Duettes bij Thuisin Fransen in Oldenzaal

Zoek je duettes voor je ramen? Kom dan naar Thuisin Fransen. Daar vind een ruime collectie duettes.

Duettes in Oldenzaal

Duettes zijn plissés met een bijzondere honingraad vorm. Duettes, ook wel dupligordijnen genoemd, bestaan uit twee lagen geplisseerde (gevouwen) stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Met een duette plissé, of een plissé duette, kun je de stof als een harmonica uittrekken en samenvoegen. Door de bijzondere honingraatstructuur komen daar nog een aantal functionele aspecten bij, zoals isolatie. Dit, plus het gegeven dat duettes in een groot aantal kleuren en dessins leverbaar is, maken het een breed inzetbaar functioneel én decoratief raamdecoratie.

Bij Thuisin Fransen in Oldenzaal hebben wij onder andere duettes van de merken Luxaflex®, LOOKin en Thuisin in onze collectie.

Meten en monteren bij Thuisin Fransen

Heb je duettes uitgezocht en wil je zeker weten dat ze strak voor je ramen komen te hangen? Zoek je daar ultiem gemak in? Dan bij je bij Thuisin Fransen in Oldenzaal aan het goede adres. Servicegerichtheid is iets waar wij voor staan met onze eigen vakmensen die adviseren, meten, monteren, onderhouden en het geven van optimale service. Ons geheim? Afspraak is afspraak! Wij komen op tijd met de juiste materialen en mensen en leveren iedere klus op tijd op. Service en garantie is bij ons in goede handen, zodat jij ultiem kan genieten van je duettes.

De duettes specialist van Oldenzaal, Enschede, Haaksbergen, Losser en Buurse

Ga je verhuizen of verbouwen en heb je geen tijd om zelf te klussen? Dan nemen wij dat graag voor je uit handen. Het enige wat je mag doen, en dat is het leukste gedeelte, is bij ons in de winkel je duettes uitzoeken. Thuisin Fransen komt daarna bij je langs om je kozijnen op te meten. Of je nu je duettes in de dag, of op de dag wilt. Alle plekken rondom Oldenzaal zijn ons gebied wat reikt van Haaksbergen naar Losser en van Glanerbrug tot Boekelo. Woon je in onze regio? Maak dan een afspraak voor volledig advies, of kom langs aan de Zandbreeweg 4 in Oldenzaal.