Binnenkijken bij Susan & Canto

Project details
Datum
juli 2021
Opdrachtgever
Susan & Canto
Ruimte
Woonkamer, Keuken
Uitvoerder
Thuisin Driessen
Producten
Raamdecoratie, PVC vloeren, Gordijnen, Vloeren

Een binnenkijker bij mensen is altijd fijn. Zoals bij het huis van Susan en Canto. Alles uit de handen van Thuisin. Kijk je mee?

Binnenkijker bij Susan & Canto

Niets is en blijft fijner om bij mensen naar binnen te spieken. Naast dat wij als mens gewoon nieuwsgierig zijn, zijn we ook benieuwd naar hoe ‘andere mensen’ wonen. Het inspireert je en wie weet krijg je zelf ook wel de verander-kriebels. Des te meer reden voor ons als Thuisin je online ook bij mensen in huis te laten spieken. Zo kan je goed bepalen wat eventueel bij je kan passen. Vandaag mogen we kijken bij Susan & Canto, die na een mooie verbouwing ook nieuwe woninginrichting én meubels hebben aangeschaft. Grotendeels uit de creatieve koker van Thuisin Driessen. Kijk je mee naar deze binnenkijker?

Thuisin Driessen

Tijd voor een kleine verbouwing

Susan & Canto hebben 20 jaar geleden hun huis laten bouwen. Al die tijd hebben ze de keuken apart gehad. Na 20 jaar werd het wel tijd voor een nieuwe keuken en deze meer bij de kamer betrekken. En zo kwam van het een het ander, het werd tijd voor een kleine verbouwing. Een deel van de muur is weggehaald, de vloer is lichter (eerder hadden ze donker leisteen) en ze hebben het stucwerk opnieuw laten doen. Wens was om alles zo strak mogelijk te hebben. Tijd om Arno van Thuisin Driessen in te schakelen voor een volledig plan, inclusief nieuwe meubels. Geen lastige keuze, ze waren al bekend met de winkel, ze hadden daar al wat dingen besteld. Of ze tevreden zijn over de hele uitwerking? Zeker! Ze zijn super blij met het eindresultaat!

Thuisin Driessen is al 25 jaar de speciaalzaak voor je complete woninginrichting in Beek en Donk en omgeving. Met Stefan en Arno aan het roer weet je zeker dat je, naast veel inspiratie, ook de beste adviezen krijgt over je woning. Van verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren, meubels en accessoires; bij Thuisin Driessen kom je ogen te kort.

Raamdecoratie en gordijnen

In vele keuzes die gemaakt zijn, hebben ze het advies van Arno overgenomen. Zo hebben ze gekozen voor houten jaloezieën van ons eigen Thuisin merk met een lamel breedte van 50mm. De gordijnen zijn van Kendix Mizu en hangen aan een Interstil gordijnrails. De lichte houten jaloezieën maken de ruimte nog groter. En zeg nou zelf, met brede houten jaloezieën geef je net iets meer pit aan de kamer. De transparante gordijnen kleden de kamer net iets meer aan.

Vloer en plinten

Door de verbouwing was een nieuwe vloer wel noodzakelijk. Op advies van Arno hebben Susan & Canto gekozen voor een pvc vloer van Moduleo, de Impress oak (58956). Een pvc vloer is onderhoudsvrij en gemakkelijk schoon te maken. Deze kleur geeft sfeer en warmte aan de lichte kamer. Met een afwerking van luxe hoge plinten van PPC (90×12) komt de vloer nog beter naar voren. Susan en Canto wilden het strak in huis en dat is met deze toevoegingen goed gelukt.

Meubels

Bij zo’n verbouwing komt altijd meer bij kijken. Zo hebben ze afscheid genomen van hun oude meubels en gekozen voor veel nieuwe items. In de woonkamer zijn de meubels van Keijzer en Co favoriet, zoals de hoekbank, de salontafels en de sidetable (Fragile). Daarbij staat nog een stoel van Leolux Caruzzo. Het karpet van B.I.C. maakt van de woonkamer met de meubels een geheel.

In de keuken hebben ze, samen met Arno, gekozen voor krukken van Mobitec Pamp. En in de eetkamer hebben ze een boomstam eettafel van Dijkos met antraciete eetkamerstoelen van Mobitec Mood 95 Togo.

Zo zie je een plan volledig samenkomen. Van basis inrichting, tot meubels. Alles uit het creatieve brein van Arno Driessen. En het is een binnenkijker geworden waar we enorm van genieten.

Wil jij dit ook?

Kan jouw woonkamer, slaapkamer of gewoon je hele huis toe aan een opknapbeurt inclusief plan uit de handen van één van onze Thuisin professionals? Kom dan op afspraak langs bij een winkel bij jou in de buurt, of neem contact met ons op!

Maak een afspraak

Sandra
Geschreven door
Sandra

Thuisin biedt alles onder 1 dak; verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren en kasten op maat. Van totaalinrichtingen tot het behangen van het kleinste kamertje, van een volledige nieuwe vloer op de benedenverdieping tot dat ene rolgordijn op de kinderkamer. In onze winkels vind je advies en inspiratie. Daarbij blijft het ook mooi om te zien hoe het eindresultaat is bij iemand anders in huis waar wij zijn geweest.

Met onze 'Binnenkijkers' laten wij jou overal lekker binnenkijken zodat jij inspiratie opdoet om zelf thuis mooi te wonen! Kijk je mee?

Lees meer over Sandra