De 4 voordelen van elektrische raamdecoratie van Bliss

Wil jij ook meedoen met de rest? En daarbij goede raambekleding, veiligheid & gemak in huis? Kan: met Bliss!

Verschillende opties voor elektrisch bedienbare raamdecoratie

Je ziet het steeds meer: raamdecoratie of raambekleding zonder touwtjes of koordjes. Waar je eerder bij vrienden of familie nog helemaal met je oren stond te klapperen als de rolgordijnen ineens vanzelf dichtgingen, is het nu doodnormaal om ‘zoiets’ elektrisch in huis te hebben.

Loop jij nog een beetje achter of niet? Misschien heb je al wel je verlichting met Google gekoppeld en eigenlijk wil je dus wel meer… Want hoe handig is het wanneer je niet je bed uit hoeft, omdat je op je slaapkamer elektrische raamdecoratie hebt, bijvoorbeeld slimme slaapkamer jaloezieën? Als ze vanzelf open en dicht gaan hoef jij nog maar een keuze te maken:

Inspiratie: welke raamdecoratie hang je waar?

Je ziet het al, voordeel boven voordeel, start dus óók met het elektrisch bedienen van je raamdecoratie. Dan doe je pas écht mee ;-)

Er zijn een aantal keuzes als het gaat om het elektrisch bedienen van je raambekleding. Waar ik vandaag mee ga pronken is Bliss. Een enorm handig elektrisch systeem met nogal wat voordelen. Ik zal zeggen, doe er je ‘hippe’ voordeel mee en lees wat je krijgt met Bliss.

Elektrische voordelen van Bliss 1-4

Voordeel 1: Dat je kan blijven bankhangen terwijl je de plisségordijnen bedient.

Voordeel 2: Dat je gewoon in bed kan blijven liggen en het automatisch donker of licht wordt.

Voordeel 3: GEMAK!

Zo lekker, het feit dat je niet meer iets fysieks hoeft te doen om je raambekleding te sluiten of te openen, vooral na een drukke dag. Je opent gewoon de app op je telefoon of je pakt de afstandsbediening en voilá, sesam open (of dicht).

Voordeel 4: Dat er altijd iemand thuis is, of nou ja dat het zo lijkt alsof.

Maar moet je ervoor gestudeerd hebben om slimme raamdecoratie vanzelf te laten werken? Gelukkig niet! Bij Thuisin beantwoorden wij graag alle vragen die je hebt rond smart home.

Meer over: slimmer wonen oplossingen

Dus lang verhaal kort, een kind kan de raamdecoratie bedienen. Hoe? Lees gauw verder!

Voordeel 4+5 uitgelicht: hoe werkt + wat kost slimme raamdecoratie?

Veiligheid. Veiligheid? Ja, je elektrische raamdecoratie van Bliss is veilig. Om twee redenen. Je stelt van tevoren al scènes in, dus ook als je een tijdje weg bent, weten jouw duettes of rolgordijnen dat ze om 22:00 uur dicht moeten en om 07:00 uur weer open. Zo lijkt het net alsof je thuis bent.

De volgende reden is het systeem. Bliss werkt op een Bluetooth® systeem. Dat is veiliger tegen hackers, want je gebruikt niet je Wifi voor Bliss. Het blijft echt je ‘eigen’ ding en dat maakt het veilig, want vanaf een afstand kan niet zomaar iemand je Bliss raamdecoratie bedienen.

Voordeel 5: Wat kost elektrische raamdecoratie?

Over geld praat ik liever niet. Maar bij Bliss kan ik het niet laten om te vertellen dat het helemaal niet duur is. Eigenlijk heb je niet eens in de gaten dat je iets extra’s neerlegt voor een uitstekend systeem als dit. Voordeel nummer 5 van mijn lijst is een voordeel voor jouw portemonnee, altijd mooi meegenomen ;-)

Elektrisch voordeel 6 van slimme Bliss raamdecoratie

Laten we niet vergeten dat de raamdecoratie die je uitkiest mét het Bliss systeem supermooi is. Je kan al kiezen uit duettes, plisségordijnen, multishades, rolgordijnen en horizontale jaloezieën. In welke kleur of afmeting je ook wenst.

Je zit dus helemaal niet gebonden aan een bepaald soort raamdecoratie. Kwalitatieve, mooie, innovatieve en mega handige raambekleding. Je kan kiezen wat je wilt, van transparant tot verduisterend. Want natuurlijk is er ook slimme raamdecoratie van verduisterende stoffen en materialen. Meer raamdecoratie inspiratie? Ontdek je hier:

Blog: slaap jij ook lekkerder in het donker?

Vrijblijvend advies rond slimme raamdecoratie?

Twijfel je nog over elektrische raamdecoratie? Niet doen! Maar mocht je toch meer info nodig hebben, of wil je even testen hoe elektrische raamdecoratie werkt? Dat kan in onze winkel! Pas op, werkt verslavend.

Kom naar onze winkel!

Karin
Geschreven door
Karin

De fantastische wereld van interieur, woontrends, design klassiekers en innovatieve producten is? Verrassend, zorgt voor comfort, maakt je leven leuker! Laat je vermaken, lees de blogs en pluk er de leukste, beste, duurzame of meest toekomstgerichte producten uit. Net als uit een bonbondoosje met erin de mooiste creaties om bij weg te smelten, hmmm. Welke blog laat jou smelten voor iets moois in je interieur?

Lees meer over Karin