Woontrends, nieuw jaar nieuw interieur!

Laten we even stilstaan bij dit jaar, inzoomen en vooruitkijken. Wat zijn de top 3 trends van de afgelopen maanden? Waarom wil je ze ook in het nieuwe jaar in je interieur? En wat is er nou zo leuk aan deze trends? Je ontdekt het nu, binnen 3 minuutjes lezen. Laat je verrassen!

Trend 1, top verfkleuren voor op je muren

Dat zijn de warme verftinten, zo fijn!

  1. Toevoeging: Haal de natuur in huis met dennengroen, mos, terracotta en prachtige aardse bruintinten. Voor een natuurlijk, milieubewust en duurzaam levensgevoel.
  2. Aanvulling: Van een groene woonkamer muur word je zo blij. En wat slaap je heerlijk in een slaapkamer met warme roest- en terracotta tinten!
  3. Oplossing: Met warme verfkleuren creëer je een fijne plek in huis, knus en ontspannen.
  4. Makkelijk je verfkleuren bepalen: De mooiste kleurencombinaties hebben de verf experts van Sigma al voor je samengevoegd tot een trend: 'Biocentrisch design'. Er wacht een volledig kleurenpalet op jou, laat je verrassen!

Hier alvast wat styling tips voor warme kleuren: Kies voor materialen van hout, riet of natuursteen. Voorbeelden: rieten lampenkap, dressoir met marmer look blad, vaasjes met kurk bekleding, houten meubelen.

En nog een muurverf tip: Laat jouw verfkleur mengen en kies voor matte muurverf. Zo onderstreep je het organisch effect.

Ontdek jouw verfkleuren

Trend 2, tegels van pvc voor op je vloer

Tegels zijn fantastisch, makkelijk schoon te houden, tijdloos en super praktisch. En dan heb ik het over vloertegels van pvc.

  1. Toevoeging: Met pvc tegels ga je voor een strakke look voor je keuken, woonkamer of hal.
  2. Aanvulling: De pvc tegelvloer is makkelijk te onderhouden, ijzersterk en duurzaam, hij is zeer geschikt voor vloerverwarming.
  3. Oplossing: Een pvc tegelvloer voelt warm aan de voeten en is stiller dan echte stenen tegels.
  4. Makkelijk jouw ideale pvc tegelvloer kiezen: Bespreek jouw ideeën en wensen met onze adviseur. Samen bepaal je op basis van de vloerstalen jouw perfecte pvc tegelvloer, mooi resultaat gegarandeerd.

Hier alvast wat styling tips voor jouw pvc tegelvloer: Kies uit de mooiste steenlook en houtlook pvc tegelvloeren. Stem de grootte van de tegels af op je kamer.

Van kleine vierkante pvc tegels tot grote langwerpige, welk ruimtelijk effect wil jij creëren? Onze vakmensen leggen graag jouw vloer.

Alles over: tegellook pvc vloeren

Trend 3, houten jaloezieën op maat voor je ramen

De verfijnde lamellen van houten jaloezieën stralen gewoon elegantie uit.

  1. Toevoeging: Veel sfeer, dankzij het natuurlijke materiaal. En met houten jaloezieën ben je flexibel: stel de lamellen af en bepaal je eigen lichtinval en privacy.
  2. Aanvulling: Houten jaloezieën bieden je veel opties: smalle lamellen voor kleinere ramen. Groot raam of schuifpui? Dan staan brede lamellen stijlvol. Een brede ladderband, of elektrische houten jaloezieën? Alles kan!
  3. Oplossing: Dit is de raamdekoratie op maat voor alle ramen en deuren in huis.
  4. Makkelijk jouw houten jaloezieën op maat kiezen: Laat je adviseren, het inmeten en monteren mag je aan de vakmensen overlaten. Maak je een groene keuze? Zoals met Luxaflex® jaloezieën gemaakt van duurzaam FSC® hout. Vochtige ruimte? Ga dan voor de Luxaflex® imitatiehout jaloezieën. Meer weten?

Hier alvast wat styling tips voor jouw houten jaloezieën: Combineer ze met gordijnen, zo knus, stijlvol en extra isolerend.

Kies jouw kleur én stijl jaloezieën: zwarte jaloezieën voor een Hotel chique stijl, witte jaloezieën voor een Scandinavisch interieur...

Plan jouw afspraak!

Nog een top trend als toetje

Heb je na deze 3 top trends nog ruimte voor een extraatje?

Want deze trend zien wij gegarandeerd terug in vele woningen: houten wandpanelen.

Ben je toe aan een mini-metamorfose en een fris interieur dan kan je met een statement muur in korte tijd een groot effect bereiken.

Ga je voor deze eyecatcher of toch een van de andere woontrends? Met eerlijk advies en de service van de experts van Thuisin lukt dit gegarandeerd.

Op naar een goed jaar en een nog fijner interieur!

Kom langs in één van onze winkels!

Karin
Geschreven door
Karin

De fantastische wereld van interieur, woontrends, design klassiekers en innovatieve producten is? Verrassend, zorgt voor comfort, maakt je leven leuker! Laat je vermaken, lees de blogs en pluk er de leukste, beste, duurzame of meest toekomstgerichte producten uit. Net als uit een bonbondoosje met erin de mooiste creaties om bij weg te smelten, hmmm. Welke blog laat jou smelten voor iets moois in je interieur?

Lees meer over Karin