Binnenkijken in Markelo

Binnenkijken in Markelo door Thuisin Rijssen complete woninginrichting
Project details
Datum
juni 2023
Opdrachtgever
n.n.b.
Ruimte
Woonkamer, Badkamer, Slaapkamer, Keuken, Hal
Uitvoerder
Thuisin Rijssen
Producten
Horizontale jaloezieën, Gordijnen, Behang

Wat een interieuradviesgesprek al niet kan doen! De bewoners van dit geweldige nieuwbouwhuis in het pittoreske Markelo hebben voor een beetje hulp aangeklopt bij Thuisin. Wat gebeurt er dan? Dan verzamelt onze styliste alle woonwensen en combineert kennis en ervaring met producten en materialen. Zo ontstaat een complete woninginrichting. Alles via de laatste trends? Dat kan! Want bij Thuisin vind je alles onder één dak van advies, inspiratie tot inmeten en monteren!

Samenwerking met Thuisin Rijssen

Verhuizen naar een nieuwbouwhuis, daar komt best veel bij kijken. Bij Thuisin Rijssen denken we met je mee. Van advies tot montage, wij nemen al het werk graag uit jouw handen!

Om te beginnen inventariseren wij je wensen en vertalen deze naar een perfect aansluitend interieuradvies. Wij weten alles van verschillende woonstijlen en passen dit met onze ruime ervaring moeiteloos toe. Of je een heel huis onder handen wilt nemen of een enkele kamer; wij dragen zorg voor jouw ideale inrichting. Ons team werkt met hoogwaardige materialen om jouw droom te realiseren. Daarbij gaan wij voor het perfecte plaatje, want wij houden van mooi, net als jij. En een perfect plaatje is het wat ons betreft zeker geworden, daar in Markelo!

Thuisin Rijssen
Binnenkijken in Markelo door Thuisin Rijssen houten jaloezieën
Binnenkijken in Markelo door Thuisin Rijssen houten jaloezieën
Binnenkijken in Markelo door Thuisin Rijssen badkamer

Horizontale jaloezieën in de woonkamer én badkamer

Zoek je sfeer in je woning en wil je daglicht filteren? Je wilt inkijk verminderen en de kamer verduisteren? Dat kan met onze raamdecoratie en gordijnen. Door de vele soorten, kleuren en dessins, passen ze moeiteloos in elke woonstijl. We weten zeker dat er iets voor jou tussen zit!

Door deze strakke houten jaloezieën krijgt de woonkamer een moderne look. De zwarte houten lamellen hebben een warme uitstraling en zijn zowel functioneel als sfeervol. Naast zwart, zijn ze ook verkrijgbaar in vele andere kleuren en in verschillende breedtes en uitvoeringen.

Niet alleen in de woonkamer, ook in de badkamer monteren wij deze houten jaloezieën. Super strak gecombineerd met de donkere kozijnen.

Kozijnen zwart verven?

Een nieuwbouwhuis, daar komt veel bij kijken!

Binnenkijken in Markelo door Thuisin Rijssen inbetweens

Elektrisch bedienbare inbetweens

Zowel de houten jaloezieën en de graniet kleurige inbetweens in de woonkamer, als de overgordijnen in de slaapkamer zijn voorzien van elektrische rails. Hierdoor zijn ze eenvoudig op afstand te bedienen met een afstandsbediening of via een app op je tablet of smartphone. Je kan ze ook aansluiten op smart home systemen zoals Google of Alexa waarmee je jouw raamdecoratie en gordijnen met je stem kan bedienen. 'Goedemorgen gordijnen, ga eens open!'

De inbetweens zijn van Holland Haag, uit de collectie Cachet; New York 218221. Door de waveplooi vallen de inbetweens mooi luchtig en soepel en zorgen voor een fijne tegenhanger bij de strakke jaloezieën.

Hoge ramen?

Binnenkijken in Markelo door Thuisin Rijssen inbetweens
Binnenkijken in Markelo door Thuisin Rijssen inbetweens
Binnenkijken in Markelo door Thuisin Rijssen gordijnen

Gordijnen voor de slaapkamer

In de slaapkamer is gekozen voor verduisterende gordijnen. Deze maken de kamer helemaal donker, zodat jij lekker kan slapen. Er zijn ook verduisterende rolgordijnen verkrijgbaar voor een strakkere look.

Deze overgordijnen zijn van Holland Haag; collectie Amadore 217531 Mice. Er is gekozen voor een contra retourplooi. Hier wordt niet alleen een plooi naar de voorkant maar ook aan de achterkant van het gordijn aangebracht. Dit is een manier om meer volume in de stof aan te brengen.

In onze winkel laten we je de verschillende plooien natuurlijk graag zien. Ook het verschil in de dikte van stof en al dan niet verduisterend kan je zelf zien en voelen. Voor je slaapkamer wil je natuurlijk een goede keuze maken!

Meer over gordijnen voor je slaapkamer

Binnenkijken in Markelo door Thuisin Rijssen houten jaloezieën

Wil jij dit ook?

Vanzelfsprekend maken wij alle raamdecoratie en gordijnen op maat, waardoor het perfect aansluit. Advies, inspiratie, kwalitatief goede producten, inmeten en monteren. Wij doen alles voor je. Het toffe behang dat je in dit huis ziet is van Arte. Als je op zoek bent naar hoogwaardig behang met internationale allure; zoek niet verder, want dan is dit een hele goede keuze.

Van een enkel idee tot een totale woninginrichting; wij maken waar wat we beloven. Of je op zoek bent naar een nieuwe onderhoudsvriendelijke vloer, iets voor de ramen, hippe kleuren verf, trendy behang, buitenzonwering, horren, de ideale kasten op maat, industriële stalen deuren of duurzame producten; wij regelen het voor je! Meer weten? Dat kan, kom naar onze winkel!


Bezoek ons

Sandra
Geschreven door
Sandra

Thuisin biedt alles onder 1 dak; verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren en kasten op maat. Van totaalinrichtingen tot het behangen van het kleinste kamertje, van een volledige nieuwe vloer op de benedenverdieping tot dat ene rolgordijn op de kinderkamer. In onze winkels vind je advies en inspiratie. Daarbij blijft het ook mooi om te zien hoe het eindresultaat is bij iemand anders in huis waar wij zijn geweest.

Met onze 'Binnenkijkers' laten wij jou overal lekker binnenkijken zodat jij inspiratie opdoet om zelf thuis mooi te wonen! Kijk je mee?

Lees meer over Sandra