Interieuradvies bij Thuisin Ernes in Den Bosch

Ben jij toe aan wat nieuws? Kom dan naar Thuisin Ernes voor passend interieuradvies.

Interieuradvies

We kennen het wel, je bent uitgekeken op het behangetje van 4 jaar geleden. De laminaatvloer van 10 jaar geleden is toch ook wel een keer aan vervanging toe en het koordje van de plissés schiet alweer los tijdens het optrekken. Tijd voor verandering in huis, een nieuw interieur! Maar hoe pak je dat nou aan? Met een interieuradviseur natuurlijk! We zullen je er hier alles over vertellen. Dus, woon jij in Den Bosch en ben jij toe aan een nieuw interieur? Lees dan vooral verder.

Interieuradvies in Den Bosch, wat is het eigenlijk?

Zoals gezegd, een nieuw interieur is niet zo 1, 2, 3 gepiept. Je hebt daar hulp bij nodig. De stylisten van Thuisin Ernes in Den Bosch weten daar alles van. Zij hebben een brede, actuele productkennis en staan in de winkel voor je klaar om jou advies te geven. Met het ruime assortiment vloeren, gordijnen, raamdecoratie, verf & behang heb je genoeg keuze als het gaat om producten. Nu moet je ook nog keuzes maken in allerlei kleuren, stijlen en materialen. Hoe combineer je nou de kleur van je vloer met de kleur van je gordijnen? En welk behang past nou het beste bij een industrieel interieur? Keuzes, keuzes, we helpen je! Een interieuradviseur helpt je hierbij. Hij of zij weet alles van de producten, goede kleurcombinaties en de trends die momenteel spelen. Dus let it go, vertrouw de interieuradviseur die jouw stijl en wensenlijstje compleet uitwerkt tot een prachtig plan, waarmee jij jouw droominterieur realiseert.

Interieuradvies in Den Bosch, hoe werkt het eigenlijk?

Allereerst is het handig om voor jezelf alvast te bedenken welke kamer je wilt aanpakken, of misschien wel je hele huis. Wat zijn de afmetingen, welke kleuren wil je wel en absoluut niet en wat voor materialen wil je graag? Vervolgens ga je met je ideeën naar Thuisin Ernis in Den Bosch en geef je je ideeën en vertrouwen aan de interieuradviseur. Hij of zij tekent jouw plan uit, laat je stalen van producten zien en voelen en geeft je alle tips die je nodig hebt. Zoals wat past het beste bij elkaar, waar heb je op lange termijn het meeste profijt van en waarom moet je nou juist voor dat pittige behangetje gaan.

Hoe nu verder?
Maak een afspraak bij Thuisin Ernes in Den Bosch aan de Reitscheweg 2 en laat je inspireren en adviseren. Uiteraard ben je ook van harte welkom bij een van onze andere Thuisin winkels in Nederland. Tot ziens!