Binnenkijken in Rijssen

Project details
Datum
juni 2023
Opdrachtgever
Johan & Yvonne
Ruimte
Woonkamer, Keuken, Hal
Uitvoerder
n.n.b.
Producten
PVC vloeren, Plinten, Inbetweens, Behang, Stalen Deuren, Dupligordijnen

Een woonkamer en keuken in een spiksplinternieuw jasje omtoveren. Het klinkt altijd ontzettend leuk, maar het kan nog wel eens lastig zijn om te weten waar je moet beginnen, waar je aan moet denken en wat nou eigenlijk echt bij jouw ruimtes past. Bij Thuisin helpen we je graag verder met de nieuwste trends die op jouw wensen aansluiten. Laat je inspireren door dit project in Rijssen. Wellicht doe jij wat toffe ideeën op die perfect bij je passen!

Samenwerking met Thuisin

Je wilt graag je woonkamer opfrissen. Je wens is iets hips, warms en toch ook ruim door lichtinval. Waar begin je? Waar moet je rekening mee houden? Wat zijn de do's & don'ts? Zoveel diverse invloeden waar je rekening mee moet houden. En precies daarmee kan Thuisin je helpen!

Dit project werd geadviseerd en gerealiseerd door Thuisin. Van vloer tot plafond werd alles tot in de fijne details volledig aangepast aan de wensen van de klant. Denk daarbij aan de prachtige pvc-vloer, het behang van Hooked on Walls, namelijk Tahiti met een lichte, maar warme structuur, en bijpassende kleur inbetweens als raambekleding. Want zeg nou eerlijk, het eind resultaat geeft toch een heerlijk thuis gevoel! Ook jij kan je woonkamer omtoveren tot warme rustoase met een beetje hulp van Thuisin!

Restyling van keuken en woonkamer die in elkaar overvloeien als een prachtig geheel!

Plinten: een klein detail met een groot verschil

Plinten worden vaak nog gezien als de underdog van vloeren. Maar wist je dat een plint ontzettend veel invloed heeft in het resultaat? Je hebt zoveel diverse plinten: verschillende hoogtes, kleuren, materialen. In elke ruimte kunnen we adviezen geven wat het mooiste tot z'n recht zou komen.

In dit project is er gekozen voor de pvc-vloer van de Thuisin collectie met vloerverwarming. De vloer is recht gelegd, waardoor de woonkamer en keuken ruimer lijken. In de kleur Vredig Beige, waardoor het niet alleen mooi in elkaar overloopt, maar ook lekker licht blijft!

Vervolgens is er gekozen voor een wat hogere plint in een off white kleurtje: dit geeft een chique uitstraling en in combinatie met de kleur op de muur behoud je het ruime gevoel!

Top down, bottom up!

Een praktische en hippe oplossing: dupligordijnen! Ze zijn niet alleen super mooi te stylen in diverse kleuren en maten, maar ook nog eens heel handig. Je kan helemaal zelf bepalen hoe jij je dupligordijn afstelt. Last van een hoogstaande zon die fel naar binnen schijnt? Dan kun je het bovenste deel van de dupligordijn tot het midden laten zakken. Je schermt de scherpe zon af, maar krijgt nog steeds een portie daglicht binnen, doordat het onderste deel gewoon open is!

Zo kun je 'm 's avonds helemaal laten zakken voor wat extra privacy, of zet jij 'm dan liever in het midden? Wij zijn er in elk geval gek op: een stijlvolle oplossing van Multisol die ideaal werkt! Of wil je liever iets traditioneel zoals inbetweens? Lees hier dan eens meer over de talloze opties die je hebt met raambekleding!

Alle raamdecoratie

Van A tot Z!

Een ontzettend mooi project met een prachtig eindresultaat! Dit project is meer dan de nieuwe vloer, de nieuwe look op de muren en raambekleding. In dit project werd echt alles aangepakt! Denk aan stucwerk, schilderwerk, stalen deuren en ook het vervangen van glas.

Daarmee zijn hebben we echt alle puntjes op de i gezet! En dat kunnen we ook voor jou doen!

Neem contact met ons op

Annemiek
Geschreven door
Annemiek

Thuisin biedt alles om van jouw huis een heerlijk thuis te maken. Denk daarbij aan verf, behang, raamdecoratie, gordijnen en kasten op maat. Of je nou een nieuw likje verf op je muur wilt of je hele beneden- en/of bovenverdieping wil omtoveren tot iets nieuws: bij ons kun je voor alles terecht!

Met onze 'Binnenkijkers' hopen we jou te inspireren met toffe projecten die wellicht ideeën bij jou aanwakkeren! Kom d'r in, kijk lekker even rond.

Lees meer over Annemiek