaan en heeft ze een plan, inclusief moodboard een paar weekjes overhandigd aan Simone en Wim. Met dit als resultaat!

Thuisin Leferink is al 20 jaar een begrip in Goor. De inspirerende winkel, vol met producten voor je complete woning, is in de handen van Mariëlle en Patrick Leferink. Met advies, inclusief een compleet interieurplan, en handige handen maken ze van ieder interieur een plaatje.

Verf & behang

De winkel had een update nodig. Dat bereik je natuurlijk al snel met een nieuwe kleur en met behang op de wand. Mariëlle heeft gekozen voor pastel tinten qua verf en wat meer retro behang. Dat was ook wel de wens van Simone. De gekozen kleuren en het behang van Masureel viel gelijk in de smaak. Volgens Simone was het zelfs een ‘beetje eng’ hoe goed Mariëlle geluisterd had naar haar wensen.

Vloeren

Wat de winkel echt nodig had was een nieuwe vloer. De tegels die er lagen waren goed. Maar in het midden van de winkel en in de paskamers werd het tijd voor iets nieuws. Mariëlle heeft gekozen voor een pvc vloer gelegd in een visgraat patroon. Het is een warme vloer van Thuisin ( kleur 0008) die past bij de kleuren op de wand. In de paskamers ligt trendy tapijt, de Art Deco kleur Amber.

Wil jij dit ook?

Heb jij ook een winkel die wel een restyling kan gebruiken? Of is je woonkamer, slaapkamer of gewoon je hele huis toe aan een opknapbeurt inclusief plan uit de handen van één van onze Thuisin professionals? Kom dan langs bij een winkel bij jou in de buurt, of neem contact met ons op!

Maak een afspraak

Sandra
Geschreven door
Sandra

Thuisin biedt alles onder 1 dak; verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren en kasten op maat. Van totaalinrichtingen tot het behangen van het kleinste kamertje, van een volledige nieuwe vloer op de benedenverdieping tot dat ene rolgordijn op de kinderkamer. In onze winkels vind je advies en inspiratie. Daarbij blijft het ook mooi om te zien hoe het eindresultaat is bij iemand anders in huis waar wij zijn geweest.

Met onze 'Binnenkijkers' laten wij jou overal lekker binnenkijken zodat jij inspiratie opdoet om zelf thuis mooi te wonen! Kijk je mee?

Lees meer over Sandra