Vadain gordijnen

Vadain is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in gordijnstoffen en een uitgebreide collectie aan gordijnen en vouwgordijnen biedt. Ze bieden een divers assortiment, zodat er voor elk interieur, smaak en woonstijl iets passends te vinden is. Vind jouw Vadain gordijnen!

Vadain: De mooiste gordijnen voor het mooiste interieur!

Vadain collectie

Zoek je iets voor jouw ramen in de woonkamer of slaapkamer? Heb je een voorkeur voor pasteltinten, felle kleuren of een mooi dessin? Wil je verduisterende gordijnen of houd je van transparante gordijnen? Alles is mogelijk, en dat met een frisse en eigentijdse uitstraling!

De Vadain collectie bestaat uit:

Wil jij graag hulp bij het uitzoeken van de perfecte Vadain gordijnen? Wij helpen je graag!

Maak nu een afspraak

Vadain gordijnen op maat

Het inmeten en monteren mag je aan ons overlaten! Zo weet je zeker dat ze altijd goed passen en aansluiten bij elk raam of pui. Je kunt zelf je gewenste kleur of dessin kiezen. Je kunt zelfs de plooien voor je bijvoorbeeld je overgordijnen kiezen! De plooien zorgen voor een mooie en gelijkmatige valling van gordijnen.

Wil jij stressvrij genieten van op maat gemaakte gordijnen? Kom langs in de winkel! We helpen je graag verder.

Naar de winkel

Gemak met elektrische Vadain gordijnen

De gordijnen van Vadain zijn ook verkrijgbaar in elektrische uitvoering. Je kunt je gordijnen gemakkelijk bedienen met een afstandsbediening of app. Met slechts één druk op de knop worden je gordijnen gesloten, zelfs wanneer je al in bed ligt en ze vergeten bent dicht te doen. Of wanneer de zon net iets te fel op je tv-scherm flikkert terwijl je op de bank ligt. Het is een eenvoudige oplossing die direct zorgt voor privacy en rust, zodat je ongestoord kunt genieten van je moment van ontspanning.

Dat noemen we nog eens gemak én stijlvol! Wil jij dat nou ook? Neem contact me ons op! Dan vinden we samen de perfecte Vadain gordijnen voor jou.

Neem contact op

Groene gordijnen bij Thuisin

De duurzame stoffen van Vadain gordijnen

Duurzaamheid speelt een grote rol bij Vadain. Niet alleen voor de onderneming zelf, maar ook voor de producten. De natuur is een grote inspiratiebron voor de Vadain gordijnen. Ze hebben bijvoorbeeld gordijnen die gemaakt zijn van PET-flessen en zelfs gordijnen die bestaan uit minimaal 80% gerecycled materiaal!

Laat je inspireren door gordijnen!