Binnenkijken in Venray & Merselo

Project details
Datum
september 2023
Opdrachtgever
Venray
Ruimte
Woonkamer, Keuken, Hal
Uitvoerder
Thuisin Cor Paint
Producten
Gordijnen, Behang, Vloeren

Welkom in Venray en Merselo! Met twee totaal verschillende huizen en twee unieke interieurstijlen, hebben we een verbluffend eindresultaat weten te creëren dat de wensen van de bewoners perfect weerspiegelt. Dankzij ons interieuradvies en vakmanschap hebben we de wensen van de bewoners omgezet in twee prachtige, gepersonaliseerde woonruimtes die hun eigen verhaal vertellen. Zo maken we van elk huis een heerlijk thuis.

Samenwerking met Thuisin Cor Paint

Dit keer mochten wij een prachtige villa restylen én een stijlvolle bungalow! Van Venray door naar Merselo lieten wij onze creativiteit weer de vrijeloop om van elk huis een thuis te maken. Van de vloer, naar de gordijnen en zelfs behang kwamen hier aan bod. Alles om een eind resultaat te realiseren die naadloos aansluit op de wensen van de klant. Waar de één koos voor een rustige, moderne woonstijl mochten we ons bij de andere uitleven met een gedurfde kleur. Wij worden er helemaal enthousiast van! Wil jij ook Interieuradvies van ons om jouw huis om te toveren? Kom gezellig bij ons langs!

Thuisin Cor Paint

De perfecte combinatie vloer en behang in Venray

Welkom in de moderne bungalow in Venray! Daar waar het het behang bijna overvloeit in een prachtige Moduleo vloer om het interieur één geheel te maken.

De zwarte, visgraat pvc-vloer zorgt voor een stoere ambiance in de ruimte. En het meest indrukwekkende aspect van deze pvc-vloer? Niet alleen heeft het een opvallend ontwerp, maar het is ook bijzonder onderhoudsvriendelijk. Dat maakt deze pvc-vloer van Moduleo ideaal voor de keuken.

In de verschillende kamers waar de vloer doorloopt, hebben we gekozen voor verschillende patronen behang van Masureel. In de woonkamer zorgt het robuuste patroon voor een industriële sfeer, terwijl het behang bij de deur een meer ingetogen dessin zorgt voor een ontspannen entree.

Ontdek onze vloeren

Wat jouw wensen ook zijn, wij hebben dé interieurproducten die bij jou passen! Ontdek dit allemaal tijdens een persoonlijk interieuradvies bij Thuisin.

Een modern woonstijl met behang en gordijnen in Merselo

Hoewel dit interieur voornamelijk een moderne woonstijl heeft, hebben we geadviseerd om een warme kleur van Arte behang op de muur de achter de tv aan te brengen. De woonkamer krijgt hierdoor een knusse uitstraling zonder de moderne woonstijl te verliezen. In de keuken hebben we nog meer indruk gemaakt met een schitterend naadloos fotobehang, waarop een kunstzinnige dame de muur heeft betoverd. Dankzij de krachtige kleuren en het stoere patroon is het een echte blikvanger in de keuken geworden, zonder overdreven opvallend te zijn.

Natuurlijk kunnen gordijnen niet ontbreken als echte sfeermakers. Waar het behang gedurfd is, hebben we voor de gordijnen gekozen voor een vleugje rust. Een lichtgrijze kleur gordijnen past perfect in deze woonstijl en vloeit mooi samen met de muur. Door de gordijnen zowel in de woonkamer als in de keuken gelijk te houden, ontstaat er een mooie eenheid.

Bekijk ons behang

Wil jij dit ook?

Wil jij je huis een make-over te geven? Of denk je zelfs aan een complete interieurvernieuwing? Bij Thuisin staan we voor je klaar! Samen vinden we de interieurproducten vinden die perfect aansluiten bij jouw wensen. Van vloeren en gordijnen tot behang en raamdecoratie, je vindt alles wat je nodig hebt onder één dak. Maak vandaag nog een afspraak om te genieten van onze zorgeloze service om je huis moeiteloos een frisse uitstraling te geven!


Afspraak maken

Annemiek
Geschreven door
Annemiek

Thuisin biedt alles onder 1 dak; verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren en kasten op maat. Van totaalinrichtingen tot het behangen van het kleinste kamertje, van een volledige nieuwe vloer op de benedenverdieping tot dat ene rolgordijn op de kinderkamer. In onze winkels vind je advies en inspiratie. Daarbij blijft het ook mooi om te zien hoe het eindresultaat is bij iemand anders in huis waar wij zijn geweest.

Met onze 'Binnenkijkers' laten wij jou overal lekker binnenkijken zodat jij inspiratie opdoet om zelf thuis mooi te wonen! Kijk je mee?

Lees meer over Annemiek