LOOKin raamdecoratie

7x een oplossing voor jouw raam van ons eigen merk: LOOKin! Om je mee te nemen naar onze trotse collectie, staat in dit stuk LOOKin raamdecoratie centraal. En geef ik je tips over verschillende raamoplossingen.

Wij bij Thuisin zijn er trots op; de LOOKin raamdecoratie collectie

LOOKin heeft een collectie raamdecoratie van uitstekende kwaliteit, ontworpen volgens de laatste trends. Met horizontale en verticale jaloezieën, plissés, duettes, (duo)rolgordijnen, paneelgordijnen en vouwgordijnen heb je onwijs veel mogelijkheden waar je uit kan kiezen als het gaat om raamdecoratie. Maar wat als je daar niet uitkomt? Je dol wordt van onder andere al die merken? Ga je dan voor deze ene keer richten op één merk. En je raadt het al welk merk. Inderdaad; LOOKin.

Elk raam is anders. Net als de ruimtes in je huis. Iedere kamer heeft een andere functie en elk raam heeft weer een ander lichtinval en daarbij een ander doel. Vandaar dat ik je in deze blog mee wil nemen in de variaties van raamdecoratie voor verschillende ramen.

7 x oplossing voor jouw raam

1. Grote ramen

Heb je mooie grote ramen met veel lichtinval voor je woning? Kies dan voor gordijnen of horizontale jaloezieën. Met deze opties behoud je de privacy en kun je zelf bepalen hoeveel lichtinval je in je kamer krijgt.

Bekijk onze gordijnen

2. Bijzondere (vormen) ramen

Schuine-, ronde-, driehoek- of hartvormige-ramen: het maakt niet uit wat de vorm is. LOOKin heeft de oplossing. De mooiste en meest praktische keuzes voor bijzondere ramen zijn de plissegordijnen, dupligordijnen (ook wel duettes genoemd) en de verticale jaloezieën.

Bekijk onze jaloezieën
Badkamer gordijnen Thuisin

3. Smalle ramen

Een smal raam zie je vaak bij de entree of in de badkamer. Voor deze ramen heb je raamdecoratie op maat nodig die speciaal gemaakt zijn voor kleine breedtes. Zo zijn de verticale en horizontale jaloezieën of de plissés en dupligordijnen geschikt voor deze ramen door het slanke profiel.

Inspiratie? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

4. Dakramen

Een dakraam laat je plaatsen om meer licht binnen te laten op bijvoorbeeld je zolder. Maar wat als je daar slaapt? Dan wil je het graag verduisteren. De rolgordijnen, plissés en dupligordijnen van LOOKin zijn geschikt voor donkere nachten én zorgen voor optimaal daglicht overdag.

Badkamer gordijnen Thuisin

5. Draai-kiepramen

Hierbij een tip als het gaat om bevestiging. En wel de bevestiging voor de draai-kiepramen. Hoe ideaal die ramen ook zijn, met raamdecoratie die er voor hangt kan zo’n raam nog wel eens lastig zijn. Daar heeft LOOKin de klemsteunen voor. Raamdecoratie bevestigd met klemsteunen beweegt mee bij het openen van het raam. En dat zonder te boren.

Bekijk onze raamecoratie op maat

6. Deuren

Openslaande deuren in je woonkamer of slaapkamer staan prachtig. Maar ook die deuren moeten je, door de ramen, jou de nodige privacy geven. En niet te vergeten, het (zon)licht tegen houden. Met de horizontale jaloezieën, plissés, dupligordijnen, rolgordijnen en vouwgordijnen van LOOKin kan dat. Doordat je deze kan voorzien van spandraden voorkom je dat de raamdecoratie gaat klapperen op je deur.

Bekijk onze vouwgordijnen

7. Serres en erkers

Serres en erkers staan er bekend om veel ramen te hebben. Kies dan voor raamdecoratie die goed aansluiten op het kozijn, om een niet al te rommelig geheel te veroorzaken. Dat kan je voorkomen met plissés of dupligordijnen.

Naast dat je weet voor welk merk je kunt/mag/moet kiezen, weet je nu ook voor welk raam welk product je het beste kan aanschaffen. Wil je nog meer tips of adviezen? Kom dan langs bij een Thuisin winkel bij jou in de buurt.

Winkels