Ons rapportcijfer is een 8,5 op basis van 889 beoordelingen van klanten.

Desso

De collectie van Desso bestaat uit kleurrijke tapijten. Genoeg keuze om inspiratie op te doen voor jouw huis.

Zacht, comfortabel en lekker warm

Dat is het gevoel wat je bij een Desso tapijt en karpet krijgt. Daarnaast is het een goede geluidsdemper en zorgt het voor een goede akoestiek. Dit tapijt is ook geschikt voor vloerverwarming en koelingssystemen. De tapijten zijn in veel eigentijdse kleuren, dessins en structuren verkrijgbaar bij onze Thuisin winkels. Er is altijd een tapijt en of vloerkleed die jouw interieur helemaal af maakt.

Onderhoud Desso Tapijt

Hoe zorg je er nu voor dat jouw Desso tapijt of karpet mooi blijft? Zorg dat viezigheid buiten blijft door bijvoorbeeld een rooster of een goede schoonloopmat. Stofzuig daarnaast gemiddeld twee keer per week goed. Gebruik bij vlekken vooral geen zeep houdende schoonmaakmiddelen. In onze vestigingen zijn de juiste onderhoudsmiddelen beschikbaar. Doordat tapijt stroever is dan een laminaat vloer, is het risico op vallen een stuk afgenomen. Ideaal voor kinderen, mochten ze vallen dan is de kans op verwondingen een stuk kleiner.

Cradle to Cradle®

Cradle to Cradle® tapijt is het tapijt wat goed is voor het milieu en onze gezondheid. Het tapijt is volledig gemaakt van gerecyclede producten en kan ook weer volledig worden gerecycled. Desso AirMaster®, een onderdeel hiervan, is zelfs zo ontwikkeld dat het zorgt voor een schonere lucht in huis. Ook een perfect tapijt voor mensen met bijvoorbeeld astma. Kijk ook onderstaand filmpje voor alle informatie hierover.

Bonaparte en Parade

Bonaparte en Parade zijn onderdelen van Desso. Kijk ook eens op deze pagina’s voor meer informatie over deze collecties.

Wie is Thuisin?

Thuisin is een interieur winkel voor jouw interieur. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. In onze winkels vind je alle producten voor de basis van je interieur. Zo hebben wij een ruim assortiment vloeren, raamdecoratie, behang, verf en maken wij naar jouw wens kasten op maat. Onze interieur adviseurs staan in de winkel voor je klaar om een plan te maken voor jouw persoonlijke wensen. Daarnaast ontzorgen wij je op het gebied van het inmeten en leggen, plaatsen of monteren. Dat doen wij namelijk voor je! Alles voor jouw interieur onder 1 dak! Meer weten en benieuwd naar ons assortiment? Kom dan langs in één van onze winkels!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8,5 op basis van 889 beoordelingen van klanten.

Jouw woning tot in de puntjes verzorgd

 • icon huis
  Bij jou in de buurt

  Met meer dan 40 winkels door heel Nederland, zitten wij altijd bij jou in de buurt.

 • icon beste kwaliteit
  Beste kwaliteit

  Wij hebben een brede, actuele productkennis over de nieuwste producten van de beste merken.

 • icon leg en montage
  Leg & Montage service

  Onze goed opgeleide en ervaren stoffeerders voeren het leg en montage werk graag voor je uit.

 • Scherpe prijzen icon
  Scherpe prijzen

  Wij leveren kwalitatief goede producten voor een heldere prijs.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging