Ons rapportcijfer is een 8,5 op basis van 831 beoordelingen van klanten.

Thuisin Brandsma

Welkom bij Thuisin Brandsma in Soest. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar in onze winkel.

Kom langs bij Thuisin Brandsma in Soest

Heb je net een nieuwe woning, of ga je verbouwen in je huidige huis? Kom dan naar Thuisin Thuisin Brandsma in Soest. Daar hebben wij alles voor je woninginrichting. Zo helpen en adviseren we je graag bij het maken van een keuze over o.a. (pvc) vloeren, raamdecoratie of behang; wij weten er alles van. Onder het genot van een kop koffie nemen wij je mee in ons volledige assortiment van verf, behang, raamdecoratie, vloeren, buitenzonwering en kasten op maat. Van gerenommeerde merken als Luxaflex®Moduleo en Akzo Nobel. Kom langs in onze inspirerende winkel in Soest en maak van je huis je droomhuis.

Thuisin Brandsma
Soesterbergsestraat 52
3768 EJ
Soest
Vragen?
Bellen (035) 6037246
Mailen
Openingstijden
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Assortiment Soest

Vloeren

Met een vloer van Thuisin kies je voor topkwaliteit. Wij hebben enorm veel keuze in soorten vloeren. Kies je voor pvc of toch liever voor tapijt? Kom gerust eens langs in onze winkel in Soest dan vertellen we je graag alles over de verschillende vloeren.

Meer weten

Raamdecoratie

Raamdecoratie biedt zonwering, geeft privacy en het isoleert waar nodig. Maar raamdecoratie is bovenal een sfeervolle oplossing voor de ramen in je woning. Van vouwgordijn tot shutters, van duettes tot rolgordijnen; er is meer mogelijk dan je denkt. Ontdek de collectie bij Thuisin Brandsma in Soest.

Meer weten

Behang

Een prachtige wandposter, een hele muur of zelfs een volledige kamer. Met behang kun je ontzettend veel sfeer aanbrengen in je woning. Wij hebben dan ook ontzettend veel keuze in behang en behangbenodigdheden. Dus kom langs bij Thuisin Brandsma in Soest of bestel direct online.

Meer weten

Categorieën

Verf

Op zoek naar verf? Of je nu de muren een frisse kleur gaat geven, of je kozijnen opnieuw wil lakken. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze winkel in Soest of bestel je producten gemakkelijk online.

Meer weten

Categorieën

Gordijnen

Wij zijn hét adres voor alles op het gebied van gordijnen, voiles en inbetweens. Gordijnen brengen sfeer in je woning. Bekijk onze uitgebreide collectie in de winkel in Soest!

Meer weten

Buitenzonwering

Laat de zon maar schijnen! Onze buitenzonwering houdt het binnen lekker koel. En jij kunt lekker lang van het mooie weer genieten. Vind passende zonwering bij Thuisin Brandsma in Soest.

Meer weten

Categorieën

Interieuradvies

Op zoek naar inspiratie, of heb je interieuradvies nodig wat geheel gericht op je eigen stijl? Kom dan langs bij Thuisin Brandsma in Soest. Wij adviseren je van a tot z op het gebied van interieur.

Meer weten

Service & Ontzorging

Naast een ruim assortiment, bieden wij je ook een aantal diensten. Thuisin Brandsma heeft 'alles onder 1 dak', van meet & montage service, tot het geven van volledig interieuradvies. Allerlei diensten die van jouw huis een echt thuis maken.

Meer weten

Contact

Routebeschrijving

Vanaf Amersfoort naar Thuisin Brandsma (Soesterbergsestraat 52, 3768 EJ Soest)

 • Komend vanuit de richting Amersfoort neem je de Stadsring richting de Amsterdamseweg. Na 2,6 kilometer vervolg je de weg richting de Birkstraat (de N221). Sla rechtsaf richting de Soesterbergsestraat na ongeveer 2,5 kilometer. Je vindt ons aan de linkerkant na 270 meter.

Vanaf Oud Leusden naar Thuisin Brandsma (Soesterbergsestraat 52, 3768 EJ Soest)

 • Komend vanuit de richting Oud Leusden neem je de N221 op de Rondweg. Sla linksaf en voeg in op de Rondweg Zuid/de N221. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Utrechseweg /de N237. Na 4,2 kilometer ga je van de N237 af en neem je de afslag richting de N413. Na alsmaar rechtdoor te hebben gereden, kom je op de Soesterbergsestraat uit. Je vindt ons aan de linkerkant.

Vanaf Den Dolder naar Thuisin Brandsma (Soesterbergsestraat 52, 3768 EJ Soest)

 • Komend vanuit de richting Den Dolder neem je de Dolderseweg. Neem op de rotonde de1ste afslag naar de Nieuwe Dolderseweg/de  Bij de t-splitsing van de McDonalds ga je rechtsaf naar de N237/Amerfoortseweg. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Amersfoortsestraat. Neem de linker afslag naar de Van Weerde Poelmanweg/ de N413. Na alsmaar rechtdoor te hebben gereden, kom je op de Soesterbergsestraat uit. Je vindt ons aan de linkerkant.

Vanaf Leusden naar Thuisin Brandsma (Soesterbergsestraat 52, 3768 EJ Soest)

 • Komend vanuit de richting Leusden rij je richting de Heiligenbergerweg. Deze weg vervolg je zo’n 2,8 kilometer lang. Hierna vervolg je je weg naar de Blekerssingel. Aan het einde van de weg sla je linksaf richting de Stadsring. Pak hierna de Amsterdamseweg die vervolgens doorloopt in de Birkstraat en rij deze uit. Bij de Vondellaan sla je rechtsaf richting de Soesterbergsestraat. Na 270 meter vind je ons aan de linkerkant.

Wie is Thuisin?

Thuisin is een interieur winkel voor jouw interieur. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. In onze winkels vind je alle producten voor de basis van je interieur. Zo hebben wij een ruim assortiment vloeren, raamdecoratie, behang, verf en maken wij naar jouw wens kasten op maat. Onze interieur adviseurs staan in de winkel voor je klaar om een plan te maken voor jouw persoonlijke wensen. Daarnaast ontzorgen wij je op het gebied van het inmeten en leggen, plaatsen of monteren. Dat doen wij namelijk voor je! Alles voor jouw interieur onder 1 dak! Meer weten en benieuwd naar ons assortiment? Kom dan langs in één van onze winkels!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8,5 op basis van 831 beoordelingen van klanten.

Jouw woning tot in de puntjes verzorgd

 • icon huis
  Bij jou in de buurt

  Met meer dan 40 winkels door heel Nederland, zitten wij altijd bij jou in de buurt.

 • icon beste kwaliteit
  Beste kwaliteit

  Wij hebben een brede, actuele productkennis over de nieuwste producten van de beste merken.

 • icon leg en montage
  Leg & Montage service

  Onze goed opgeleide en ervaren stoffeerders voeren het leg en montage werk graag voor je uit.

 • Scherpe prijzen icon
  Scherpe prijzen

  Wij leveren kwalitatief goede producten voor een heldere prijs.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging