Luxaflex® bij Thuisin Fransen in Oldenzaal

Raamdecoratie van Luxaflex® biedt zonwering, geeft privacy en het isoleert waar nodig. Ontdek de collectie bij Thuisin Fransen in Oldenzaal.

Luxaflex® in Oldenzaal

Bij Thuisin Fransen hebben wij een uitgebreide keuze in raamdecoratie van het merk Luxaflex®. Luxaflex® is een merk die iedereen wel kent en een brede doelgroep aanspreekt. Met handgemaakte producten en oog voor veiligheid, kunnen zij van elk raam iets moois creëren. Daarnaast is Luxaflex® continue bezig om niet alleen prachtige raamdecoratie, maar ook de perfecte bediening ervan te maken! Zo hebben ze de Powerview® bediening, waarmee je ook met je smartphone je Luxaflex® raamdecoratie kunt bedienen.

Collecties raamdecoratie van Luxaflex®

  • Plissé® Shades
  • Horizontale Jaloezieën
  • Twist® Shades
  • Roman® Shades
  • Verticale Jaloezieën®
  • Rolgordijnen®
  • Duette® Shades
  • Silhouette® Shades

Naast deze collectie raamdecoratie, hebben we ook horren van Luxaflex. Raam- en deurhorren die ervoor zorgen dat vliegen en muggen geen kans hebben om in je huis te komen.

Meten & monteren van Luxaflex® bij Thuisin in Oldenzaal

Heb je raamdecoratie of horren van Luxaflex® bij ons in de winkel gevonden en wil je zeker weten dat ze strak voor je ramen komen te hangen? Zoek je daar ultiem gemak in? Dan bij je bij Thuisin Fransen in Oldenzaal aan het goede adres. Servicegerichtheid is iets waar wij voor staan met onze eigen vakmensen die adviseren, meten, monteren, onderhouden en het geven van optimale service. Ons geheim? Afspraak is afspraak! Wij komen op tijd met de juiste materialen en mensen en leveren iedere klus op tijd op. Service en garantie is bij ons in goede handen, zodat jij ultiem kan genieten van je Luxaflex® raamdecoratie of horren.

De Luxaflex® specialist van Oldenzaal, Haaksbergen, Losser en Buurse

Ga je verhuizen of verbouwen en heb je geen tijd om zelf te klussen? Dan nemen wij dat graag voor je uit handen. Het enige wat je mag doen, en dat is het leukste gedeelte, is bij ons in de winkel je Luxaflex® raamdecoratie of horren uitzoeken. Thuisin Fransen komt daarna bij je langs om je kozijnen op te meten. Of je nu je Luxaflex® of horren in de dag, of op de dag wilt. Alle plekken rondom Oldenzaal zijn ons gebied wat reikt van Haaksbergen naar Losser en van Glanerbrug tot Boekelo. Woon je in onze regio? Maak dan een afspraak voor volledig advies, of kom langs aan de Zandbreeweg 4 in Oldenzaal.