Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.

De 4 voordelen van elektrische raamdecoratie van Bliss

Wil jij ook meedoen met de rest? En daarbij goede raambekleding, veiligheid & gemak in huis? Kan: met Bliss!

Door: Gemma op 10/07/2021

Vaak genoeg over geschreven (ik dan) en jij hebt er vast al genoeg over gelezen. Je ziet het namelijk steeds meer: raamdecoratie of raambekleding zonder touwtjes of koordjes. Waar je eerder bij vrienden of familie nog helemaal met je oren stond te klapperen als de vouwgordijnen ineens vanzelf dichtgingen, is het nu doodnormaal om ‘zoiets’ elektrisch in huis te hebben. Maar loop jij nog een beetje achter of niet? Misschien heb je al wel je verlichting met Google gekoppeld en eigenlijk wil je dus wel meer… Start dan óók met het elektrisch bedienen van je raamdecoratie. Dan doe je pas écht mee 😉

Je hebt een aantal keuzes als het gaat om het elektrisch bedienen van je raambekleding. Waar ik vandaag mee ga pronken is Bliss. Een enorm handig elektrisch systeem met nogal wat voordelen. Ik zal zeggen, doe je je ‘hippe’ voordeel ermee en lees wat je krijgt met Bliss.

Elektrisch voordeel van Bliss  #1

Dat je niet meer van je bank af hoeft te sjokken is voordeel 1. Dat je gewoon in bed kan blijven liggen is voordeel 2. Gemak, dat is het woord wat ik aan je kwijt wil. Het feit dat je niet meer iets fysieks hoeft te doen om je raambekleding te sluiten of te openen. Je opent gewoon de app op je telefoon of je pakt de afstandsbediening en voilá, sesam open (of dicht).

Bliss

Elektrisch voordeel #2

Veiligheid. Veiligheid? Ja, je elektrische raamdecoratie van Bliss is veilig. Om twee redenen. Je stelt van tevoren al scènes in, dus ook als je een tijdje weg bent, weten jouw duettes of rolgordijnen dat ze om 22:00 uur dicht moeten en om 07:00 uur weer open. Zo lijkt het net alsof je thuis bent.

Reden twee is het systeem. Bliss werkt op een Bluetooth® systeem. Zo kan je hem vanuit binnen bedienen en niet van een afstand. Dat is veiliger voor hackers, want je gebruikt niet je Wifi voor Bliss. Het blijft echt je ‘eigen’ ding en dat maakt het veilig.

Bliss

Elektrisch voordeel #3

Over geld praat ik liever niet. Maar bij Bliss kan ik het niet laten om te vertellen dat het helemaal niet duur is. Eigenlijk heb je niet eens in de gaten dat je iets extra’s neerlegt voor een systeem als deze. Voordeel nummer 3 van mijn lijst, voordeel voor jouw portemonnee.

Bliss

Elektrisch voordeel van Bliss #4

Laten we niet vergeten dat de raamdecoratie die je uitkiest mét het Bliss systeem supermooi is. Je kan al kiezen uit duettes, plissés, multishades, rolgordijnen en horizontale jaloezieën. In welke kleur of dikte je ook wenst. Je zit dus helemaal niet gebonden aan een bepaald soort, je kan kiezen wat je wilt. Kwalitatieve, mooie, innovatieve en mega handige raambekleding.

Bliss

Meer weten?

Twijfel je nog over elektrische raamdecoratie? Niet doen! Maar mocht je toch meer info nodig hebben, of wil je het proberen? Dat kan in onze winkel! Pas op, werkt verslavend 😎

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.93 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging