Raamdecoratie bij Thuisin Fransen in Oldenzaal

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie? Kom dan naar Thuisin Fransen in Oldenzaal. Voor de gehele regio rondom Oldenzaal staan wij voor advies, meten en monteren voor je klaar!

Raamdecoratie in Oldenzaal

Raamdecoratie is een sfeervolle oplossing voor ramen in je gehele woning. Zo biedt raambekleding zonwering, geeft het de nodige privacy en isoleert het waar nodig. Met raamdecoratie in de woonkamer kan je met licht spelen in je kamer, terwijl je met raamdecoratie in je slaapkamer het donkerder maakt, voor meer rust.

Bij Thuisin Fransen in Oldenzaal hebben wij een uitgebreide collectie raamdecoraties, in vele verschillende kleuren, uitvoeringen én merken. Denk daarbij aan merken als Luxaflex®, LOOKin, Inside Blinds en Thuisin. Kom ook voor interieuradvies gerust langs bij Thuisin Fransen.

Badkamer gordijnen Thuisin

Meten en monteren bij Thuisin Fransen

Heb je raamdecoratie uitgezocht en wil je zeker weten dat ze strak voor je ramen komen te hangen? Zoek je daar ultiem gemak in? Dan bij je bij Thuisin Fransen in Oldenzaal aan het goede adres. Servicegerichtheid is iets waar wij voor staan met onze eigen vakmensen die adviseren, meten, monteren, onderhouden en het geven van optimale service. Ons geheim? Afspraak is afspraak! Wij komen op tijd met de juiste materialen en mensen en leveren iedere klus op tijd op. Service en garantie is bij ons in goede handen, zodat jij ultiem kan genieten van je raamdecoratie

De raamdecoratie specialist van Oldenzaal, Haaksbergen, Losser en Buurse

Ga je verhuizen of verbouwen en heb je geen tijd om zelf te klussen? Dan nemen wij dat graag voor je uit handen. Het enige wat je mag doen, en dat is het leukste gedeelte, is bij ons in de winkel je raamdecoratie uitzoeken. Thuisin Fransen komt daarna bij je langs om je kozijnen op te meten. Of je nu je raamdecoratie in de dag, of op de dag wilt. Alle plekken rondom Oldenzaal zijn ons gebied wat reikt van Haaksbergen naar Losser en van Glanerbrug tot Boekelo. Woon je in onze regio? Maak dan een afspraak voor volledig advies, of kom langs aan de Zandbreeweg 4 in Oldenzaal.